Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
64
Favori
2.083.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaleye ne diyorsunuz bence Okan ilk yarıyı idare eder ikinci yarı Muslera yetişir alınacaksa Volkan Babacan en iyi tercih yabancı getirmek gereksiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stsahin06 S kullanıcısına yanıt
    Yabancı bence de gereksiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda nasıl bir adam ya illa kendini yeniden aldıracak şu takıma kimse istemiyor adamı zorlaya zorlaya yine bir şekilde buldu yolunu.
  • Hocanın takıma yerli ve bildiği oyuncuları almak istemesine şahsen ben şaşırmıyorum. Tepki gösterilmesini ise doğal karşılıyorum. İsim isim gidersem:
    Arda Turan, bunun gerçekleşeceği neredeyse kesindi. Saha dışı olaylara bulaşmazsa takım içinde sıkıntı çıkarabilecek durumda değil. Ücret konusunda sabit maaş olmayıp yada düşük olup, maç başı + şampiyonluk gibi primleri bonusları kabul ederse fazla ses etmem. Doğru kullanılırsa sezon içinde tepki göreceğini de sanmıyorum ama Selçuk'da olduğu gibi kullanılırsa aşırı tepki çeker ve kazan kaynar.

    Semih Kaya, ne durumda olduğunu bilmek çok zor. Kendisine talip çıkacağını, çıksa da 1 m euro gibi maaş verecek olmayacaktır. Yine maç başı + bonus şeklinde olabilir. Kulüpten yetişmiş oyuncu statüsünde olduğu unutulmamalı. Takım içinde belli bir otoritesi olabilecek ve aidiyet hissedebilecek bir isim. Semih olmasa da oraya yerli bir takviye yapılacağını düşünüyorum. Fatih Terim ağır stoper sevmez. Bu yüzden Emin ve diğer genç stoperlerin pek şans bulacağını sanmıyorum. Terim için stoper ya hızlı olacak yada çok sağlam bir artısı olacak aksi durumda şans bulması imkansız. Semih de ağır bir oyuncu kesinlikle değil. Yedek stoper Ahmet'i baz alırsak topla ilişkisi çok daha iyi.
    Caner, kendisini hiç sevmedim halen daha bu hissim geçerli. Adı geçen isimler arasında en çok paracı isim diyebilirim. Dolayısıyla az paraya ikna olacağını sanmam. Tek avantajı yerli olması. Artı yönleri olduğu kadar defoları olan bir bek. Sahadaki antipatik hareketleri de cabası. Falcao ve Diagne ile sezona gireceksek oynadığı taktirde asist sayısı yüksek olacaktır.
    Oğulcan Çağlayan, bir ara çok şey beklenen ancak karşılık veremeyen bir isim. Bizde de o istenileni verebileceğini sanmıyorum. En büyük artısı çok yönlü bir oyuncu. Rakamsal olarak da pek bir şey alacağını düşünmüyorum o yüzden olumsuz bir şey diyemem.
    Emre Çolak, ben kendisine sıcak bakıyorum hatta diğer isimlere göre daha iyi diyebilirim. Ancak maliyeti ve sözleşme süresi dahil şartlar önemli. Zamanında 600 bin Euro alırken yeni sözleşme teklifine zam şartı koyduğu için bedelsiz gitmişti. Bu kez parayı ön plana koyacağını düşünmüyorum öyle olursa görüşme bile yapmamalı. Olumlu bakma sebebim süre aldığı zamanlarda fark yaratabileceğini düşünmem. Tekniği iyi, pas ve şut tehditi var ayrıca çalım atabilen bir isim. Son zamanlardaki oyunculardan sonra ilaç gibi gelebilir. Takımda bu tarz bir oyuncu eksik. Her ne kadar vitaminsiz deseniz de Ömer Bayram'dan daha çok ayakta kalabileceğine eminim. Ayrıca 3 mevkide oynayabiliyor ve kulüpten yetişmiş oyuncu statüsünde.

    Bu oyuncular eğer alınacaksa taraftar tepkisi falan göz önüne alıp tüm transfer dönemine yayarak açıklarlarsa hata yapmış olurlar. Çünkü bu isimlerin hiçbiri hazır durumda değil ve kamp görmeleri hatta pestillerinin çıkması gerekiyor. Görüşlerim sözleşmelerine ve açıklanma zamanına göre değişebilir. Ayrıca bende isterim genç oyuncuların a takıma alınmasını ama bu sezon yine şans bulacaklarını sanmıyorum (umarım yanılırım). Oyuncu tiplerine bakarsak bence Caner ve Oğulcan bence gereksiz olur. Caner yerine Saracchi arkasına Süleyman Luş, Oğulcan yerine o bölgelerde oynayabilen Ali Yavuz Kol'u tercih ederim. Ayrıca Atalay, Emin ve Yunus'da A takımda olmalılar.

    Gidecek isimlerde çok önemli. Babel'e maaş ve süre konusunda karşıydım ve verim alacağımızdan da şüpheliydim. Şimdi bakalım nasıl kurtulacağız? Oyun sistemi değişmediği sürece yine verim alamayacağız.

    Jimmy, maaş ve süreye yine karşıydım ancak verim alamayacağımızı düşünmüyordum, bu konuda yanıldım. Biraz oynadığımız taktikte etkili oldu ve ağırlıklı olarak kanatta kullanacağımızı düşünmemiştim. Hiç verim alamadık ve gönderebileceğimizden şüpheliyim hatta sanmam.

    Falcao, bence ayrılmayacaktır. Eğer ki kendisi istemeden yollamaya çalışırsak önümüzdeki sezon sakatlanmasa bile verim alabileceğimizi sanmıyorum.

    Maicon, iyi yada kötü durumda olmaksızın Fatih Terim'in sisteminde asla takımda kalamaz. 3'lü stoper oynayacak olsak yada savunma hatta bu kadar önde olmasa kendisi en güvenilir ve kaliteli stoperimiz. Bizde kötü performans gösterdiği dönemde hem problemleri vardı hemde Terim'in gelişiyle öne çıkan savunma hattında defoları ortaya çıktı. İleri çıkıp gol atabilmesi ve etkili frikik kullanabilmesi artısı.

    Diagne, geçen sezon satamadığımız oyuncu bu sezon kesinlikle satılamaz diye düşünüyorum. Saha dışı olaylarını engelleyebilirsek takımda kalması iyi olur.

    Şener, bir ara gitmek istediği konuşuluyordu. Bence de ayrılsa iyi olur. Omar transferi gerçekleştiyse Linnes'le ikisi götürür. Ha kenarda oturacak birisi lazımsa Emirhan otursun daha iyi.

    Ömer Bayram, zam istiyorsa kendisine güle güle denilmeli. Maaşı düşük olduğu sürece kenarda durabilir yada elden çıkarılabilir ancak diğer türlü çok zor olur. Ayrıca zor dönemde yedek lastik oldu daha fazlası da olamaz. Asla Galatasaray kalitesinde değil. Kendini geliştirdi diyenlerde anlamıştır umarım.

    Soso ve Belhanda gitmeli başka bir şey demek istemiyorum.

    Sekidika ve Ozornwafor kiralanacaktır. Bence en doğrusu da bu olur. Ozornwafor ağır bir oyuncu Fatih Terim'in asla şans vereceğini sanmıyorum. Sekidika'da mümkünse Süper Lig takımına kiraya verilmeli.

    Mevcut kadroda değişmediğim diğer isimler kalabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi tamam bir şey demek istemiyorum ancak Caner falan nedir ya hiç istemiyorum alınmasını.
  • arda, emre çolak, semih, oğulcan gibi vasat oyuncular ve başlarında terim ile seneye ilk 4 e girebileceğimizi sanmıyorum. Seneye de kanser bir yıl bizi beklemekte avrupa da yok.
  • yeni sezonda izlemeyiz olur biter
  • Bülent hocanın Konya sallamış yine bi tane alanyaya. Valla bu sene saygı duyduğum nadir td lerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya bülent hoca bize kıyak yaparsa gene avrupaya gidebiliyoruz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya 2 yaptı
  • Bülent hoca konyaya naptı birde genç ağırlıklı çıkacak son maça denilmişti. Öncesinde ts başak en üsttekilere 4 atıp geçti gol atamayan takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

    Ceyhun Gulselam da boşta. 38 maç 4 gol 4 asisti var bu yıl toplam. Neden olmasın?

    jardel'de boşta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla Avrupa'ya gönderiyorlar arkadaş ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiTrQ

    Bülent hoca konyaya naptı birde genç ağırlıklı çıkacak son maça denilmişti. Öncesinde ts başak en üsttekilere 4 atıp geçti gol atamayan takım
    İlk GS kariyerinde işleri güzel gitmedi ama boş adam değil belliki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rzcyle

    arda, emre çolak, semih, oğulcan gibi vasat oyuncular ve başlarında terim ile seneye ilk 4 e girebileceğimizi sanmıyorum. Seneye de kanser bir yıl bizi beklemekte avrupa da yok.
    Bir şekilde kadro kurmak zorundasın. Hatta yerli ağırlıklı kurmak zorundasın.

    Bu sezon ki kadronun nerdeyse yarısı yeni sezonda olmayacak.

    Bonservisle oyuncu alamıyorsun. Hatta bonservisle yerli oyuncu mümkün değil alamıyorsun.

    Eee ne yapacaksın mecburen arda yı semih i alacaksın.

    Mecburen alt yapıda biraz parlayanı a takıma çıkartacaksın. İyi olmasada, yeterli olmasada sahaya süreceksin.

    Yeni sezonda durum bu. Beğensekte beğenmesekte durum bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

    Hiç emre Kılınç bu kadroya gitmiş gibi mi getir oradan bi yiğit gökoğlan hoca yıldız çıkartacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu kadar eski oyunculara takıldık Burak'ı niye getirmedik
  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    Diagne belası olmasaydı Burak %100 bizdeydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    eleniriz umarım sivas çevirir bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 25 Temmuz 2020; 21:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.