Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence dün aksamdan sonra yönetim yeni td arayışlarına başlamalı. Terim de olsa takımı bu kadar sabote etmeye hakkı yok. Paris maçından sonra çıkıp takım en iyi oyununu oynadı diyorsun sonra Selçuk 11e. Ismi var cismi yok diyorsun. Isminden dolayı 3 hafta daha sabredilebilir bir sey diyemem ama cok da uzatmaya gerek yok.

    Rakiplerin hali ortada basimizda ffp belası var, bu belaya ragmen sana verilen kadroya bak senin oynattigin oyuna bak. Suan Galatasaray iyi oyunla 21 puanla olmaliydi hadi bir mac sanssizlik olsun 19 puanda olsun.

    Yahu bu ne rezillik. Gectim antrenörlüğü, taktisyenligi filan fm oynayan, forma adaleti sağlayacak besyo öğrencisi getirsen takimin başına şu 11le çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani Fatih Terim’i sevmem ama iyi bir teknik adamdır normalde. Sezon başından beri yaptıkları inanılır gibi değil ama. 10 yaşındaki çocuğun aklına bile çift forvetli direkt oyun gelir ama Terim bir türlü 4-2-3-1’den vazgeçmedi. Gerçekten çok formsuz. Hele Selçuk tercihi falan aşırı garipti. Gençlerbirliği’nin sorunu çabuk çözülmesiydi zaten hücum hattında sorun yoktu. Her hafta gol atmayı başaran tek takım hatta sanırım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bence Galatasaray ve Fatih Terim GB forvetlerine dua etmeli. GB atamadı ama GS da atamayınca çözülmediler çünkü hiç hücum şablonu yok takımda. Umarım milli aradan sonra çözüm bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senede 25-30 milyon lira para alıyorsun ve saha içinde yürüyorsun
  • Daha önceki entrlerimde de yazdım yine yazıyorum. Sorun futbolcularda değil. Sorun teknik heyette. Ne oynatıcağını bilmiyor. Nasıl oynatacağını bilmiyor. Terim günümüz futboluyla ilgisi yok. Artık terim misyonunu tamamlamıştır. Galatasaray da ne kadar kalırsa o kadar takıma zarar yazar. GAlatasaray önemlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patavatlı

    Galatasaray hemen her federasyon başkanının döneminde en çok kupa alan takımdı, Beşiktaş sene sonra üstüste 2 kere şampiyon oldu kim zamanında Demirören zamanında. 2015-16, 2017-18 sezonlarında nasıl kollandığınızı biliyoruz, derbileri bile kollanarak kazandınız yalan mı? Yalansa yalan de.

    Fikret Orman : " MHK,Yusuf Namoğlu ve hakemlerden memnunuz, inşallah değişmez."

    Alıntıları Göster
    Saçmalıyorsun sonrada sıvıyorsun. Demirören döneminden bahsediyorsun önceki dönemler ne alaka.Malum dönemde Beşiktaş gerçekten kollanmış olsa sadece 2 kere şampiyon olmaz. Demirören döneminde 5 kere şampiyon olmuşsunuz toplamda 11 kere kupa almışsınız hala kollanmadan bahsediyorsun.Kimin kollandığı ortada.Tam tersi durum olsa dediğin doğru deriz.Fanatikliği bırakıp biraz doğru konuşmak lazım.




  • linnes in ahını aldık adam gibi adamın şimdi bedel ödeme zamanı yav bu adam sahada senin takımın için neler yapmadı neyi eksik yaptı da sen bu adamı kadro dışı bıraktın bre teknik direktör

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devre arasında bir şeyler değişecekmiş . Tabi bu takımda sonsuz kaynak var. Biraz borç yükünü hafiflettik hemen batır takımı. Zamanında Fatih Terim bu yanlışların aynısını yapıp dünya kadar futbolcu transfer edip kulubu borç yüküne sokup takımı bırakıp gitti. Yine ocak ayında dünya kadar borcamı sokacak bizi. Bu kadar futbolcuya para boşamı verildi. Hoca bu külübün sahibi sanıyor kendini herhal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

    linnes in ahını aldık adam gibi adamın şimdi bedel ödeme zamanı yav bu adam sahada senin takımın için neler yapmadı neyi eksik yaptı da sen bu adamı kadro dışı bıraktın bre teknik direktör
    Devre arasinda kadroya girecektir. Marianoya katlanacagini sanmiyorum hocanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim’in açıklamalarını bir kez daha dinledim

    Ve anladığım şu . Demekki hoca forma adaletini falan unutmuş , isimlere ve o isimlerin hocaya saha dışında yaptığı “ yağlama-yıkama” olarak adlandırılacak güzel sözler ve hocam biz yaparız biz oynarız şöyleyiz böyleyiz bu hafta bize güven sözlerine inanarak ilk 11 çıkartıyormuş demekki.

    Bu bir takım için resmen kaostur . Demekki hoca hak edene değil de güzel yalan sıkıp ben hazırım diyene formayı veriyormuş anlaşılan antrenman performanslarının hiçbirinin önemi kalmamış takım da ki zaten dün hoca üstü kapalı oyunculara güvendiğini ama güvenini kötüye kullandıklarını dile getirdi .

    Hoca aklın fikrin yerindeyse şu 11 de ısrar edersin . Bi dene bakalım ya ne kaybedersin . Alta 2 tane alternatif 11 yazıcam siz seçin hangisi iyi diye


    ————————muslera———————
    Şener——luyindama—-marcao——Ömer

    ——-lemina——nzonzi————seri

    —Emre————falcao———yunus


    ————————muslera————————
    ——luyindama—donk——marcao—-

    Şener———nzonzi——lemina——ömer

    Emre———falcao———andone


    Yazdığım ikinci kadro da Şener’i kesip leminayı oraya atıp seri yi falcaonun arkasına atıp çok yönlü ve değişik sistemli sürek hızlı biz oyun oynayabiliriz

    Şu an kadro da 2 tane hızlı pır pır kanat var yunus ve Emre . Yunusu u19 a göndermiş hoca belki geri çağırır . Ama bu iki genç oyuncuyu takıma monte etmezse kimse eldeki adamlar ile hızlı oyun beklemesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence sivas maci real maçı kırılma noktasi olabilir.Kotu oyun ve puan kaybi gelirse taraftarı tutamazlar.Ama benim tahminimce sivas maçını kazanir gene ligin sahibi geldi naraları eşliğinde unuturuz bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tortote

    Bence sivas maci real maçı kırılma noktasi olabilir.Kotu oyun ve puan kaybi gelirse taraftarı tutamazlar.Ama benim tahminimce sivas maçını kazanir gene ligin sahibi geldi naraları eşliğinde unuturuz bunları
    Hoca kadrodan birilerini kesmez ve aynı oyunu oynarsa sıkıntı çok büyük olur hoca mum bahanesi de kalmadı artık son kurşunu dün attı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanryco

    Yani Fatih Terim’i sevmem ama iyi bir teknik adamdır normalde. Sezon başından beri yaptıkları inanılır gibi değil ama. 10 yaşındaki çocuğun aklına bile çift forvetli direkt oyun gelir ama Terim bir türlü 4-2-3-1’den vazgeçmedi. Gerçekten çok formsuz. Hele Selçuk tercihi falan aşırı garipti. Gençlerbirliği’nin sorunu çabuk çözülmesiydi zaten hücum hattında sorun yoktu. Her hafta gol atmayı başaran tek takım hatta sanırım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bence Galatasaray ve Fatih Terim GB forvetlerine dua etmeli. GB atamadı ama GS da atamayınca çözülmediler çünkü hiç hücum şablonu yok takımda. Umarım milli aradan sonra çözüm bulursunuz.
    +Muslera'ya da dua etmemiz lazım. O olmasa belki de şu an biz de Beşiktaş ile aynı puandaydık. Ve şansımıza şu an ligde tam anlamıyla iyi top oynuyor diyebileceğimiz bir takım yok herkes kötü.




  • kator K kullanıcısına yanıt
    Daha alternatifleri denemeden adam transfer dönemini işaret ediyor. Sen önce bir elindekileri değerlendir. Sistem değiştir, oynatmadığın Şener'e, Emre'ye falan şans ver. Yine düzelmiyorsa o zaman transfer dönemini işaret et, bu nedir ya.
  • Cidden önceden de yazdığım gibi 2 tane zor şampiyonluk üzerine güle oynaya şampiyon olmamız gereken sezonu çöpe atıyoruz ama rakipler çıkarıp kenara koyuyor biz çöpe atıyoruz rakipler çıkarıyor. En ciddi rakibimizle arada fark yok neredeyse. İşin özü Ocak'a kadar 4-4-2 ve şu 11;
    Muslera
    Şener-Luyindama-Marcao-Yuto
    Lemina-Nzonzi-Seri-Ömer Bayram
    Falcao-Andone
    bizi götürür. Ocakta satılabilen satılır duruma göre 2 bek takviyesi + Linnesle de sezonu bitiririz ama bakalım Fatih hoca yine isimlere mi forma verecek.
  • Hiçbir şey yazasım gelmiyor. Takım uyuşuk uyuşuk top çevirir, dikine giden yok, Emre'yi kulübeye hapseder. Ömer ortasahaya kondu mu iyi işler yapacağını gösterir, gider Selçuk oynatır torpilli diye. Biz de burada yazalım, kime ne yazıyoruz ki. Bir de laf sokuyor sosyal medyaya göre kadro kurmuyoruz falan. Senin kadrona karışan yok, evlatçılık yapma diyor insanlar, hak edene ver formayı. Şu maçı kötü oynayarak bile kazansak çok büyük moral olacaktı, yürüye yürüye şampiyon olma fırsatı var nelerle uğraşıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Daha alternatifleri denemeden adam transfer dönemini işaret ediyor. Sen önce bir elindekileri değerlendir. Sistem değiştir, oynatmadığın Şener'e, Emre'ye falan şans ver. Yine düzelmiyorsa o zaman transfer dönemini işaret et, bu nedir ya.
    Emre ile sıkıntısı var bunun, çıksın açıklasın bilelim biz de ne derdi varsa.
  • Hoca ve takım real maçlarına bilenir. Olur da reali burda yener orada da yenilmezsek, Zidane kovulur terim realle adı geçiyor diye rüyalara dala bizi bırakır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Emre ile sıkıntısı var bunun, çıksın açıklasın bilelim biz de ne derdi varsa.

    Alıntıları Göster
    Bize gelmeden önce saçma sapan ergenlikler yapan saç boyayan emre gitti bildiğin babası apartman görevlisi, tek şansı futbol olan masum Türk çocuğu geldi yerine. Ama yine de oynatmıyor hoca, sen ikinci yarıya önde girersin emreyi yedekten sokar yararlanirsin diye plan yapıyorsun kafanda ama takım gol atamıyor ki bu taktik tutsun.

    Biraz da farklı şeyler denemek lazım ama bizim hocanın farklı bir ajandası var gibi geliyor bana. Takımı filan bırakmış gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: insaatmüh.

    Turkiye'de futbolun gelismemesinin tek neden sıgınılan bahaneler. Hakem, penaltı, mac gunu, mac sayisi sacma sapan bahaneler. Futbol denen bir sey yok ama kaybedilmenin nedeni hep farklı seyler. Taraftar kitlesi de koyun gibi gidiyor bu bahanelerin pesinden.


    Benim iddiam su ki terim'in gelmesi gerekli olabilirdi fakat tudor'un gonderilmesi cok yanlıştı. Terim ile bir gelecek kuramayiz fakat tudor ile kurabilirdik.


    Puan istatistigi olarak cok merak ediyorum tudor ile terim'in ne kadar farkı var.
    Yanılmıyorsam 16. hafta kovuldu Tudor, 32 puan topladı. Derbilerin 3/4'ünü deplasman oynadı bu büyük etkendir derbilerde. Derbiler dışında 31 puan topladı.
    Terim 17. hafta geldi, 1 hafta fazla oynadı. Derbiler hariç 33 puan topladı.

    Yani Tudor 12 haftada 32
    Terim 13 haftada 33 topladı.


    İlk paragrafına yorum yapmak gerekirse: Türkiye'de hiçbir şeyin gelişmeme sebebi bu, bahaneler değil ona genel anlamda "Demagoji" deniyor. Bir siyasetçi başarısız oluyor ve bunu örtmek için türlü kaos çıkartıyor, işte yurtdışındaki belli kişileri suçluyor, şunlar bize karşı birleşti diyor, sonra tam insanlar eleştiriyor "Beka" muhabbeti yapıyor, "Rakip taraftarın eline koz vermeyin eleştirme sırası değil" diye kendini kurtarıyor, bunların hepsi demagojidir ve şahsi başarısızlığı örtmenin yoludur. Tarih boyunca demagoglar kendi tabanını konsolide etmek için kaos yaratmıştır, bunun sayısız örneği var. Terim de bunu her zaman yaptı, ben hatırlamıyorum Terim'in işler kötü giderken kaos yaratmadığını. Ve bunu GS taraftarı hep gittikten sonra fark etmesi de bana şey geliyor; Şampiyon yapsın da kötü oyunu falan önemsiz değil ben arkadaşlarla dalga geçeyim, mahçup olmayayım yeter, şimdi eleştirirsek aman Terim gider biteriz(Bu inancı aşılıyor, yine demagog taktiği), rezil oluruz ortamlarda...


    İkinci kısma yorum: Bence tam tersi, Tudor'un gönderilmesi doğruydu(Başarısız olduğu için değil, taraftar kendini kanıtlamadığı için güvenmiyordu ve bu camiayı parçalıyordu, camia birleşmeden özellikle büyük maçlarda puan almak zordur, önce inanmak gerekir.), ama Terim'in gelmesi yanlıştı. Camia'yı birleştirmek için, tek özelliği camiayı birleştirmek olan birini getirdi GS. Bence o gün gelecek herhangi kariyeri sağlam hoca bağlardı Camia'yı, hem geleceğe de yatırım olurdu bir taktik inşa edecek denirdi.


    Beşiktaş adına konuşacak bir şey kalmadığı için diğer takımlara bakıyorum uzun oldu kusura bakmayın, iyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Daha alternatifleri denemeden adam transfer dönemini işaret ediyor. Sen önce bir elindekileri değerlendir. Sistem değiştir, oynatmadığın Şener'e, Emre'ye falan şans ver. Yine düzelmiyorsa o zaman transfer dönemini işaret et, bu nedir ya.
    Transfer döneminde hepsini gönderecem i işaret etti orda

    Sanırım mariano nagatomo belhanda Babel vs vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24722473247424752476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.