Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (3322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.338.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33203321332233233324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kim demis Dunya Yıldızı gostersene bir ornek?
  • arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor,

dün benficanın %100 denebilecek 1 pozisyonu oldu mu? son 10 dakikayı kahrımdan izleyemedim :(

1. gol zaten skandal

2. golde herifler defanstan topu şişiriyor, sefer'in önüne düşüyor. bu golde marcao evet hatalı ancak anlatıldığı kadar büyük bir hatası yok golde. top efsane bir biçimde falso alıp seferovic'in tam kucağına düşüyor.

dünkü maçla ilgili hala çok üzgünüm ama hem marcao, hem luyindama çok çok sevindirdi beni. luyin'in yenilgiyi kabullenmemiş hali çok hoşuma gitti. 3-5 senedir takımda olan oyuncular görüp de utansaydı keşke!

marcao tek başına rakibin sol tarafını çürüttü. hele maçın başlarında attığı bir pas var, 2-3 rakibin arasından geçip korner direğine yakın nagatomu'yu topla buluşturuyor... nesin sen maestro mu?..

4+8=12 milyon euro geyiği yapan fenerlilerin lafına hiç takılmayın. kaale dahi almayın. çok güzel ve karakterli iki tane defansımız oldu. iyi bir orta saha, formunda bekler ile zaten herkesin dibi düşecek. dün rezalet orta saha ve hiç katkı vermeyen, defansta da rakibi izleyen beklere rağmen 1-2 hata dışında hep ayakta kalan son isim oldular.

• huso kullanıcısına yanıt
    Küfür derken? Forumda hiç küfür kullanmadım şimdi olduğu gibi. Gütmek sözcüğüne TDK'dan bakmanı öneririm. Hayvanlar değil insanlar da güdülür. Sen kendini öyle görüyorsan başka tabi.

Haa bu arada evet Tolga'ya hiç para ödemeniz. Babasının hayrına bıraktı 2 milyon euro'yu. Böyle taraftara böyle başkan.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Feneri övmeye gerek yok. Benfica gelseydi görürdüm. Bu sene kupanın favorilerinden Benfica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verdikçe gelecek bunlar size tavsiyem bloklayın ve asla açmayın bloklarını cevap vermezseniz gelmeyecekler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor,

dün benficanın %100 denebilecek 1 pozisyonu oldu mu? son 10 dakikayı kahrımdan izleyemedim :(

1. gol zaten skandal

2. golde herifler defanstan topu şişiriyor, sefer'in önüne düşüyor. bu golde marcao evet hatalı ancak anlatıldığı kadar büyük bir hatası yok golde. top efsane bir biçimde falso alıp seferovic'in tam kucağına düşüyor.

dünkü maçla ilgili hala çok üzgünüm ama hem marcao, hem luyindama çok çok sevindirdi beni. luyin'in yenilgiyi kabullenmemiş hali çok hoşuma gitti. 3-5 senedir takımda olan oyuncular görüp de utansaydı keşke!

marcao tek başına rakibin sol tarafını çürüttü. hele maçın başlarında attığı bir pas var, 2-3 rakibin arasından geçip korner direğine yakın nagatomu'yu topla buluşturuyor... nesin sen maestro mu?..

4+8=12 milyon euro geyiği yapan fenerlilerin lafına hiç takılmayın. kaale dahi almayın. çok güzel ve karakterli iki tane defansımız oldu. iyi bir orta saha, formunda bekler ile zaten herkesin dibi düşecek. dün rezalet orta saha ve hiç katkı vermeyen, defansta da rakibi izleyen beklere rağmen 1-2 hata dışında hep ayakta kalan son isim oldular.
    Stoperlerin takıma alışması için zaman gerekir.

Fenerbahçelilere bakarsan Sadık ve Serdar dünya yıldızı onlara göre

Bunlar 2-3 maçla oyuncu gömen tipler. Sırf eleştiri yapmak için konuşurlar.

Luyindama 3 maçta 2 gol attı. Marcao ile Luyindama çok daha iyi olacaklar zaman lazım.

• huso kullanıcısına yanıt
    Hacı çok yetersizsin ya. Niye cevap veriyosun ısrarla? Verdiğin cevap da "Ali Koç vermedik" dedi. Dursun Özbek de bize Salı günü transferleri patlatıyoruz demişti

Aziz gider, Ali Koç gelir o gider bilmem ne gelir sizi daha böyle çok uyuturlar. Azcık aklınızı başınıza toplayın. Başkanınız dikkati Galatasaray'a çekerek kendi rezilliğini örtmeye çalışıyor. Sizde zaten hazırsınız her palavraya inanmaya. Galatasaray kompleksinden kurtulup biz son 5 senedir neden kupa alamadık diye düşündüğünüz zaman bir yerlere geleceksiniz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Rai cok yazıyorsun hep rakibe laf sokayım derdindesin ama genelde de bos yazıyorsun.
    Borc sen de yok mu?Ayrıca sadece Futbol ile butun branslarında basarı hedefleyen bir takım arasında borc farkı olması da normal...

Alıntıları Göster
    Alıntıladığın adam, siz Aziz Yıldırım döneminde dernek borcunuzu kulübün genel borcu sanıp ''250 milyon TL borcumuz var yaaa'' eğlenirken burada gerçeklerden bahsediyordu hüsocum. Senden daha iyi biliyordur kulübünün mali durumunu, boşa laf anlatma. Sonuç olarak borç 3 büyüklerin hepsinde var ama en kötü durumda olan sizsiniz, yarın Galatasaray 1 küçülürse siz 2 küçüleceksiniz, hak ediyorsunuz da.

Ayrıca o borç basket voleybol takımın var diye olmadı, 10 yıldır ŞL geliri alamıyorsun, müzene 5 yıldır bir tane teneke parçası bile sokamadın, haybeye oyuncu maaşı ödedin, bonservis bedeli ödedin. Galatasaray'la yarışırken ''4.yıldız loading'' tweetleriniz vardı ya, o tweetin altını doldurmak için alınan Van Persie'lerin geri dönüşüdür 750 milyon euro. Şimdi boş yapmaya devam edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya bilader, kendi aramızda bir şeyler konuşmak istiyoruz.

forum babamızın tapulu malı değil, istediğin yerde yazabilirsin eyvallah.

ancak biz burada galatasaray'ı konuşmak istiyoruz. fenerbahçe ve oyuncuları bizi ilgilendirmiyor.

size başarılar. ancak fenerle ilgili bir şey yazma buraya. dediğim gibi biz kendi takımımızı konuşacağız. lütfen forumu salar mısın artık?
  • Dünkü benfica maçında luyindama+marcao yerine tek başına SADIK ÇİFTPINAR oynasaydı yenilmezdiniz, hatta SERDAR AZİZ oynasaydı da yenilmezdiniz. Ozan isimli arkadaşı 11M 'a iyi itelediniz ama ondan gelen parayı çere çöpe yatırdınız (Luyindama 8m kendisi servet çetin v2, dün marcao' nun da nasıl bir çöp olduğunu gördük ona da 4m verdiniz )

Bir de bizim Ali başkanla vizyon falan diye dalga geçiyorsunuz sizin vizyonunuzu da görüyoruz. Bakın daha diagne konusunu hiç açmadım

• biz bu adamın arkasında duralım, gün gelecek çok büyük yerlere taşıyacak bizi. belki sportif başarıyla, belki maddi anlamda.

22 yaşında. avrupa'da sanıyorum 2. senesi. avrupa liginde ilk maçı. yeni takımıyla henüz 1 ayını doldurmamış, zannediyorum 4. ya da 5. maçı. yanındaki stoper geleli 2 hafta olmuş. aynı dili dahi konuşmuyorlar.

ve bu adamın oynadığı 5 maç 450 dakika sonunda topu topu 3 hatası üzerinden giydiriyorlar.

1-ts maçında yediği çalım ve gol. başarısız bir hamle yapıyor kabul.

2-dünkü penaltı. ki penaltı değil. kolu açık gelmesi evet bir hata. kendini geliştiren bir oyuncusuysa bir daha yapmaz.

3-yediğimiz 2. gol. şimdiye kadarki en büyük hatası bu. arkasına sarkan santrforu görmedi resmen. büyük bir hata ancak yine dersler çıkaracağı bir pozisyon.

herifin başka da bir hatası olmadı 450 dakikada (belki 540?) sonuna kadar arkasında durmalıyız. sonuna kadar.

• Operasyon tamamlandı. Lens in bileğine dokunmakla kırmızı verdi Cüneyt
  • Kırmızı kart çıkan pozisyona bak, yazık cidden yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Dünkü benfica maçında luyindama+marcao yerine tek başına SADIK ÇİFTPINAR oynasaydı yenilmezdiniz, hatta SERDAR AZİZ oynasaydı da yenilmezdiniz. Ozan isimli arkadaşı 11M 'a iyi itelediniz ama ondan gelen parayı çere çöpe yatırdınız (Luyindama 8m kendisi servet çetin v2, dün marcao' nun da nasıl bir çöp olduğunu gördük ona da 4m verdiniz )

Bir de bizim Ali başkanla vizyon falan diye dalga geçiyorsunuz sizin vizyonunuzu da görüyoruz. Bakın daha diagne konusunu hiç açmadım
    troll olduğunu biliyorum ama, fb taraftarının dünden beri genelde bu kanıda olduğunu gördüğümden cevap vereceğim.

gün gelecek, 14. sıradan aklınız sıra dalga geçmeye çalıştığınız oyuncular ellerinde kupa zafer pozu verecek.

biz bu kötü günü atlatacağız, ancak sizin atlatacak kötü bir gününüz dahi olmayacak.

• ilk trabzon maçında emrenin bileğe basılıyor kırmızı yok

burda adem lensin baldırına sürttürüyor basmada yok kırmızı
  • algılar boşuna değildir hocam, yarın bahçe de maçı alacak, pazar günü biz doğranırsak şaşırma ama,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ağlamanın ödülünü bir şekilde almaları gerekiyordu. Bu maç 11-11 devam etseydi, BJK sabaha kadar gol atamazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatfaya derbi var bjk ile fbyi üzmezler merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

ilk trabzon maçında emrenin bileğe basılıyor kırmızı yok

burda adem lensin baldırına sürttürüyor basmada yok kırmızı
    VAR mar hikaye bu hakemler olduğu sürece futbol konuşulmaz bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Operasyon tamamlandı. Lens in bileğine dokunmakla kırmızı verdi Cüneyt
    dorukhan maçın başında ömere bastı biraz daha hafifi aynı bölge bırak kırmızı sarı faul bile vermedi vida orta sahada atak kesti sarı yok caner uçan tekme attı sarı yok, sorsan gsli namoğlu gider ayak yapmış kıyağını

• 
Sayfa: önceki 33203321332233233324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.