Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (1977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.338.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şu anki durumda Ft'nin zerre suçu yok kimse kusura bakmasın. Gençleri neden oynatmıyor vs. derseniz onlar ayrı tartışma konuları ama tablonun sorumlusu Ft değil. Taraftar bile neredeyse 1 2 oyuncuya fitken bu adam röportaj verdi bana forvetle birlikte en az 4 5 oyuncu lazım diye. Sonuç, ne forvet aldılar ne de başka birini. Şu tablo yüzde yüz yönetimin suçudur, başkan ve yönetim suçludur.
    Kadro Fatih Hocanın degil, forvet gitti, istediği takviyeler yapılmamıştır tamam ama şu durumda Fatih Hocanın suçu yok demek de abes Hocam.

Şampiyonlar liginde en az koşan takım kendi ligimizde 14. Ve en az top kapan takım sence suçlu kim Hocam.

Kondisyonun dısında Ndiaye ve Emreye çok güvendi. Bu tercihlerin dogrulugu tartışılırdı istediğini alamadı.

Şampiyonlar liginin tek kazanımı Ozan Kabak oldu. Üzerine koymaya devam eder Galatasaray da geriye gitmez ise ülke çok farklı bi seviyede stoper kazanır. Bunun için Hocaya tesekkurler aynısını diger genclerde de görmek umuduyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1. Genk 4 2 1 1 8:6 7

2. Sarpsborg 08 4 1 2 1 6:6 5

3. Malmo FF 4 1 2 1 4:4 5

4. Beşiktaş 4 1 1 2 6:8 4

sizden de 8 puan silmişler galiba hocam bu grup da sonuncu olarak gelmek 5.haftaya başka türlü çok zor ek olarak da insanların bu uefa kupasıyla alakalı yediremedikleri nedir anlamak zor yani
  • Fatih Terim maalesef bu sezon büyük hayal kırıklığı yarattı. Ben kendisini hiçbir zaman çok beğenmedim ama her zaman Türkiye nin en başarılı teknik direktörü olduğunu belirttim fakat bu sezon çok kötü yönetim gösteriyor. Anlaşılan aşırı berbat bir yönetimin olması onun da tüm ayarlarını bozmuş.

Takımın sezon başından beri kondüsyonu yerlerde. Her ligde en az koşanlarda.
    Eren Derdiyok için bu kadar ısrar edeceğine Muğdat veya aynen Ozan da yaptığı gibi bir altyapı oyuncusunu niçin denemiyor belli değil.
    Rodriguez ve Onyekuru yu birlikte sahaya sürüyor ama bu iki koşucu oyuncuya pas atacak bir oyuncu bile takıma koymuyor.
    Hiçbir takım Donk ve Fernando gibi iki hantal oyuncuyu birlikte ortasahada oynatmamalı hele bir de yanlarına ne yaptığı belli olmayan NDiaye ile birlikte hiç oynatmamalı. Tamam Belhanda sakat ama bu üçlü birlikte olamaz. Donk sadece Fernando nun yedeği olmalı.

Ayrıca eğer isteklisi varsa Rodriguez in 5M dan aşağı olmamak şartıyla hemen satılmasından yanayım. Adamın oynadığı maçlarda sol kanadımız tamamen işlevsizleşiyor. Hiçbir pas oyunu yapamadığı ve tüm bildiği topu sağa çekip şut açısı aramak olduğu için solbek oyundan düşüyor.

• archdark kullanıcısına yanıt
    Aa Fatih Terim'in suçu olur mu hiç? Ne de olsa kadro kötü forvet yok. Konya, Malatya, Akhisar'ın kadrosu bile iyi bizden. O yüzden eziyorlar bizi.

Dostlar Fatih Terim'in bu takıma bir şey katabileceğini sanmıyorum artık. Kendi hatalarını kabul edemeyen kişiden hayır gelmez kimseye. Dün maçtan sonra hala "oyuncular Galatasaray'da oynamanın kıymetini bilmeli" tavırlarında. Adama sorarlar sen bu takıma taktik olarak ne verdin, nasıl çalıştırdın, nasıl kondisyon yükledin, nasıl bir oyun planı oluşturdun diye. Hayır zaten her durumda suçu oyunculara atarsan bu adamlar sana olan güvenini kaybeder bir yerden sonra.

Kimse kusura bakmasın bu kadro bu kadar leş oynayacak bir kadro değil. Ayrıca Eren Derdiyok'u 90 dakika sahada tutabilmek de büyük başarı gerçekten. Helal olsun.

Bu sezon yönetim transfer sezonunda fena çuvallamıştır. Kimse unutmayacak bunu. Ama Fatih Terim'in de batırdığını kabul etmek lazım. Sözüm biatçılara.

• Fatih Terim oyuncuları çekip açık açık takımda mutlu olmayanları gönderebileceklerini sormalıdır. Oyunculardaki isteksizlik artık had safhaya çıktı , geçen seneki Mariano,Feghouli,Maicon,Ndiaye,,Belhanda aşırı isteksiz görünüyor,bu forma sırtlarında diye kırbaçla oynatamazsın zorlamanın alemi yok Erene,Sinana da ültimatom verilmelidir. Hepsinin yolu açık olsun, Trabzon gibi sehirdeki oyuncular canla başla oynuyor bizimkilerin içi geçmiş

Ya yönetimde ya Fatih Terimde de problem olabilir takım rezalet ya 1.lig takımı böyle oynamaz son 4 CL maçında gol atamadık şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Kadro Fatih Hocanın degil, forvet gitti, istediği takviyeler yapılmamıştır tamam ama şu durumda Fatih Hocanın suçu yok demek de abes Hocam.

Şampiyonlar liginde en az koşan takım kendi ligimizde 14. Ve en az top kapan takım sence suçlu kim Hocam.

Kondisyonun dısında Ndiaye ve Emreye çok güvendi. Bu tercihlerin dogrulugu tartışılırdı istediğini alamadı.

Şampiyonlar liginin tek kazanımı Ozan Kabak oldu. Üzerine koymaya devam eder Galatasaray da geriye gitmez ise ülke çok farklı bi seviyede stoper kazanır. Bunun için Hocaya tesekkurler aynısını diger genclerde de görmek umuduyla.

Alıntıları Göster
    Fatih Hocama güveniyorum hataları kesinlikle var ama yerine daha iyi bir Hocanın getirileceğine inancım hiç yok. Kondisyon konusuna kimse itiraz edemez kesinlikle takımın ön hazırlığının iyi yapılmadığını gösteriyor. Kondisyon kadar önemli bir diğer konu da hatalı transfer tercihleri takımın bugünkü halinde etkili bunda da Fatih Hocamın hataları var ne yazık ki. Zaten elindeki kadro iyi planlanarak kurulmuş kadro değildi. Ortasahada Fernando Ndiaye ve Belhanda ile üretken olamıyor oyuna hükmedemiyordun. Bunu bile bile bu oyunculara ek yine takımı pozisyona sokamayacak fizik olarak yetersiz Emreyi aldırdın.
    Fernando geçen sene sakatlandığından beri kaçak dövüşüyor pas yeteneği zaten yok anca yanındakine verecek kadar. Fernandoyu gönderemiyorsak Ndiaye gibi asla 6 numaradan çok fazlası olmayacak niye oyuncuyu aldık. Ndiaye driplingi ani patlaması enerjisi vardı bu sene onlar da kondisyondan dolayı yok ve oyun görüşü tercihleri şut ve pasları yerlerde olan oyuncu. Belhanda ha keza takımın aradığı oyunu sırtlayacak alıp götürecek oyuncu değil. Emre Akbaba şutörlüğü dışında bu takıma asla katkı sağlayamaz ve bazılarının beklediği Belhandanın yerine oynayacak oyunun açacak, yönetecek oyuncu değil. Onyekuru da aynı şekilde yanlış transfer.
    Belhandayı hiç sevmem gitmesini isteyenlerin başında geliyorum ama Belhanda olmadan bu takımın hiçbir şey yapmadığı Emrenin geri dönmesinin Belhandayı hiç etkilemeyeceği aşikar. Son dönemde ayakta kalan tek oyuncumuzdu. Bir an önce toparlar insallah Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guns N Ac-Dc -- 29 Kasım 2018; 11:22:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

CL tarihimizin en kolay grubu heralde
    Ama GS sonuncu olacak. Uplarsınız sonra
    Ben demiştim
  • Valla kimse kusura bakmasın ama Hoca' yı suçlamamak için kadro vasat bahanesi kadar saçma bir şey daha yok.Yenildiğin ve etkisiz olduğun maçlar TS, lokomotif, Akhisar ve Malatya. Hangisinin kadrosu iyi bizden? 2-0 öne geçtiğin yerde maçı verdiğin, az daha yenilmekten kurtulduğun kronik 15. takımın mı kadrosu daha iyi yoksa? Bu kadar Eren, Sinan israrı neden? Yunus neden hiç şans bulamıyor? Trabzon' un bizden farkı ne ki gençleri patır patır oynatıyor? Ozan da tamamen çaresizlikten oynatılmadı mı? Selçuk ne veriyor ki hala Celil' e şans verilmiyor? Takımdaki tek teknik adamın Feghouli iken neden hala aynı tip olan Garry ve Onye ile maça başlanıyor? Fernando' ya tam olarak biçilen görev nedir? Ömer Bayram' ın sol ayaklı olmasından mı bir beki Linnes diğer beki Mariano yapmıyoruz? Çok mu faydasını gördük 5 mt koşunca nefes nefese kalan bek oyuncusu Ömer' in sol ayağının?

• Evet imkanları kısıtlı hala arkasındayız ama mevcut kadroda da büyük hatalar yapıyor Terim...

şu takımda maicon... feq... Ve mariano sahada değilse.. Hoca hala ön yargılı demektir.....

• 3 buyuklerin hepsi birden gruplardan sonra avrupaya veda edebilir cok buyuk tehlike Turk futbolu acisindan herkes laf sokma pesinde ama su durumu oynadigimiz berbat futbollari degerlendirmiyoruz, futbol bolumunde artik futbol konusan cok az uye var.

GS, BJK, Fener 3 u birden bu kadar kotu hic olmamisti sanirim bu sene gercekten Basak sampiyon olacak bi sekilde, zerre haz etmem ama kutlarim olurlarsa.

Umarim Gs uefa dan devam eder, BJK ve FB gruplardan cikabilir ikinci yari toparlanip birkac tur gecerler insallah.

Deniz bitti arkadaslar bosuna birbirinizi yemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guns N Ac-Dc

Fatih Hocama güveniyorum hataları kesinlikle var ama yerine daha iyi bir Hocanın getirileceğine inancım hiç yok. Kondisyon konusuna kimse itiraz edemez kesinlikle takımın ön hazırlığının iyi yapılmadığını gösteriyor. Kondisyon kadar önemli bir diğer konu da hatalı transfer tercihleri takımın bugünkü halinde etkili bunda da Fatih Hocamın hataları var ne yazık ki. Zaten elindeki kadro iyi planlanarak kurulmuş kadro değildi. Ortasahada Fernando Ndiaye ve Belhanda ile üretken olamıyor oyuna hükmedemiyordun. Bunu bile bile bu oyunculara ek yine takımı pozisyona sokamayacak fizik olarak yetersiz Emreyi aldırdın.
    Fernando geçen sene sakatlandığından beri kaçak dövüşüyor pas yeteneği zaten yok anca yanındakine verecek kadar. Fernandoyu gönderemiyorsak Ndiaye gibi asla 6 numaradan çok fazlası olmayacak niye oyuncuyu aldık. Ndiaye driplingi ani patlaması enerjisi vardı bu sene onlar da kondisyondan dolayı yok ve oyun görüşü tercihleri şut ve pasları yerlerde olan oyuncu. Belhanda ha keza takımın aradığı oyunu sırtlayacak alıp götürecek oyuncu değil. Emre Akbaba şutörlüğü dışında bu takıma asla katkı sağlayamaz ve bazılarının beklediği Belhandanın yerine oynayacak oyunun açacak, yönetecek oyuncu değil. Onyekuru da aynı şekilde yanlış transfer.
    Belhandayı hiç sevmem gitmesini isteyenlerin başında geliyorum ama Belhanda olmadan bu takımın hiçbir şey yapmadığı Emrenin geri dönmesinin Belhandayı hiç etkilemeyeceği aşikar. Son dönemde ayakta kalan tek oyuncumuzdu. Bir an önce toparlar insallah Hocam

Alıntıları Göster
    Birçok konuda katılıyorum size güzel özetlemişsiniz.

Ek olarak Hocanın tercihleri ve inadı konusunda da eleştiri getirilmeli. Kadro zaten kısıtlı göndermeiyorsak herkesten yararlanmalıyız Eren ve Sinan konusunda ısrar etmesi Feghouliyi degerlendirmemesi, Ozan Kabak da ısrar ettigi kadar diger gençlere şans vermemesi miadını çoktan doldurmuş Selçukun hala takımda bi şekilde oyuna giriyor olması. Donkun maasına zam yapılarak uzatılması vs vs.. Ocak ve Temmuzu bekleyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Bu mesaj silindi.
    iyice abart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Fatih Terim ile biz üç yıllık sözleşme niye imzaladık?!
    federasyonla 7 yıllık yaptıda ne oldu?
  • Futbolcularda çok açık bir isteksizlik, umursamazlık var. Sabote ediyorlar resmen takımı. Tudor dönemindeki gibi değil hiçbir oyuncu. Ve bu isteksizliği teknik direktör cozmelidir. Oyuncuyu oynatmak senin görevin. Milyonlarca Euro kazanan futbolcuların hiç suçu yok mu diye sorarsanız var elbette. Ama teknik direktör müdahale etmelidir bence.

• Bir daha ki yıl umarım daha teknik kanat oyuncuları alırız. Garry - Onyekuru - Eren üçlüsü ne yapabilir ilerde? İkisi pas atmayı bilmiyor Ereni zaten konuşmak istemiyorum. Birde arkasından savruk bir Ndiaye - Donk var. Takım pas oyunu yapamıyor. Kondisyon yerlerde. Devre arasından sonra bakalım FT kendini kanıtlaması lazım böyle giderse Galatasarayda ki en kötü dönemine doğru gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

N'diaye'yi tamam seviyoruz falan da hızı ve fiziği dışında elle tutulur bir özelliği yok. Bunu geçen sene de söylemiştik. Birden hızlanıp 2 kişiyi geçip sağa sola pas atmaktan başka bir numarası yok. Pas oyununa ayak uyduramıyor. Gol asist yok. Şut desen çekemiyor. Hava hakimiyeti desen yok. Ee ne anladık bu işten ?
    yoo ben sevmiyorum çöp çünkü selcuq > ndiaye bile diyebilirim bu aralar , geçen sene donk selcuk yasine sövüyordum sırf forumda xd
  • - Bu takımın bugün bu halde olmasının en büyük sebebi yönetimdir. Fatih Hoca suçsuz değil onun da çok hatası oldu ama her şeyi hocaya yıkıp gönderilsin demek saçmalıktır. Hocanın hataları ilk olarak takımın fizik gücü ve kondisyonudur. Bu takım 60-70'den sonra pas atacak, koşacak mecali kalmayan bir takıma dönüşüyor. Antrenmanlar nasıl yapılıyor merak ediyorum. Bu kadar sakatlık şanssızlık falan değil. En kısa sürede antrenman ve sağlık ekibiyle ilgili gerekenlerin yapılması lazım.

- Takımda olması gereken hırs ve azim yok. Bu olaylar takımı hırslandırır dedik ama tersine yıpratmış. Dün sahada skora isyan eden 1 kişi bile yoktu. Oyuncular elenmeyi golü yediğimiz andan itibaren kabul ettiler. Bu takımda winner oyuncu da yok. Gerektiğinde takımı ateşleyecek kazanmayı bilen adam eksikliği yaşıyoruz.

- Evet geçen sezon şampiyon olduk ama kadro ŞL için yeterli değildi. Üstüne Gomis gitti, ligte 29 gol atıp şampiyonluğun yarısının sahibi olmuş, yerine adam gelmedi. Geçen seneden çok daha güçsüz bir takım oldu. Üstüne sakatlıklar cezalar derken takım dağıldı. Bu takım ŞL takımı değil, uefa takımı. 3 kulvarı beraber götürebilecek bir takım da değil bu sebeple sonuçlar sürpriz değil.

- Bu saatten sonra yapılması gereken ilk olarak şu ilk yarıyı en az kayıpla bitirmek. Devre arasında antrenman ve kondisyonla ilgili eksikleri gidermek. Satılma potansiyeli olan Maicon, Feghouli, Belhanda, Rodriguez, olursa Eren falan para eden varsa gönderilmeli ve hocanın istediği tipte oyuncular alınmalı. Santrafor ve stoper şart bu takıma. Eğer alınamazsa ilk 5'in dışında bile kalabiliriz.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    işin gücün tahrik, tartışma çıkartıcı mesaj yazmak !
    sen ne idin arkadaş yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow VI

Bu mesaj silindi.
    Hala mı ağlıyorsunuz, gerek yoktu bu kadarına ya. Sıkıntı etme, düşmez Fener 1. Lige ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

- Bu takımın bugün bu halde olmasının en büyük sebebi yönetimdir. Fatih Hoca suçsuz değil onun da çok hatası oldu ama her şeyi hocaya yıkıp gönderilsin demek saçmalıktır. Hocanın hataları ilk olarak takımın fizik gücü ve kondisyonudur. Bu takım 60-70'den sonra pas atacak, koşacak mecali kalmayan bir takıma dönüşüyor. Antrenmanlar nasıl yapılıyor merak ediyorum. Bu kadar sakatlık şanssızlık falan değil. En kısa sürede antrenman ve sağlık ekibiyle ilgili gerekenlerin yapılması lazım.

- Takımda olması gereken hırs ve azim yok. Bu olaylar takımı hırslandırır dedik ama tersine yıpratmış. Dün sahada skora isyan eden 1 kişi bile yoktu. Oyuncular elenmeyi golü yediğimiz andan itibaren kabul ettiler. Bu takımda winner oyuncu da yok. Gerektiğinde takımı ateşleyecek kazanmayı bilen adam eksikliği yaşıyoruz.

- Evet geçen sezon şampiyon olduk ama kadro ŞL için yeterli değildi. Üstüne Gomis gitti, ligte 29 gol atıp şampiyonluğun yarısının sahibi olmuş, yerine adam gelmedi. Geçen seneden çok daha güçsüz bir takım oldu. Üstüne sakatlıklar cezalar derken takım dağıldı. Bu takım ŞL takımı değil, uefa takımı. 3 kulvarı beraber götürebilecek bir takım da değil bu sebeple sonuçlar sürpriz değil.

- Bu saatten sonra yapılması gereken ilk olarak şu ilk yarıyı en az kayıpla bitirmek. Devre arasında antrenman ve kondisyonla ilgili eksikleri gidermek. Satılma potansiyeli olan Maicon, Feghouli, Belhanda, Rodriguez, olursa Eren falan para eden varsa gönderilmeli ve hocanın istediği tipte oyuncular alınmalı. Santrafor ve stoper şart bu takıma. Eğer alınamazsa ilk 5'in dışında bile kalabiliriz.
    toplamda 10+ fark yemişsek lider ve üzerimizdekilerden asla devre oyuncu ne satmalı ne almalıyız
    drogba ve sneijder gibi adamları devre arası getirecek çapta olmadığı için bu yönetim boşuna masrafa gireriz
    nasıl 15 şampiyonluğunda yazdıysak bu yazda takımın tamamen bala aykutun takımını 3puan geçip şampiyon olabildiğini defalarca yazdık. üstüne anlaşılan çağ dışı antrenman taktikleriyle bütün yaz yatmış takım koşmaya halleri yok, yönetimde gomis in boşluğunu dolduramayarak tüy dikti
    sezon sonu kontratı biten hiçbir futbolcu ile uzatılmamalı,zam yapılmayacaksa linnes olabilir
    bunun dışında tüm yabancılar teklif ne olursa olsun satılmalı ocaktan itibaren serbest kalacak dünya kadar oyuncu içinden planlama yapılmalı ciddi maaş boşluğu açılacak zaten

• 
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.