Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
108
Favori
3.253.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız takımda iyi oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmeyecek düzeye geldi yönetim inşallah farkındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Sneijder gitti diye galatasarayı bırakacak adamlar var bu forumda en iyisi ileriye bakmak şu an durumlar kritik güzel transferler yapılır sinan selçuk tolga yasin çöplerinden kurtulursak gönlümüzü kazanırlar geri

Koyunsunuz, bu halde olmamızın sebebi sizsiniz.

BİR HAMLE YANLIŞSA ELEŞTİRİLİR, YÖNETİME SÖVÜLÜR. BUNUN GALATASARAY DÜŞMANLIĞIYLA, SKOR TARAFTARLIĞIYLA ALAKASI YOK. HER HAMLESİ TAKIMI GERİYE GÖTÜREN YÖNETİMİN YAPTIKLARINA "EHEHEHEHEHEH NEYSE CANIM İLERİYE BAKALIM" DEMEK, GALATASARAYIN ÇÖKÜŞÜNE YARDIMCI OLMAKTIR.

Aklı selim taraftarlarımız her platformda yönetime hak ettikleri küfürleri edecek. Yüzleri varsa artık bırakırlar ama zannetmiyorum da. Yine de ileride "ben bu kabiliyetsizleri desteklemedim" demek için her fırsatta eleştireceğim. İster Galatasaray düşmanı deyin ister skor taraftarı.

WESLEY SNEIJDERİN ASKERLERİYİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kötü günde taraftarımızı avatarlarını Dursun Özbek yapmaya davet ediyorum.Dursun Özbek Galatasaray'ın öz evladıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Temmuz 2017; 21:55:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Sneijder gitti diye galatasarayı bırakacak adamlar var bu forumda en iyisi ileriye bakmak şu an durumlar kritik güzel transferler yapılır sinan selçuk tolga yasin çöplerinden kurtulursak gönlümüzü kazanırlar geri

sen galatasaraylı filan olamazsın ya?

ya hocam nasıl söyleyebilirsin bunları? adamların geldiği günden beri yaptığı tek + iş var mı?

bu adamlar hain. aziz yıldırım gelse daha iyi yönetirdi yemin ederim. hala tutturmuşsunuz transfer transfer?

savunma bakanı dediğiniz maicon'u gördük dün. yere batsın tüm transferler.
  • Fas prensi dünya yıldızı Belhanda ile şampiyon oluruz artık. Tek sorun vardı oda gitti ..

• Vay anasını satayım ya. Güç kaybetmenize sevinsem de bu ülkeden bir Sneijder geçti be birader. Karlı havada Juventus'a attığı golle hatırlayacağım her zaman.
  • Kİmsenin suçu yok taraftar grupları istan cıkartıp şu tenekeleri iatifaya cagırmıyor ya daha biley demiyorum. Lan birleşin toplanın floryayı basın biyerleri basın yıkın oraları istifaya davet edin haysiyetsizleri tipaiz dursun angus tudor naısl insan evladısınız siz

• quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Bu kötü günde taraftarımızı avatarlarını Dursun Özbek yapmaya davet ediyorum.Dursun Özbek Galatasaray'ın öz evladıdır.

Çok seviyorsan sen yap sucukçunla mutluluklar dileriz sana.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    İyimserliğinize hayran kaldım hocam cidden bunların gerçekleşeceğine inanıyormusunuz? :) Hadi diyelim oldu, garip bir şekilde kredisi tüketmeyen "xelçuk" yine bizi kanser etmeye devam eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöplerin en büyüğünden kurtulduk burda hala ağlayanlar var. Hangi yüzle giriyoruz foruma alooo gitti çöpeijder sevinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 14 Temmuz 2017; 21:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Bu kötü günde taraftarımızı avatarlarını Dursun Özbek yapmaya davet ediyorum.Dursun Özbek Galatasaray'ın öz evladıdır.

Çok seviyorsan sen yap sucukçunla mutluluklar dileriz sana.

Siz de yapın hocam birlikten kuvvet doğar.Dursun Bey zaten bildiğini okuyor istediğin kadar protesto et.En azından arkasında olduğumuzu düşünürse belki farklı hareket eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Temmuz 2017; 21:57:25 >
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray yönetiminin isteği üzerine Florya'ya 2 adet TOMA gönderdi.
  • Taraftar Selçuk'u 1 ay içinde gönderirse Sneijder etkisi az da olsa hafifler

• Sıra Muslera'da. Yakında satılık medya musleranin üzerine oynar ve bu Galatasaray düşmanı basiretsiz, çapsız, şeref yoksunu yönetim onuda gönderir. Galatasarayin baş düşmanı bu yönetimdir. En yakın zamanda kurtulmak lazım. 2 senedir bunu demekten ciğerim sokuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaturco

Çöplerin en büyüğünden kurtulduk burda hala ağlayanlar var. Hangi yüzle giriyoruz foruma alooo gitti çöpeijder sevinin

Asil sen 10 hafta sonra nasil gireceksin foruma?

• quote:

Orijinalden alıntı: Astrofizikçi

Yalnız takımda iyi oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmeyecek düzeye geldi yönetim inşallah farkındadır

Yapılan transferleri bir yana bırakıyorum -çünkü henüz Galatasaray forması ile oynamadılar- takımda düzgün oyuncu yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

şınayder paketlendiğine göre #deplasmanfakiriTUDOR ile yola devam edilecek

en iyi ihtimalle üçüncülük mücadelesi yapabilirsiniz

Sizin hayatınız 3. Lük yarısıyla geçmiş türkiyenin 3. Büyük klübü sizi. Sizi şerefli üçüncüler sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Bu senede çöp olucak galiba hocam
  • Emenike'yim böyle yönetiminde, yapacağı transferlerinde. Ne kombine alıyorum ne forma. Maça falan da gelmiyorum. ...keyim yapacağınız işi yani, bokunda boğul Dursun Özbek.
  • Selcuk, Serdar, Eren, Tolga vs. gs disinda bir takimdan alacaklari maas max. 500 bin avro. O kontratlari birakip gitmezler.

besiktas zaten şampiyon. basaksehir ve Trabzon zorlar. onlar ilk3te bitirir. gs max. 5. olur seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 14 Temmuz 2017; 22:18:6 >
  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.