Bildirim
[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (33. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Arkadaşlar.
15M euro civarı bir bonservis son derece iyi Bruma için. Sözleşmesi 1 sene kalan adamın piyasa değeri 30-40 olsa bile en fazla bu adamı 15e filan satabilirsin. Bu işler böyle malesef.. Sözleşme sene başında yenileseydi ymönetim Bruma ile farklı olurdu ama kimse böyle bir patlama olacağını beklemiyordu Brumadan.
Sabri ile sözleşme cüzzi bir miktara yenilenmeli. YEDEK sağ bek olarak kim oynayacak? Elbet as bir sağ bek alınmalı, ama alt yapıdan kim olursa olsun Sabri'den iyi olur diye bir durum yok. haa potansyelli bir sağ bekimiz var ise genç, zaten oynasın diye kiraya verilmeli.
Sneijder ve Selçuk'un gitmesine olanak yok. Zaten mantıksız olur. Şu an orta sahamızda sadece Tolga ve Selçuk var. De jong da gidecek gibi duruyor. Tolga yerine ilk 11 adam almalıyız. Sonra birde rotasyon orta saha oyuncusu daha almamız lazım. hatta ve hatta 5 tane orta saha oyuncusu olmalı kadroda. Baya maç yapacaz seneye. O yüzden Selçuk ve Tolga takımda kesin kalacaklar.
Bizim derdimiz sırf 11 oyuncusu eksikliği değil, klübe de zenginleşmeli.
Eren kalır yedek forvet olarak sanki ama bana bir süpriz oda gidebilir gibi geliyor. Öyle olursa 2 forvet kesin gerek. Gomis geldi deniyor. Bir de rotasyon Türk Golcü bulabilirsek bence iyi olur.
Bruma gitti, Sinan gidecek gibi. Yasin ile sene geçmez. Garry Rodriguez de ilk 11 oyuncusu değil bence. bizim 2 tane kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. İlk 11 oynayacak hemde. Gerçek mevkisi sol olan ve sağ olan 2 kanat oyuncusu lazım. Özellikle sağ tarafa. Gomis alınacak ise bu adamı kanatlardan da besleriz güzel ortalar ile.
Kale ve yedek de sorun yok. Aciliyeti yok Cenk'in değişmesinin.
Sol bek illa transfer gelecek. Yedeği de bence Linnes olmalı. Carole satılsın. Linnes'in sol bek performansı bence Carole en daha iyi.
Stopere 2 takviye beklemek hayal bence. 1 tane adam gibi bir stoper alacaklar yanına da Serdar'ı koyup sakatlanmasın diye dua edecekler. Serdar sağlamken GSye alışsın iş yapar. Yedekleri de Ahmet ve Semih olacaktır. Semih'in satılacağını düşünmüyorum bu sene. Ondan sonra ki sene belki. Hakan Balta ile yollar artık ayrılsın. Son derece ağır kalıyor. Koray Günter bakalım ne performans gösterecek. Eğer iyi bir kamp geçirir ise belki Semih'i geri plana iter ve Semih 5. stoper olur takımda.
Bende isterim 20 tane adam alalım ama 10 tane adam alsak bile ancak kadroyu düzeltebiliriz. ki 10 futbolcu fazla. Ben bu yönetimin 7 transfer yapacaığını düşünüyorum en fazla.
Donk
Tarık
Umut Gündoğan
Emrah Başsan
tarzı adamlar seneye bizde. Bu adamları göndermek kolay değil. Bi ihtimal Donk yedek orta saha olarak kalır belli olmaz.
Dany ve Olcan'a da para vericez daha toplam bi 4M euro filan oraya gidecek. Durduk yere transfer bütçemiz azalacak.
Edit: Sol bekte eğer Linnes ve Carole satılacak ise bu Tarık'ın yedek sol bek olarak kalacağı anlamına gelir.
Unutmuşum yazmayı. Sneijder da takımda kalacaktır. Yönetim bir sene içinde Bruma Podolski ve Sneijder'ı satma gibi bir lükse sahip değil.
Herseye katılıyorum da su linnes hayranlığı nedir anlamıyorum bu adam galatasaray in oyuncusu değil bence Carole da dahil buna
Hayranlık değil. Bir senede 2 tane sol bek alamayız. Ya Carole ya Linnes yedek olarak kalacak. Kalmıyolar ise Tarık olacak yedek sol bek.
Dua edelim as alınacak sol bek sakatlanmasın.
-
Clichy gelirse sol tarafı toplar kesinlikle. -
Beyler Pepe yada Mathieu ile ilgilendiğimizi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu
Beyler Pepe yada Mathieu ile ilgilendiğimizi düşünüyorum.
Dursun alabilir mi ? Tabii ki hayır. -
Dursuna güvenmek istiyorum ama gönlüm el vermiyor. Bu transfer sezonu çok kritik.
Galatasaray oyuncu yetiştirme kulübü değil. Kimyamizda yok arkadaşlar. Başarılı olduğumuz dönemlere bakın yaş ortalaması biraz yüksek. 21 22 yaşında topcularla oynayamiyoruz. Podolski, Sneijder gibi milli takıma girmek için çaba sarf edecek, bize de yararı dokunacak topçular lazim. Şu an gündemde ki isimleri doğru buluyorum. Ama yapilacak sözleşmeler çok önemli. Kapak atılacak kulüp gözüyle bakilmamamiz gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Transfer için adı geçenlerin hepsi de 30+. Sanki takımın yaş ortalaması çok genç de tecrübe arıyoruz. Tamam 1-2 bölge için tecrübeli lider oyuncu alınır ama adı geçen bir tane de 25 yaş civarı oyuncu olmaz mı? Sonra takım az koşuyor diye şikayet başlar ya da Tolga gibi tüm becerisi koşmak olan adam aranır. -
Bjk Vida'yı alacak biz chirchesle uğraşıyoruz 2.Kjaer'i olacak o adam ligin -
Semih Kaya'yı Tudor sizce tutar mı? -
quote:
Bjk Vida'yı alacak biz chirchesle uğraşıyoruz 2.Kjaer'i olacak o adam ligin
Bence hem Vida hem Chiriches herkesin ölüp bittiği kadar kaliteli değil.Özellikle Vida konuşulan bonservis rakamlarına göre çok yanlış transfer olur.Chiriches de benzer adam aslında ama ikisi de çok fazla hata yapan stoperler. -
Walla Semih Kaya denen adamda bugüne kadar onca TD ne gördü de tuttu zaten aklım almıyor. Bir stoperde olması gereken özelliklerden hangisi var? Fizik güç yok üflesen uçuyor. Hava hakimiyeti rezalet. Top oyuna sokma hiç yok. Çabukluk hız yok. Ne var ya ne var -
Vida ile takım arkadaşı boşta olan Khackeridi'yi alsak aslında harika olur Vİda pahalıya patlar Khackeri'di bedava. -
quote:
Orijinalden alıntı: PolisBey
Sadece galatasaray adasi 4 milyar len
Bruma 50 milyon euro len
Muslera en iyi kaleci len
Ooo wesley sneijder len
Senin şu yazdıklarının yarısını sizin bölüme biz yazsak anında çizerlerdi ama sen tabii ki hiçbir ceza almayacaksın adalet yok çünkü dünyada ve forumda. -
quote:
Beyler Pepe yada Mathieu ile ilgilendiğimizi düşünüyorum.
Umarım bu hatalardan birini kesinlikle yapmayız.
Mathieu kadar güven vermeyen bir oyuncu yok.Topu ayağına aldığı anda hata yapacağı anı bekliyorum.AYRICA SAKAAAAT!
https://www.transfermarkt.com.tr/jeremy-mathieu/leistungsdatendetails/spieler/5404/plus/0?saison=2016&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
Sakat Pepe yi de alırsak oynatmadan maaşını öder dururuz artık.SAKAAAAAT!
https://www.transfermarkt.com.tr/pepe/leistungsdatendetails/spieler/14132/plus/0?saison=2016&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
Buyrun görün bu yıl kaç maçta oynamış Pepe.
Alanın elinde kalacak 2 transfer.
Bu saatten sonra 90 model altı, komple hasarlı arabaya 30.000 lira para vermekle aynı zihniyettir bu oyuncuları almayı düşünen zihniyet.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taarin
quote:
Bjk Vida'yı alacak biz chirchesle uğraşıyoruz 2.Kjaer'i olacak o adam ligin
Bence hem Vida hem Chiriches herkesin ölüp bittiği kadar kaliteli değil.Özellikle Vida konuşulan bonservis rakamlarına göre çok yanlış transfer olur.Chiriches de benzer adam aslında ama ikisi de çok fazla hata yapan stoperler.
Vida tutacak bence alırsanız elinizdeki en iyi stoper olur.Bide Lens gelirse bu sene de şampiyon sizsiniz.
Eğer defansı Tudor toplamazsa bu yıl maç izlemem.Bıktım Semih gibi Alanyaspor'a hata yapan adamlardan.
-
quote:
Semih Kaya'yı Tudor sizce tutar mı?
Takımı stoper sırasına soksan Semih sonuncu olur benim görüşüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyan96
quote:
Takımı stoper sırasına soksan Semih sonuncu olur benim görüşüm.
Bakalım Tudor defanstan anlıyor mu gerçekten -
Clichy'i felan alamaz bizim beceriksizler beklentiyi büyütmeyin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyan96
quote:
Takımı stoper sırasına soksan Semih sonuncu olur benim görüşüm.
Bakalım Tudor defanstan anlıyor mu gerçekten
Bizim gördüğümüzü Tudor'da görür hocam.Yönetim almayınca çıkıp yönetim almadı ben iyiyim demez sanırım. -
transfer işini Tudor'a bıraksınlar gitsin karabüğe aldığı adamlar gibi ucuz ama faydalı isimler getirsin hem boşuna borçlanmamış olurlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X