Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.245
Cevap
109
Favori
3.240.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • proxima35 P kullanıcısına yanıt
    1 kaç istisna maçtan bahsetme bence :) Carole ve Sabri yi eleğe çevirerek istediğini aldı, diyorsun, önlerindeki adamlar kimdi ? tolga selçuk bitik adamlar bu adamlar yüzünden defans bu kadar hallaç pamuğuna döndü zaten yediğimiz her golde selçuğun poziyon hatası var, bahsettiğin kadar iyi olsaydık zaten sezonu 4. bitirmezdik.
  • Geçen sezon ki en büyük problemimiz topu orta sahadan ileriye taşıyamıyorduk, rakip takım kendi orta sahasını kalabalık tutuyor, ardından baskı yapıp baya pozisyon buluyordu. Fernando-Ndiaye buna çözüm olacaklar mı göreceğiz, Fernando defansif olarak işini yapacağını düşünüyorum ama Ndiaye için kararsızım. Bizim bu sene takım halinde oynamamız gerekiyor eğer kopukluk olursa yine çok sıkıntı yaşarız. Topu hücuma taşırken ters toplar atabilmeliyiz, üçgenler kurmalıyız, mesela Fernando-Ndiaye-Belhanda-Feghouili dörtlüsü paslaşırken hop bir ters top, olur sana pozisyon ya da aynı şekilde diğer kanatta.

    Fatih Terim olsa mesela oynattığı futbol topu rakip yarı sahaya yık, rakip sahada sürekli paslaş, oyunu kanatlara aç, aralara adam kaçır bunu yapıyor. Fatih Terim'in son senesinde bu yüzden çok fazla gol yemeye başlamıştık bu çok sıkıntı oluyordu zaten Fatih Terim'de gidince iyice bir dağılmıştık. Son olarak Tudor'un kafasındaki sistem nedir tam olarak bilmiyorum ama eğer top rakipteyken kendi sahamıza çekileceksek bu sistem çok gitmez, hızlı futbol oynamayı da düşünüyorsa rakipler kapanacağı için yine çok faydası olmayacağını düşünüyorum. Neyse göreceğiz zaten.




  • Lens i 5 milyon a aldılar. Bu adamı mars tan almadılar. O da Avrupa bu da Avrupa. Negredo ortada. Bizim aldığımız adama bakalım. Belhanda hiç bir kariyeri yok 8 milyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin beyler fiyat falan tartışılır geçin geçen yıl son Başakşehir Galatasaray maçını izliyordum maçı izlerken moralim bozuldu 30 dakika sonra maçı kapatıp kalktım.
    Selçuk-Tolga-De Jong kazmalarından Belhanda-Fernando-Ndiaye 3 lüsüne geçtik en azından futboldan zevk alırız.Para benim cebimden mi çıkıyor kaliteli adam iyi para demek oynasınlar bu yıl da bunları izleyelim belki süper olur.
  • LAN ŞU SELSUCUK NİYE GİTMİYOR ARTIK TAKIMDAN GİT ARTIK GİT
  • proxima35 P kullanıcısına yanıt
    Lens süpriz oldu biraz, feghouli ile önceden anlaşılamasa belkide alınabilirdi, ama lens dediğin adamdan çok daha iyi bi adam feghouli buna herkes hemfikir.
    Negredo dediğin adamın maaliyeti gomez ile aynı, Gomez daha iyi bi tercih zaten Negredo'dan senin oyuncu bilgin biraz zayıf sanırım kıyaslamalarda hatalısın.
    Negredo bu sezon 10 gol atsın öpüp başına koysun beşiktaşlılar, sadece bitiriciliği daha iyi, onun haricinde her alanda çok daha iyi adam gomis. son 2 senedir yedek bi adam bu arada Negredo. 5 sezon önce ispanyada attığı 30 golü referans almak yalnış olur, gomis son sezonda 31 maçta 20 gol attı ve diri adam.
    Belhanda risk bencede, tutarsa kral olur tutmazsa büyük zarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 5 Ağustos 2017; 0:3:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proxima35

    Lens i 5 milyon a aldılar. Bu adamı mars tan almadılar. O da Avrupa bu da Avrupa. Negredo ortada. Bizim aldığımız adama bakalım. Belhanda hiç bir kariyeri yok 8 milyon.

    Ya Belhandaya ne gömdünüz be. Nasıl kariyeri yok admaın ya. Montpelieri bu adam şampiyon yaptı, Nice de çok önemli katkılar sağladı. Bu kadar gömülmez bir oyuncu ederi 6 -7 arası idi bi 8-9 arası verdik. Çünkü mecbur takım adam almaya. Sanki 2 milyonluk adama 10m vermiş gibi davranıyorsunuz.
  • Ndiaye bize çözüm olmaz. İngiltere gibi oyunun sadece fizikgücüne dayalı ve açık oynandığı bir ligte belki az buçuk iş yapardı ama Galatasaray da markaj dan başını bile kaldıramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cilehta

    LAN ŞU SELSUCUK NİYE GİTMİYOR ARTIK TAKIMDAN GİT ARTIK GİT







  • Hala daha ozan tufanı ilk 11 oynatan birisi için galatasarayın teknik direktörü olsun diyenler var. Terim 2 sene içerisinde milli takımı batırdı düzgün bir hoca olsa milli takım euro 2016 da çok rahat gruptan çıkardı çeyrek finale kadar giderdi ama fatih terim topalı stoper hakan çalhanoğlunu sağ kanat ozan gibi bir yeteneksizi ısrarla her maç ilk 11 oynattı fatih terim ve prim mevzusundan dolayı elendik turnuvadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proxima35

    Ndiaye bize çözüm olmaz. İngiltere gibi oyunun sadece fizikgücüne dayalı ve açık oynandığı bir ligte belki az buçuk iş yapardı ama Galatasaray da markaj dan başını bile kaldıramaz.

    Ndiaye adam eksiltiyor, hızı da yerinde, pas da yapabiliyor o bölgede bizi taşıyabilecek yeteneği var ancak aldığımız diğer oyuncular gibi bunu kaldıramayabilir. Çok büyük risk bence umarım beklediğimiz katkıyı yapar. Ayrıca Feghouili'yi aldık Lens'ten daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
  • Talisca Bjk'de sallantıda galiba , Fb misilleme mi yapacak
  • Kap bildirimi gelmeden Feghouli hakkında yorum yapmam. Gomez daha iyi tercih derken Gomis dediğini farz ediyorum. Negredo ile Gomis i kıyaslarsam Negredo teknik bir futbolcu. Komple bir golcü. Çalım atar servis yapar net gol vuruşu vardır. Gomis in tek özelliği beygir gibi koşar. Dağa taşa vurur saç baş yoldurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouli'ye 4.5 falan maaş bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

    Dursun Başkan ne kadar mütevazı bir insan.Bodrum'a ekonomi sınıfında gitmiş.Tam bir halk adamı.Ne Fikret Orman gibi burjuva,ne Aziz Yıldırım gibi mafya.



    Gs in paralarini harcarken de bu kdr cimri olsa keske



    Kendi parasiyla seyahat etmistir



    Gs icin bodruma gitse ucak kiralardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • proxima35 P kullanıcısına yanıt
    Daha taşa savuran Gomis'mi fransa gibi sağlam ligde 20 gol atacak, harbi varya çok eziyorsun, adamın kariyeri belli zaten :))

    feghouli konusunda bugun net açıklama geldi zaten iş bitti transfer okey artık. bu adam 26 Aralık 1989 (27 yaşında)

    Cenk Ergün:"Feghouli'de bir sorun yok. West Ham'dan alacakları vardı, onları aldı yakın zamanda takıma katılacak."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 5 Ağustos 2017; 0:22:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    bu duğrumu acaba?


    Dursun Özbek Bodrumdaymış haberlerde de gördüm. Hatta bi eleman foto paylaşmış dursun ile. Ama F.T. için değil diyorlar görüşmemişte. Pazara kadar oradaymış yarn görüşmesi bekleniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gohardorgohome

    Feghouli'ye 4.5 falan maaş bekliyorum.

    Benim anladığım oyuncuların üst sınırı Gomis maaşı 3.350 olduğu gibi. Bence Feghoulininde bu olacak maaşı.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    3.350 + bonuslar olarak 4,5 milyona gelir benim tahminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    3.350 + bonuslar olarak 4,5 milyona gelir benim tahminim.

    Ha tabi bonusları katmıyorum ben saf maaş olarak demiştim olabilir bonuslarla.
  • 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.