Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (649. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
598.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

@timurkunt

Unal Aysal: "Juventus beni hayal kirikligina ugratti. Teklifimizi geri cektik, Melo'yu almayacagiz. Belki 1 yil kiralariz."

Yalan gibi geliyor bu. Doğru olsa herkes RT falan yapardı.

Setenden almış sözleri ya bende yeni birşey diye paylaştım
  • quote:

quote:

quote:

@timurkunt

Unal Aysal: "Juventus beni hayal kirikligina ugratti. Teklifimizi geri cektik, Melo'yu almayacagiz. Belki 1 yil kiralariz."

Yalan gibi geliyor bu. Doğru olsa herkes RT falan yapardı.

Setenden almış sözleri ya bende yeni birşey diye paylaştım

Ulan Abdullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

@timurkunt

Timur Kunt kim?

Neci olduğunu bilmiyorum ama Amrabat kendisini takip ediyor transferinden sonra da teşekkür falan etmişti birkaç kişiye bu elemanda aralarındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

Orijinalden alıntı: Intelligence Cube

quote:

@ibrahimseten UNAL AYSAL: "Melo'ya uzulmesin taraftarlar.. Sozum soz.. Cilek'i alacagim.."

İhtiyacımız olan Melo'nun mevkisi..Gidipte forvet almasın

Şu adamın yazdıklarına inanıp yönetime sallıyorsunuz ya birşey demiyorum ...
    Nasıl bir konuşma geçiyor İbrahim setenle başkan arasında anlam veremiyorum bir türlü ...

Hiç İbrahim Seten'in yazdığı bir şeyden sonra başkanın veya bir yöneticinin çıkıp bu adam yalan söylüyor onunla hiç konuşmadım dediğinu gördün mü?

Seten'in her gazetecide olduğu gibi tüm istihbaratları doğru çıkmıyor tabii ki ama doğrudan isim vererek "... ile konustum" diyorsa doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

Orijinalden alıntı: Intelligence Cube

quote:

@ibrahimseten UNAL AYSAL: "Melo'ya uzulmesin taraftarlar.. Sozum soz.. Cilek'i alacagim.."

İhtiyacımız olan Melo'nun mevkisi..Gidipte forvet almasın

Şu adamın yazdıklarına inanıp yönetime sallıyorsunuz ya birşey demiyorum ...
    Nasıl bir konuşma geçiyor İbrahim setenle başkan arasında anlam veremiyorum bir türlü ...

Hiç İbrahim Seten'in yazdığı bir şeyden sonra başkanın veya bir yöneticinin çıkıp bu adam yalan söylüyor onunla hiç konuşmadım dediğinu gördün mü?

Seten'in her gazetecide olduğu gibi tüm istihbaratları doğru çıkmıyor tabii ki ama doğrudan isim vererek "... ile konustum" diyorsa doğrudur.

Yönetim çıkıp hangisini yalanlasınki ??
    Eğer gerçekten doğruysada bu muhabbetleri hangi kahvede yapıyorlar onu çok merak ediyorum . Yazdıgı çoğu şey resmen kahvehane muhabbeti
  • Noluyo la genemi yattı Melo işi ?
  • Osman Altunterim @altunterim

Galatasaray, Felipe Melo ile anlaştıktan sonra dün Şükru Hanedar ve Cenk Ergün Juventus ile masaya oturdu. Juventus'un istediği rakam 7 milyon euroydu. Galatasaray 6 milyon Euro veriyordu ama pazarlikla rakam 6.5 milyon oldu. Rakam konusunda anlaşma sağlandı ve buraya kadar hersey yolundaydi.. Sikinti bonservisin ödenme sekli konusunda ortaya cikti.. Juventus parayı peşin olarak istedi ama Galatasaray 3 yıllık vade ile, yani Melo'nun opsiyon harici sözleşme süresi boyunca eşit taksitlerle bu parayı ödemek istedi. Juventus bu talebi reddetti.. Görüşmelerin ilk çıkmaz sokağı buydu. Galatasaraylı yetkililer bu süre zarfında hem Fatih hoca hem de Başkanla sürekli irtibat halindeydi fakat istenilen noktaya bir türlü gelinmedi.. Unal Aysal, Melo için bu parayı peşin ödemeye ya da vade süresini kısaltmaya yanaşmadı..Durum boyle olunca da Hanedar ve Ergün İstanbul'a dondü.. Bütün durum budur! Galatasaray'da su açıkça ortaya cikti ki ne taraftarın ne de Fatih Hoca'nin istediği kadar istemiyor Unal Aysal Felipe Melo'yu.. Aysal'in malum şahısa Juventus beni hayal kırıklığına uğrattı açıklaması tamamen saçmalık.. Zira hayalkirikligina uğrayan taraf Taraftar ve Fatih Terim'dir.. Ve tabi Juventus.. Bir de kiralık bombası var ki yine malum şahsiyete söylenmiş bu soz güya ama Melo Galatasaray'a kiralık gelmek, Juventus da Melo'yu kiralık vermek istemiyor! Kiralama lafı, baskan ve malum danışmanları tarafından "Bakın biz en kötüsü kiralayalim dedik ama olmadı" ya hazırlanan bir zemindir..
  • quote:

Osman Altunterim @altunterim

Galatasaray, Felipe Melo ile anlaştıktan sonra dün Şükru Hanedar ve Cenk Ergün Juventus ile masaya oturdu. Juventus'un istediği rakam 7 milyon euroydu. Galatasaray 6 milyon Euro veriyordu ama pazarlikla rakam 6.5 milyon oldu. Rakam konusunda anlaşma sağlandı ve buraya kadar hersey yolundaydi.. Sikinti bonservisin ödenme sekli konusunda ortaya cikti.. Juventus parayı peşin olarak istedi ama Galatasaray 3 yıllık vade ile, yani Melo'nun opsiyon harici sözleşme süresi boyunca eşit taksitlerle bu parayı ödemek istedi. Juventus bu talebi reddetti.. Görüşmelerin ilk çıkmaz sokağı buydu. Galatasaraylı yetkililer bu süre zarfında hem Fatih hoca hem de Başkanla sürekli irtibat halindeydi fakat istenilen noktaya bir türlü gelinmedi.. Unal Aysal, Melo için bu parayı peşin ödemeye ya da vade süresini kısaltmaya yanaşmadı..Durum boyle olunca da Hanedar ve Ergün İstanbul'a dondü.. Bütün durum budur! Galatasaray'da su açıkça ortaya cikti ki ne taraftarın ne de Fatih Hoca'nin istediği kadar istemiyor Unal Aysal Felipe Melo'yu.. Aysal'in malum şahısa Juventus beni hayal kırıklığına uğrattı açıklaması tamamen saçmalık.. Zira hayalkirikligina uğrayan taraf Taraftar ve Fatih Terim'dir.. Ve tabi Juventus.. Bir de kiralık bombası var ki yine malum şahsiyete söylenmiş bu soz güya ama Melo Galatasaray'a kiralık gelmek, Juventus da Melo'yu kiralık vermek istemiyor! Kiralama lafı, baskan ve malum danışmanları tarafından "Bakın biz en kötüsü kiralayalim dedik ama olmadı" ya hazırlanan bir zemindir..

Hiç okuyası gelmiyor insanın böyle yazınca
  • quote:

@FRANCESCalciO

Felipe Melo has agreed a deal with Galatasaray to stay there permanently. Juve fans breath a sigh of relief.

Dışarda bu işe böyle bakıyorlar işte.
  • quote:

Melo bugün geliyor, yarın gelecek diye sallayanlar, kendi palavralarını kamufle etmek için Terim-Yönetim arasına "Tulun" mayını döşüyorlar.

Durumu en iyi özetleyen söz olmuş.
  • Şampiyonlar liginde başarı istiyoruz ama Melo'yu 500bin - 1milyon için almıyoruz çilek orta saha olacaksa kim alınacak ?Ne güzel alsa yönetim meloyu taraftar zaten melo ile sol bek bekliyor takıma takıma bu adamları almak zor olmaması lazım yarın büyük ihtimalle Lazio hazırlık maçında hoca 1-2 oyuncuyu daha deneyip kararını söyleyecek bence
  • quote:

bu saatten sonra taraftarın; "melo da melo, nolur gel melo" falan diyip de ünal aysal'ı ve yönetimini zor durumda bırakmaması lazım bence. adamların belki bi planı ve bi stratejisi var bu transferde; taraftar böyle yaparak işini zorlaştırıyo adamın.
  • quote:

Şu adamı sevmem normalde bilmiş tavırları iyice deli ediyor. Şimdiye kadar neyi bildin,söyledin önceden. Söylediklerinin kaçı doğru çıktı veya. Seten'den tek farkı twitter'a daha az yazması malum kişi falan adamdaki havalara bak. 2 gün önce Şeref Aydın'ın kendisi hakkında söylediklerinin aksini kanıtlayamayan, Şeref'e söven adam, malum kişi vs. diyor. İkisini de günahım kadar sevmem ayrıca.
  • Osman Altunterim Adnan Polat yalakası bir lise düşmanıdır. Ortalığı karıştırmak için neler neler yaptığını gördüm. O günlerde ne olduğu belliydi. İtibar etmiyorum yazdıklarına şahsen.
  • meloyu alacaklar başka yolu yok bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Osman Altunterim Adnan Polat yalakası bir lise düşmanıdır. Ortalığı karıştırmak için neler neler yaptığını gördüm. O günlerde ne olduğu belliydi. İtibar etmiyorum yazdıklarına şahsen.

Böyle bir şey ben de duymuştum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Osman Altunterim Adnan Polat yalakası bir lise düşmanıdır. Ortalığı karıştırmak için neler neler yaptığını gördüm. O günlerde ne olduğu belliydi. İtibar etmiyorum yazdıklarına şahsen.

Böyle bir şey ben de duymuştum.

turkspor.net kendilerine ait orda zaten bir gs yazılarına göz atarsan anlarsın
  • Bitti demediniz mi lan

Başkan Melo'yu istemiyor herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Bitti demediniz mi lan

Geçen sezon kavga olayıda var bence melo eskisi gibi oynayamaz kendini kanıtlamak için oynadı yatar gibime geliyo genç oyunculara yönelmek daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Bitti demediniz mi lan

Geçen sezon kavga olayıda var bence melo eskisi gibi oynayamaz kendini kanıtlamak için oynadı yatar gibime geliyo genç oyunculara yönelmek daha mantıklı

O nasıl imza oha
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.