Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (420. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
598.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Melo alınmadan bu transferler bile tat vermiyor ya ünal başgan almalı artık meloyu

Ve burakta gelecekmi?

Galatasaray sevdalısı
    PS4
    PSN ID: kdrsrslnUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

@melihsabanoglu

0. öyleyse zamanıdır veya hamit - fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri üzerinden hamit'le ilgili 2 haber yayınlandı resmi açıklamadan sonra.
    1. ilk haberde ya da mesajda hamit altıntop'un transferine aykut kocaman'ın izin vermediği yazıldı.
    2. yani fenerbahçe istediği futbolcuyu alırdı ama hamit'i istememişti. fenerbahçeliler buna inandırıldı.
    3. bugün ise yine fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri aynen şunu yazdı: "hamit, fenerbahce ile son gorusmesinde 4.5 milyon Euro istedi."
    4. şimdi gerçek zamanı. hamit'in son kez galatasaray'la görüşeceğini öğrenen fenerbahçe son çabayla devreye girdi ve yıllık 4.5 mio önerdi.
    5. hamit ise fenerbahçe yöneticilerine aynen şunları söyledi: "ben galatasaray'la anlaştım. futbolu galatasaraylı hamit olarak bırakacağım."
    6. bunu şundan yazdım. karşımızda fenerbahçe'nin önerdiğinden çok daha azına galatasaray'a gelen bir futbolcu var.
    7. ve yine karşımızda totaliter bir devletin ideolojik aygıtı gibi çalışanlar ve bu aygıttan yayılan yalanlara inandırılmak istenenler var.

http://twitter.com/melihsabanoglu

şu yazılanlara fenerlilerin çoğu inanmaz ama ben olduğuna adım gibi eminim.fenerin bizden çok daha fazla teklif ettiği kesindi zaten.4.5 sa adamlar cidden gemileri yakmış.medyada fenerli yazarların zaten görevleridir taraftarı kandırmak.şekipin yaptırdığı haberleride biliyoruz.ben daha fenerin talip olduğu sonradan galatasarayın gelerek daha fazla ücret teklif ettiği oyuncu bilmiyorum.birçok oyuncu fenere gitmektense daha az ücretle bizim takımda oynadı bugüne kadar.bunda klübün duruşunun ve fatih terimin büyük etkisi var.gurur duyacaksak hamiti aldığımız için değil bu tür olaylar için gurur duyalım...

hamit-ft - a albayrak üçlüsünün konuşmasında da geçti bu muhabbet gs tv yayınlarken.
    a albayrak hamite teşekkür ederken çok ciddi teklifleri galatasaraya gelmek için için reddetiğini açıkladı.
    Dikine gidiyorum önüme çıkmayın !
  • İyi iyi Hamit kampa katılmış yarın Burak'da katılır resmi siteden duyrulur.Meloda borsaya bildirilir bekleyelim gurbetci ve çilek transferimizi artık rahatça
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Cooler Pua

Pato gelse keşke.

Totem'e bekliyoruz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Bursa City'den K.Toure'yi alıyormuş 3.5 milyon Euro'ya.Bize acayip giderdi ya çok şaşırdım üst düzey defans ya.

Bütün kadroyu oldu olacak yabancı futbolcu yapalım Siz Kadromuz Real madrid - City gibi olsun istiyorsunuz bende Bayern münih gibi yerlilerden oluşan

If you have real paradise for gangsters, see ya there

• İzlemek İsteyenler İçin Buldum Videoyu

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Amrabat kesin galatasaraydamı?

Ve burakta gelecekmi?

Hamit-Burak-Melo kesin Galatasaray'da toplu imza bekleniyor herhalde açıklama için
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

quote:

Ve burakta gelecekmi?

Hamit-Burak-Melo kesin Galatasaray'da toplu imza bekleniyor herhalde açıklama için

Hocam melo açıklansın da kim açıklanırsa açıklansın Selçuk'un yanına Melo ayarında kim gelebilir hala düşünüyorum

quote:

Ve burakta gelecekmi?

100'de 100 katılıyorum. İlk defa resmi siteden açıklanmadan takıma bir futbolcu katıldı. Bunun da tek göstergesi toplu imza olayı. Ünay Başkan kafasına koymuş toplu imza işini. Hamit Melo Burak Amrabat toplu bir şekilde açıklanacaktır tahminimce.

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

quote:

Ve burakta gelecekmi?

Hocam melo açıklansın da kim açıklanırsa açıklansın Selçuk'un yanına Melo ayarında kim gelebilir hala düşünüyorum

bencede vallahi içim rahat etmiyor şu adamı bi alalım bonservisiyle göbek atıcam
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.