Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
598.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Owl City.

beyler bu hesap gerçek mi?

https://twitter.com/sercansararer

gerçek....

Bir ihtimal daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Ne culiosu ne pinosu birader ya, saka misiniz siz ya ? Transfer yapamadilar tabi mecbur bunlar geldi en fazla 2 adam gelip kapatcaklar transferi o da son dakikada gelir.

Şu saatten sonra alınırsa birtek Assaidi alınır. Pino-Culio-Riera-Baros takımda kalır. Şl gelir hiçbirşey yapamadan eleniriz seneye ligtede ilk 3 e gireriz. Ama şampiyon olamayız. Başkan bu transfer dönemi bitince derki asıl bomba seneye. Sonra şampiyon olamayınca da derlerki şampiyon olamadık boş yere oyuncu almaya gerek yok böyle devam eder bu...

Buda totemdi galiba

Sende haklısın tabii kazı buldun yol. Hak veriyorum cidden sadece bu yazdıklarımı görünce utandığımı ve pişman olduğumu belirtmek isterim

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Bu başkan kadar akılsızca konuşan başka başkan var mıdır ? şimdi de diyorki bizde Fenerbahçe kadar transfer yaptık. Dant-Umut-Necati-Sabri ile anlaştık diyor. Allah akıl fikir versin çöplerle anlaşmışın çko büyük başarı.

Buda baska totemmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ulki

quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

Bunlar transfer yapamazlar guluyorum artik hepsine ve aciklamalarina.

Bende guluyorum

Ünal Aysal siz misiniz efenim

Japonca-İngilizce Freelance Tercüman
  • @melihsabanoglu

0. öyleyse zamanıdır veya hamit - fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri üzerinden hamit'le ilgili 2 haber yayınlandı resmi açıklamadan sonra.
    1. ilk haberde ya da mesajda hamit altıntop'un transferine aykut kocaman'ın izin vermediği yazıldı.
    2. yani fenerbahçe istediği futbolcuyu alırdı ama hamit'i istememişti. fenerbahçeliler buna inandırıldı.
    3. bugün ise yine fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri aynen şunu yazdı: "hamit, fenerbahce ile son gorusmesinde 4.5 milyon Euro istedi."
    4. şimdi gerçek zamanı. hamit'in son kez galatasaray'la görüşeceğini öğrenen fenerbahçe son çabayla devreye girdi ve yıllık 4.5 mio önerdi.
    5. hamit ise fenerbahçe yöneticilerine aynen şunları söyledi: "ben galatasaray'la anlaştım. futbolu galatasaraylı hamit olarak bırakacağım."
    6. bunu şundan yazdım. karşımızda fenerbahçe'nin önerdiğinden çok daha azına galatasaray'a gelen bir futbolcu var.
    7. ve yine karşımızda totaliter bir devletin ideolojik aygıtı gibi çalışanlar ve bu aygıttan yayılan yalanlara inandırılmak istenenler var.

http://twitter.com/melihsabanoglu

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Gs'nin yeni transferlere verdiği yıllık maaş (ortalama 30 maç) Hamit 3,5- Melo 3,5- Burak 2,65 - Umut 1,55 Amrabat 1,3 Danny 1.3 = 13,8m

maliye bakanı terkler de çıktı yine

öyle deme Galatasaray feneri 1549813248465415649 saniyedir kadıköyde yenemiyor

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu
    @ekaramanli sanırım durmayacağız. görünen o ki yarın da güzel olacak.

Melo melo oOoOo melo melo OoooOo..

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

ön eleme maçları oynamayacağımız halde transfer yok diye yönetime laf edenler nerede buraya bekliyoruz

Kardeşim var mıydı transfer, yoktu?

Hamit FB'de, Burak Lokomotiv'de deniyor, hatta resmi kaynaklar da bu haberleri doğruluyordu.

Yönetim defolsun gitsin, bunlara lanet olsun bilmem ne diyen ergenleri ayırıyorum ama aşırı dozda olmayan eleştiriye de bu kadar tahammülsüzlük olmaz.

Sonuçta transfer için bir deadline vermişti başkan ve sonrasındaki gelişmelerle ben de dahil eleştiren bir sürü kişi oldu. Bunların olmasından da doğal bir şey yok, şimdi de yönetimi tebrik etmek lazım bütün olumsuz havayı dağıtıp hocanın isteklerini karşıladıkları için.

Ha eleştirmeden önce biraz sabretseydin dersen de haklısın, ama ortada bir tarih vardı hepsinden önemlisi de karamsar bir gidişat vardı. Burada sadece eleştirdi diye milleti transfer taraftarı ilan etmeye gerek yok yani. Sapla samanı ayırmayı bilelim biraz.

seviyeli bir şekilde eleştirilere benim de lafım yok ki zaten
    ama başladılar imparator istifa yönetim istifaya onlara sözüm

Eyw. hocam ben yanlış anladım o zaman kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Lastikli İbo Unics Kazan'dan Domercant ı bu gece aldığımızı yazdı..Nasıl oyuncu 3'lükleri filan güzel baktım bi kaç videosuna?

İbo kim lan. Domercant falan gelmez olum kandırmayın . Tek başına takımdır kendisi .

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~
  • Mizuhara gördüm seni Twitter'da

Orijinalden alıntı: mrt92

PES 2012de amrabatı bulabilen var mı?

Ben baktım orda da hemen Galatasaray'a gelmiş hocam.

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Pato gelirse Milano'ya kadar çıplak koşarım.

Geleceği varsada gelmeyecek bu tür yorumları bir futbolcuya 1-2 kişi yaptımı uğursuzluk geliyor diye düşünüyorum.

bizim de boer gibi yatmaya gelmediyse müthiş bir transfer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

@melihsabanoglu

0. öyleyse zamanıdır veya hamit - fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri üzerinden hamit'le ilgili 2 haber yayınlandı resmi açıklamadan sonra.
    1. ilk haberde ya da mesajda hamit altıntop'un transferine aykut kocaman'ın izin vermediği yazıldı.
    2. yani fenerbahçe istediği futbolcuyu alırdı ama hamit'i istememişti. fenerbahçeliler buna inandırıldı.
    3. bugün ise yine fenerbahçe'nin hürriyet muhabiri aynen şunu yazdı: "hamit, fenerbahce ile son gorusmesinde 4.5 milyon Euro istedi."
    4. şimdi gerçek zamanı. hamit'in son kez galatasaray'la görüşeceğini öğrenen fenerbahçe son çabayla devreye girdi ve yıllık 4.5 mio önerdi.
    5. hamit ise fenerbahçe yöneticilerine aynen şunları söyledi: "ben galatasaray'la anlaştım. futbolu galatasaraylı hamit olarak bırakacağım."
    6. bunu şundan yazdım. karşımızda fenerbahçe'nin önerdiğinden çok daha azına galatasaray'a gelen bir futbolcu var.
    7. ve yine karşımızda totaliter bir devletin ideolojik aygıtı gibi çalışanlar ve bu aygıttan yayılan yalanlara inandırılmak istenenler var.

http://twitter.com/melihsabanoglu

şu yazılanlara fenerlilerin çoğu inanmaz ama ben olduğuna adım gibi eminim.fenerin bizden çok daha fazla teklif ettiği kesindi zaten.4.5 sa adamlar cidden gemileri yakmış.medyada fenerli yazarların zaten görevleridir taraftarı kandırmak.şekipin yaptırdığı haberleride biliyoruz.ben daha fenerin talip olduğu sonradan galatasarayın gelerek daha fazla ücret teklif ettiği oyuncu bilmiyorum.birçok oyuncu fenere gitmektense daha az ücretle bizim takımda oynadı bugüne kadar.bunda klübün duruşunun ve fatih terimin büyük etkisi var.gurur duyacaksak hamiti aldığımız için değil bu tür olaylar için gurur duyalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.