Şimdi Ara

Gainward Rtx 5070 Ti Phoenix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    2025 Mart faturalı KFG ful, bir miktar cw mevcut harici sorunsuz, İstanbul içi elden teslim, istediğim fiyat 45.000tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kullandım yine aynı marka 5080 ile devam ediyorum. Güzel karttır. 5070ti dan da memnun kaldım, 5080 den de memnunum. Yaşı bizim gibi büyük olmayanlar gainwarda givenmekte zorlanıyorlar. Gerçi bu sayede uygun bütçe ile kart sahibi olmuş oluyorum.
    Palit yapimidir. Kozmetik tasarım hariç birebir palittir. Kompenentleri gayet düzgün ve kaliteli üretilmiş karttır. 2-3 derece daha serin çalışan kartlar da vardır ama 10-15k fark ile.
    İnsanlara yardımcı olsun diye söylüyorum. Hiç abartmıyorum. Palit almak benim için Asus almak kadar güvenilir. 84 luyum. 90 lar 2000 ler palit ve Colourful kartlarla cayir cayir oyun oynadığımız yıllardı. Asus prime dan daha ucuz ve daha başarılı bir kart diyebilirim. Benim için palitin ve dolayısıyla gainwardin konumu hiç değişmedi. Bir tuf serisi tabi ki değil ama MSI shadow un ve ventusun kalitesinin çok üzerinde. Bütçe dostu ve guvenilir karttır. Markayı tanımayanlar fazla düşünmesin. İyi alışverişler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yorum için, zaten eski forum üyeleri donanımla ilgili olduğundan biliyor bu markaları ve sıkıntı yaşamayacaklarını, ancak yeni arkadaşlar influencerların yaptıkları reklamlardan dolayı biraz uzak duruyor olabilir. Sadece Gainward özelinde de değil, çok nadir kronik sorunlu kartlar hariç(ki bunlar Asus, Msi gibi markalarda da olabiliyor) marka bağımsız en ucuz hangisiyse o alıp geçilir, %1-2 performans farkı için %20 fiyat farkı pek mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 25 Temmuz 2026; 11:2:23 >

Vallahi bazen iyi ki guvenmiyorlar diyorum. Benim 5070ti alacak bütçem yoktu bu sayede 5070ti aldım. Aynı şekilde bu güvensizlik sayesinde 5080im oldu.

Şöyle bir tüyo vereyim. Ben sistemi toplarken Asus kart 60k gainward ise 45-47k idi. Alacağım kasalar 5k idi. Eğer 60k fiyata Asus alsaydım kartım 3-4 derece daha serin çalışacak ama 15k ekstra harcayacaktim.

Heryerde 5k fiyata kasalar dolu iken ben gidip 10k (PSU hariç) fiyata müthiş soğutmalı bir kasa aldım. +15k yerine +5 k ek butce ile 5k lik kasa artı 5070ti tuf kombinasyonundan daha serin bir ekran kartım olmuş oldu.

Şimdi 5080 gainward phoneix kullanıyorum aynı kasada, kapalı kapılar oyun yayin bir arada grafikler full, 4-5 saatlik yayınlarım esnasında gördüğüm maks ekran kartı sıcaklığı 60 derece. İlk 3 saat 56 derece civari. Kısacası 3 derece için 20 bin lira harcamak yerine iyi bir kasa yatırımı 7-10 dereceyi çok daha ucuza getiriyor.

Bahsettiğiniz sorunu modeller de tüm markalarda oldu. Phoenix ve phantom, veya gamerock ve gaming pro serileri taş gibi. Benim iki kartında da cw sesi denk gelmedi. Kendisine yakın veya az daha pahalı MSI shadow örneğini baz alırsak mesela, benim 5080 in yanına MSI shadow u yanastirmam bile. Malzeme kalitesi ve sıcaklık olarak çok geride.

Asus tuf kesinlikle çok üst düzey bir kart ve orta ust segmentte en kaliteli kart bence ama.... Fiyat farkı çok büyük. Zaten Asus tuf 5070ti alabiliyorsan gidip palit, inno3d vs 5080 sahibi olabiliyorsun :).

Dolayısıyla dediğiniz gibi markaya takilmayip param neyi satin alabiliyor ona bakmak lazım. Hele ki bu devirde. Çocukluğumuzda cebimizden harçlıkları biriktirip kendi zamanimizin Ferrarisi olan TNT2 kartları gidip nakit alma Turkiye'si artık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 25 Temmuz 2026; 14:43:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.