Şimdi Ara

SATILDI PALİT GAMİNGPRO RTX 3080 Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI PALİT GAMİNGPRO RTX 3080 Tİ

1,5 yıldır kullanmakta olduğum Palit GamingPro RTX 3080 Tİ ekran kartımı satıyorum.

KART FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.

ÖĞRENCİ ARKADAŞLAR İÇİN FİYAT 16.000 TL'DİR.

Kartın kutusu ve kutu içeriği tamdır.

Garantisi doğal olarak bitmiştir.(Fatura tarihi 22.05.2022)

Herhangi bir şekilde içi açılmamış, tamir vs. görmemiştir. Güvenlik etiketi üzerindedir.

Artık sadece Formula 1 ve Forza Horizon Serisi oyunları oynadığım için bu kart bana fazla geliyor. Bu yüzden daha düşük bir AMD karta geçtim (Asus RX6750 XT) Satma sebebim budur.

Kartın 5 dakikalık furmark testi sonucu resimde mevcuttur. Sıcaklıkları gayet iyidir.(%55 fanda GPU 72 derece. Oda sıcaklığı 29 derece. WarCry kasada dikey montajlı.Yan kapak açık.)

Balıkesir Merkezde elden teslim edebilirim. Ya da önce havale sonra kargo olacak şekilde gönderebilirim. Önceliğim elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.