Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Amazon EU ürünlerine de ben garantili gözüyle bakmıyorum açıkçası. Ürünü amazondan alan hesap kimde ise onun insafına kaldığınız bir durum. Bu yüzden garantisi yok olarak işaretledim. Ürün amazon eu garantisinde altında olsa bile dediğim gibi ürünü alınan hesaptan iade oluşturulmalı vs. Ki iade oldu diyelim ödemeyi hangi hesaptan kim yaptıysa para iadesi veya değişim olacaksa yeni kart o kişiye gider size gelmez. Bu sebeple amazon ürünlerinin hiç birine garantili olarak bakmıyorum. Yanlışım varsa düzeltirsiniz. |
|
|
doğrudur. amazon eu garantisi eğer kartı siz aldıysanız TR garantiden daha iyidir. ancak kart sizin amazon hesabınızda değilse amazon ne sizi, ne de satılan ürünü tanımaz... kartı kim amazondan aldıysa onunla iletişime kuracak ve onun yardımcı olmasını, sizin için vakit harcamasını umacaksınız. böyle bir imkan yoksa o kart garantisizdir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ekim 2022; 8:5:55 > |
|
|