< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 10 Ekim 2023; 1:28:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAINWARD RTX 4060Ti 16GB 13.750TL

-
-
13999 olmus hemen mı degıstırdıler yahu
-
16 gb 4060 ti için uygun fiyat
-
Ben yararlandım tesekkur ederım
Visa kart ıle alırsan 250 TL düşüyormuş.
-
Yararlandim tesekkurler. 2060 i emekli etmenin vakti geldi artik.
-
ne üdüğü belirsiz markayla işiniz ne alın daha ucuz.
www.incehesap.com
Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G GV-N406TGAMING OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/gigabyte-rtx-4060-ti-gaming-oc-8g-gddr6-128bit-ekran-karti-fiyati-65418 -
Bu 8 gb bellek hocam...
-
Ne üdüğü belirsiz marka PALİT'in alt markası oluyor 1984'ten beri ekran kartı üretiyor bilginize...
-
Başlıktaki kartta 16gb, incehesaptaki gigabyte olanında 8gb grafik ram yazıyor. Bir yanlışlık mı var ?
-
Bendeki 10400 işlemci ile güzel bir darboğaz yapacak. Anakart, işlemci de değişmem gerekecek. Nereden baksan bir 15k daha harcama yapmam gerekiyor şu karttan verim almam için.
Alanlara hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be ne üdüğü belirsiz marka ne üdüğü belirsiz markanın alt markasıymış.
-
hocam bende dünden beri aklımı çeldi ama gerek duymadım pek 3060 var diye ama darboğaz diyince iyice tırstım, bizim işlemciler bu kartı kaldıramazmı cidden? daha doğrusu benim monitör 2k , oyüzden fps artırmak adına geçiş düşündüm ama bu aralar oyunları saldım iyice.
-
sen ekran kartı cahiliysen palit napsın.
-
1080p gaming için ciddi darboğaz yapıyor 10400 ile. 2K için daha az. Bende 1080p monitör olduğu için çok daha fazla harcama yapmam gerekiyor. Ben bu yıl biraz konsol tarafa kaydım açıkçası. PC'de çoğunlukla competetive oyunları oynuyorum. Şu an için yeterli geliyor bana.
-
4060ti in hem 8 hem 16 gb modeli var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmemek ayıp değil de bilmeyip bu şekilde konuşmak maalesef cahillik.
-
Yan char geldi
-
Palit'i gigabyte'a tercih ederim çok net xd
-
1,5 sene Gainward 3060 kullandım. 3 aydır da Palit 4070 Ti kullanmaktayım. Hani Gainward pek tanıdık gelmeyebilir anlarım da yılların Palit’ine ne idüğü belirsiz demekte güzelmiş :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ne üdüğü belirsiz marka PALİT'in alt markası oluyor 1984'ten beri ekran kartı üretiyor bilginize... |
sen ekran kartı cahiliysen palit napsın. |
Benzer içerikler
- ajazz aj159 apex
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- arctic freezer 36 duo
- seks hikayeleri
- tom nedir
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X