Trabzonspor’un Hırvat oyuncusu Drago Gabriç, Ankaragücü’ne kiralandı. Bugün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Hırvat oyuncu yarın Ankara’da 1 yıllık resmi imzayı atacağı belirtildi.
Bordo-Mavililer, Gabriç’in kiralık olarak satışından cüzzi bir ücret alacağı, oyuncunun yıllık ücretinin ise Ankaragücü tarafından karşılanacağı ifade edildi.
medyatrabzon
Gabriç'in gitmesine karşı çıkıyordum . Hayırlısı olsun
Nedense bu adamı çok seviyordum . Ama özellikle geçen sezon 2. devre iyice kaybolup gitti . Hayırlı olsun
Sakattı çünkü . Bende seviyorum bu adamı . Bi yabancı transferi bizi bekliyor belkide
buraktan iyi topçu olduğu kesin
ısrarla kanat oynatıldı sanki,
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
Kanat oyuncusu olduğu için.
Neyse Gabric bence takımda kalmalıydı iyi bir alternatif olurdu. Ama en azından satılmayıp kiralandığı için mutluyum çünkü heran patlama yapabilir, milli takımlarınada düzenli olarak çağırılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Scotti0061
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
Kanat oyuncusu olduğu için.
Neyse Gabric bence takımda kalmalıydı iyi bir alternatif olurdu. Ama en azından satılmayıp kiralandığı için mutluyum çünkü heran patlama yapabilir, milli takımlarınada düzenli olarak çağırılıyor.
ne bileyim hiç kanat oyuncusu havası yoktu adamda,
İlk geldiginde iyi oynuyordu ama geçen senenin ikinci yarısında performansı iyi degildi.begendigim bir oyuncu.İnşallah Ankaragücünde kendini toparlar ve seneye Takıma geri döner.Hayır lı olsun Gabriçe.
İnşallah satın alım opsiyonu yoktur çünkü bir dahaki sene takıma lazım olacaktır. İstikrarsız bir oyuncu olmasından dolayı heralde kendini toparlaması için böyle bir karar alındı ama çok iyi maçlar çıkardığıda olmuştu. Bence takımda kalmalıydı.
kontratını 1 yıl daha uzatmıs dıye okudum oyuzden satıs opsıyonu yoktur.tecrube kazanır gelır bu sene ankaragucude fena degıl rekabette olur.
Güneş'in Gabriç ve Sezer yorumu! 09 Eylül 2010 / 16:00 Teknik adam ''Gabriç'in solda oynamasını istiyordum...''
"Geçen sezon oynamayanlardan bu sezon oynayanlar var" diyen Güneş, "Gabriç oynayabilecek bir oyuncuydu. Solda oynamasını istiyordum. Orada bir boşluk olabilirdi. O ise sağda oynamak istiyordu. Şartlanmıştı. Sezer ise takımda kalıp kalmamak konusunda ikilem yaşadı. Şimdi daha iyi durumda. Tayfun sakatlıktan yeni çıktı. Hazırlık maçında oynattık. Sonlara doğru yoruldu. Hazır olunca katkı yapacağını düşünüyorum. Oyunu da önemli" diye konuştu.
sağ sol davası desene gabricide vurdu gabriç yanılmıyorsam sağ ayağını kullanan bir oyuncu ayağının tersi mevksinde oynayanların sakatlanma riskleri daha fazladır helede bizim ligde çok daha fazladır yanılmıyorsam gabriçde böyle düşündü hayırlısı olsun inşallah kendini şenol hocaya gösterirde bir dahaki sene takımda yer alır hazırlık maçında portoyo karşı oynadığı maçda çok kalitel bir oyuncu olduğunu belli etmişdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme