Şimdi Ara

Gabriç Ankaragücü’ne kiralandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ve Gabriç gitti!

    Bordo-Mavili oyuncu A.Gücü’ne kiralandı

    Trabzonspor’un Hırvat oyuncusu Drago Gabriç, Ankaragücü’ne kiralandı. Bugün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Hırvat oyuncu yarın Ankara’da 1 yıllık resmi imzayı atacağı belirtildi.

    Bordo-Mavililer, Gabriç’in kiralık olarak satışından cüzzi bir ücret alacağı, oyuncunun yıllık ücretinin ise Ankaragücü tarafından karşılanacağı ifade edildi.

    medyatrabzon

    Gabriç'in gitmesine karşı çıkıyordum . Hayırlısı olsun



  • Nedense bu adamı çok seviyordum . Ama özellikle geçen sezon 2. devre iyice kaybolup gitti . Hayırlı olsun
  • Sakattı çünkü . Bende seviyorum bu adamı . Bi yabancı transferi bizi bekliyor belkide
  • buraktan iyi topçu olduğu kesin
  • ısrarla kanat oynatıldı sanki,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProtezBacak

    ısrarla kanat oynatıldı sanki,

    Kanat oyuncusu olduğu için.

    Neyse Gabric bence takımda kalmalıydı iyi bir alternatif olurdu. Ama en azından satılmayıp kiralandığı için mutluyum çünkü heran patlama yapabilir, milli takımlarınada düzenli olarak çağırılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scotti0061


    quote:

    Orijinalden alıntı: ProtezBacak

    ısrarla kanat oynatıldı sanki,

    Kanat oyuncusu olduğu için.

    Neyse Gabric bence takımda kalmalıydı iyi bir alternatif olurdu. Ama en azından satılmayıp kiralandığı için mutluyum çünkü heran patlama yapabilir, milli takımlarınada düzenli olarak çağırılıyor.

    ne bileyim hiç kanat oyuncusu havası yoktu adamda,




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam kanat oyuncusu da ısrarla sağda oynamak istedi.
    Gabriç çok iyi oyuncu zaten son 2 sezondur hırvatistan milli takımına çağırıldı.

    Ankaragücü gibi pozitif futbol oynamaya çalışan bir kulüpte
    oynaması güzel.
  • Adamıda aldık sola gıttı saga :D umarım tecrube kazanır kendını gelıstırır gelır sureklılıgı olmasada kopuk kopuk ıyı ısler cıkarıyordu kıralanması ıyı olmus
  • en fazla 15.000 euroya gitmişdir alacağıda 500.000 euroyu geçmez ben kalmasından yanaydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eşruhuum

    en fazla 15.000 euroya gitmişdir alacağıda 500.000 euroyu geçmez ben kalmasından yanaydım.

    Patlama yapıp geri dönmesi ''paha biçilemez''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scotti0061


    quote:

    Orijinalden alıntı: eşruhuum

    en fazla 15.000 euroya gitmişdir alacağıda 500.000 euroyu geçmez ben kalmasından yanaydım.

    Patlama yapıp geri dönmesi ''paha biçilemez''


    yalnış yazmışım 15.000 olmayacakdı 150.000 olacakdı.
  • İlk geldiginde iyi oynuyordu ama geçen senenin ikinci yarısında performansı iyi degildi.begendigim bir oyuncu.İnşallah Ankaragücünde kendini toparlar ve seneye Takıma geri döner.Hayır lı olsun Gabriçe.
  • İnşallah satın alım opsiyonu yoktur çünkü bir dahaki sene takıma lazım olacaktır. İstikrarsız bir oyuncu olmasından dolayı heralde kendini toparlaması için böyle bir karar alındı ama çok iyi maçlar çıkardığıda olmuştu. Bence takımda kalmalıydı.
  • kontratını 1 yıl daha uzatmıs dıye okudum oyuzden satıs opsıyonu yoktur.tecrube kazanır gelır bu sene ankaragucude fena degıl rekabette olur.

    http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor/2010/08/29/gabric_bir_yil_daha_uzatti
  • Güneş'in Gabriç ve Sezer yorumu!
    09 Eylül 2010 / 16:00
    Teknik adam ''Gabriç'in solda oynamasını istiyordum...''

    "Geçen sezon oynamayanlardan bu sezon oynayanlar var" diyen Güneş, "Gabriç oynayabilecek bir oyuncuydu. Solda oynamasını istiyordum. Orada bir boşluk olabilirdi. O ise sağda oynamak istiyordu. Şartlanmıştı. Sezer ise takımda kalıp kalmamak konusunda ikilem yaşadı. Şimdi daha iyi durumda. Tayfun sakatlıktan yeni çıktı. Hazırlık maçında oynattık. Sonlara doğru yoruldu. Hazır olunca katkı yapacağını düşünüyorum. Oyunu da önemli" diye konuştu.
  • sağ sol davası desene gabricide vurdu gabriç yanılmıyorsam sağ ayağını kullanan bir oyuncu ayağının tersi mevksinde oynayanların sakatlanma riskleri daha fazladır helede bizim ligde çok daha fazladır yanılmıyorsam gabriçde böyle düşündü hayırlısı olsun inşallah kendini şenol hocaya gösterirde bir dahaki sene takımda yer alır hazırlık maçında portoyo karşı oynadığı maçda çok kalitel bir oyuncu olduğunu belli etmişdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.