Şimdi Ara

G51JX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler.10 DK önce Hepsiburada'dan Bu Laptop'u http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-g51jx-ix369v-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-500gb-156-3d-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760174&categoryId=98 satın aldım.
    Sormak istediğim şey:

1)Ürünün isminde 3D geçiyor.Aceba yanında 3D gözlük veriyor mu ? G51JX-IX369V Bu kodu Google'da arattığımda karşıma birçok Türk sitesi açıldı.Ve çoğunun kutu içeriğinde 3D gözlük var.Model numarası aynı olduğundan bunda da olması gerektiğini düşünüyorum.Sizce var mıdır ?
    2)Eğer 3D gözlük yoksa parayla alsam Black Ops ve Crysis 2'yi oynaya bilir miyim ? Yukarıda da dediğim gibi Hepsiburada.com ürün adına 3D yazmış.
    3)Bu bilgisayarla Crysis 2 ve Call of Duty Black Ops'u High ayarlarda oynayabilir miyim ?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PolatAlemdar09

Arkadaşlar öncelikle iyi günler.10 DK önce Hepsiburada'dan Bu Laptop'u http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-g51jx-ix369v-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-500gb-156-3d-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760174&categoryId=98 satın aldım.
    Sormak istediğim şey:

1)Ürünün isminde 3D geçiyor.Aceba yanında 3D gözlük veriyor mu ? G51JX-IX369V Bu kodu Google'da arattığımda karşıma birçok Türk sitesi açıldı.Ve çoğunun kutu içeriğinde 3D gözlük var.Model numarası aynı olduğundan bunda da olması gerektiğini düşünüyorum.Sizce var mıdır ?
    2)Eğer 3D gözlük yoksa parayla alsam Black Ops ve Crysis 2'yi oynaya bilir miyim ? Yukarıda da dediğim gibi Hepsiburada.com ürün adına 3D yazmış.
    3)Bu bilgisayarla Crysis 2 ve Call of Duty Black Ops'u High ayarlarda oynayabilir miyim ?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.benim ne zamandır almak istediğim ama maddi imkansızlıklardan dolayı alamadığım bilgisayarı almışsın.hepsiburada yanında 3D gözlük ve dizüstü için sırt çantası ile beraber veriyor diye biliyorum.kalite ve oyun konusunda tartışılmaz asus G serisi bilgisayar aldın.oyunları en yüksek ayarda 3D oynayabilirsin.aynı zamanda 3D olarak film de izleyebilirsin ? fiyat biraz daha düşse ben belki alabilrim ama zor gözüküyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: PolatAlemdar09

Arkadaşlar öncelikle iyi günler.10 DK önce Hepsiburada'dan Bu Laptop'u http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-g51jx-ix369v-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-500gb-156-3d-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760174&categoryId=98 satın aldım.
    Sormak istediğim şey:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.benim ne zamandır almak istediğim ama maddi imkansızlıklardan dolayı alamadığım bilgisayarı almışsın.hepsiburada yanında 3D gözlük ve dizüstü için sırt çantası ile beraber veriyor diye biliyorum.kalite ve oyun konusunda tartışılmaz asus G serisi bilgisayar aldın.oyunları en yüksek ayarda 3D oynayabilirsin.aynı zamanda 3D olarak film de izleyebilirsin ? fiyat biraz daha düşse ben belki alabilrim ama zor gözüküyor :(

Cevap için teşekkürler.Aslında benim de maddi imkanlarım el vermiyordu.Ama iş yerimden ikramiye aldım.Üstüne 1-1,5 da ben ekledim sonunda alabildim.Umarım yakın zamanda sen de alırsın.Hepsiburada'ya girdim Laptoplara bakıyordum.Asus'a geldim.Diyorki bu fiyata son 1 ürün kazancınız 200 TL.Dedim hazır para var hemen aldım. :D
    Umarım yanında gözlük de verir.Yoksa indirimin hıncını gözlükten çıkaracaklar. :D

• resimde 3d gözlük var. kesin veriyorlardır bence. Yoksa 3d notebook olmasının ne anlamı olur ki.
  • 3D destekliyorsa gözlükte verirler. Çıkmamış oyunlar için yorum yapmak yanlış olur ama Crysis'i bile very high da zar zor oynatan laptopun Crysis 2'yi high da tatminkar oynatması gerçekten zor. Bekleyip görmek lazım tabi ama pek sanmıyorum. Birde 3D olayı Crysis'de oturmamıştı Crysis 2'de oturtulursa oynayabilirsinizki o zamanda ayarları Low civarına getirmeniz gerekicek. Performans %50 oranda düşüyor çünkü. Oyun performansı güzel olsada laptop olduğundan çok uçuk bir performans beklemeyin yani.

Umarım asus bu modelindede işlemciyi batırmamıştır. 720qm olan modelinde baya sorunlar vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AO532H-2575 Acer
    15 yıl önce açıldı
    Samsung NP530U4C-S03TR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.