Şimdi Ara

G500 Macro Anlatımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
30.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Nereye istersen oraya alıntı yapabilirsin. Zaten hepimizin amacı bilgi alışverişinde bulunmak.

tesekkürler
  • kolay gelsin
    bende microsoft'un wireless mobile mouse 4000 var özelliklerine girince macro özelliği editör ü filan var ama editör ün nasıl yazılacağını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim...(bu arada macro ayarını rapidfire için istiyorum online oynadığım bir oyun var (alliance of valliant arms) orda kullanmak istiyorum şimdiden çok teşekkürler...
  • Zamanında buradan faydalanmıştım. CoD'de alışınca güzel gelmişti.

Not: Eğer program açık değilse 5 kademe DPI ayarı ve Macro çalışmıyor haberiniz olsun.
  • Ben de yeni almıştım.Teşekkürler,uğraşmışsın.Ayrıca başka macrolarda paylaşsak iyi olur.
  • Teşekkür ederim. Eğer istediğiniz farklı makrolar varsa onların da anlatımını ekleyebilirim.
  • hocam x7 mouseda bi tus vardı basınca sadece 3tane mermi atıyordu. bunu g500de nasıl ayarlarım. öyle hs atmak daha kolay oluyor :D
  • Hocam kayıt yaparken sadece 3 tık yaparsanız ve makronun tekrarlanma özelliğini kapatırsanız makroyu atadığınız tuş sadece üç mermi atıp bırakır.
  • saol yeni aldımda mouseyi yapmaya calisicam umarım becerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepereina -- 29 Ocak 2012; 13:30:29 >
  • Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • söyle bir sorun oldu
    makroyu yapabildm ama oyuna girince (oyun apb bu arada all points bullettin) zoom yaparak ates ettigimde sorun yok fakat zoomsuz ates ettigimde fare kaymiyor.yani kayior ama oyunda kaymiyor.dönmüyor saga sola çar burnunu dikine ates ediyor zoomsuz.zoomlu bir sorun yok.zoom yapmadan makroyla ates ederken nasil kaydiricaz ya :(
    umarım bir çözümü vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepereina -- 1 Şubat 2012; 0:17:43 >
  • O sorunun makrodan kaynaklandığını sanmıyorum. Yine de, belki tıklamalar arasındaki süreyi biraz arttırırsan düzelebilir.
  • Güzel açıklama.Bende yeni aldım.Tutorial'a gerek kalmadan yaptım ama bilmeyenler için yararlı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 16 Şubat 2012; 16:31:36 >
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

iyi o zaman melih.l11 de dehşet quick scope yapıyordu ferferos hızlı değistirmeyle.spastan daha seri atıyor bu mouse ile ll11 le ferferos :D

Bu arada sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • mesajım bulunsun
  • g500 satan bir firma varmı. Vatan ın internet sitesinde gozukmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

g500 satan bir firma varmı. Vatan ın internet sitesinde gozukmuyor.

Gold'da gözüküyor ama arayıp bir stok sorun derim.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90245&ad=LOGiTECH-G500-GAMiNG-LAZER-910-001262-Mouselar

• bende delay yeeri açık değil. seçtiğimde seçiliyor yanlız kaydetmiyor aralığı. aralığı kaydetmesi benim için önemli. Nasıl aktif yapabilirim ? bir bilginiz varmı ?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

bende delay yeeri açık değil. seçtiğimde seçiliyor yanlız kaydetmiyor aralığı. aralığı kaydetmesi benim için önemli. Nasıl aktif yapabilirim ? bir bilginiz varmı ?

Şimdiden teşekkürler.

Delay yeri derken? Şuan tam olarak hatırlamıyorum menüyü akşam eve gidince bakayım.
  • Hocam ben mousenin sol tarafındaki ileri geri tuşları var ya ben onları sitelerde gezerken ileri ve geri yapmasını istiyorum previus ve nexti buldum ama bunlar değilmiş galiba nasıl yapıcaz bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.