Şimdi Ara

G430 Olmaz Dediler, Kız Vermediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında başkası demedi, ben dedim.Arkadaşlar iyice araştırdıktan sonra Logitech g430'un ve hattâ Logitech'in tüm serilerinin; Çok kaliteli düzenek ayarlayıp boş kırılası plastiğin içine doldurduklarını öğrendim.Yüzlerce resim gördüm.Hepsi genç yaşlarında yitmiş, kulak parçası tutacaklarından kırılmış nice logitech gaming headset'di.Altta örnek resim koyucam.

Şimdi, thermaltake shock oyuncu kulaklığı kullanıyorum ancak kasamdaki jaklar bozuldu ve arada ses gidiyor.Kulaklığı boşuna garantiye gönderip kablo bile değiştirmişim.(Melun jak girişleri her seferinde bozuluyor ve para verip yaptırmaya niyetli değilim.) Onuniçün bi tarafı jak, diğer tarafı usb olan bir 3d sound card alıyorum.O da çalışmazsa veya kulaklığım bir süre sonra bozulursa diye kullanacak yeni kulaklık bakıyorum.Kısaca özelliklerini yazayım.

-60 $'dan 1 kuruş fazla veremem.
    -Amazon, e-bay falan açığım.Zaten onlar daha ucuz Amazon'dan falan önerebilirsiniz.
    -Logitech ürünlerine kapalıyım ne yazıkki.
    -Snopy falan önerirseniz alta parantez içinde evinizin tam koordinatlarını da verin bi zahmet.
    -Mikrofonlu bildiğimiz gaming headset olacak.Razere akıllı gibi 500 lira verip de mikrofonsuz kulaklığı elime vermelerini istemem.
    -Dediğim gibi jak girişi değil, usb girişi olması lazım.Yani kulaklığın içinde ses kartı olması oluyordu herhalde o.

Bu şakacı başlığımı ciddiye alıp, kulaklık önerisi veren herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 10 Eylül 2015; 12:10:15 >

• Bu linkteki Razer Kraken USB nasıl? Kullanan var mı?
  • siberia v2 heat veya frost blue beklersen alırsın 5.1 desteğide vardır.Ara ara 64 dolara falan düşüyor
  • 60$'a Snopy paklar sana.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ortalama bir ses kartı 20-30dolar dersek kargo 5-10 dolar arası en az geriye 30dolarlık mikrofon + kulaklık istiyorsunuz demek oluyor. Bu fiyata tek alternatif HyperX Cloud galiba. Biraz araştırın belki ilk modeli ucuz bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.