Şimdi Ara

G4 mü Note 5 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note 5 daha iyi olur desemde bence o fiyata hiç gerek yok. Arada çok fiyat farkı var 500 lira az değil ki zaten G2 ithalat almısşınız daha önce bir sorun olmadığınıda gördünüz. G4 ithalat alırsan Delta garantili falan aradaki fiyat farkı çok daha açılmış olur.
    Ben G4 derim aradaki fiyat farkından dolayı ve kamerası muazzam derecede güzel G4 ün.
    Bende G2 den G4 e geçtim bu arada.
  • sanırım ithalat alırsam kesin G4, ithalata yönelmezsem de %90 S6 olacak gibi. %10 da note edge...
  • Fiyat performans orani ve ozellikleri ile kesinlikle Note 4 eger butce fazla ise Z5 Premium veya 64gb Note 5 32 alinmaz bi dunya para veriyoruz.
    G4 e gelince resmi cihazin gozum de ki ederi su an icin 1500u gecmez.
    Ergonomisi, on kamerasi gercekten cok iyi.
    Cpu neyse de gpu Note 4 den geri de. Batarya Note 4 den geride.
    resmi olarak var dense de 60 fps video kayit secenegi yok root ile aktif edilmek zorunda.
  • Note 4'ün (ya da edgenin) S6'ya göre geride kaldığını dile getiriyorlar ve videolarda da fark var gerçekten, 200 lira fark var; note edge inanılmaz şekilde hoşuma gitse de S6 oldukça cazip gelmeye başladı
  • He türlü note 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 al derim.

• Bence g4 al derim.

• note 5 ne olursa olsun samsung heralanda lg den daha iyidir lg g3 kullandım 1 ay sonra ekran patladı samsung daha dayanıklı
  • Kamera açısından bence G4'ün Note5 den aşağı kalır yanı yok.Senin dediğine göre yani sadece sosyal medya uygulamaları filan için Note5 biraz gereksiz yada ne bileyim extreme kaçıyor.Dediklerine göre sana G4 yetecek durumda bir model bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.