Şimdi Ara

G4 mü Note 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu genelde sosyal medya ve fotoğraf çekimleri için kullanıyorum, şuanda note 5 fiyatı 2500 lira, g4 ise 2000 tl civarında (1700 TL DELTA 'ithalat')

Aslında kafamda bir kaç soru şu şekilde var;

1- note 5 fiyat düşüşüne gider mi
    2- G4 ithalat garantili alsam sıkıntı yaşar mıyım? (şuanda g2 kullanıyorum ithalat ve hiç sorun yaşamadım)
    3- 2000 lira g4 mü, 2500 e note 5 mi almalıyım (hem kamera hem performans açısından 3-4 sene kurtarabilsin diye)

genelde telefonda hiç oyun oynamıyorum, belki bu sene pcden kurtulup telefondan dizi/film izlersem izlerim, onun dışında sadece sosyal medya kullanıcısıyım. Sürekli whatsapp, twitter, instagram v.b.

Şuanda kamera ve performans olarak çok net kurtaran iki model olarak bunları görebildim, telefon model şıklığından çok kullanımı benim için önemli.

Siz ne önerirsiniz, fikriniz nedir? (başka önerilere de açığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vavienist -- 23 Eylül 2015; 15:48:48 >

• her türlü note 5 kardeş karşılaştırma bile yanlış olmuş androiddeki en iyi telefonda şuan note 5 dir
  • Yaptığım karşılaştırmada 'ithalat garantiye' göre 900 lira oynama da var ama...
  • Ben note 5 öneririm ama cihazı çok yönlü kullanmıyacaksan çok fazla masraf etmene gerek yok g4'de yeter sana
  • Hocam samsungların ömrü kısa bana göre, 6 ay içinde telefon yavaşlamaya ve ısınmaya başlıyor garantisi doluncada telefon kullanılmaz hale geliyor. Şuana kadar aldığım her samsung telefonunda böyle oldu, bir dahada samsung almam. Şu anda g3 kullanıyorum çok memnunum bence sizde uzun vadede kullanıcaksanız lg g4 alın, ama durumunuz iyiyse samsung alabilirsiniz özellik bakımından fazlası vardır mutlaka ama fiyat bakımından bakarsak ben olsam g4 alırdım.
  • Açıkçası durumum çok iyi değil, hele ki turizm işinde olduğumu varsayarsak son demlerini yaşıyorum.

Ben de LG g2 kullanıyorum şuanda, android 4.4.2 kullanırken telefon harika kıvamdaydı, fakat 5.0.2'ye geçtiğimde oldukça yavaşladı. Üstelik 1 oyun bile yüklü değil. Yine de telefondan memnunum, hele ki muadili galaxy s4'e göre çok daha önde olduğunu gözlerimle görüyorum.

Ama bu sefer 1600 lira verip ithalat garantili alıp riske girebilir miyim bilmiyorum, diğer türlü de fiyat 2000 e çıkmışken 2500'ü de zorlayabilirim gibi geliyor. Elimdeki telefonu abime vereceğimden önümüzdeki 4-5 sene için böyle bir fırsat elime geçtiğinden, kamera açısından çok çok rahat kurtarır bir tercih yapmam gerekiyor, şuanda ikisi de çok önde duruyor o yüzden kararsız kaldım :)

acaba NOTE 5 fiyatlarında herhangi bir düşüş meydana gelir mi? Bildiğim kadarıyla satışlar düşük seyirdeymiş, hatta çeşitli kampanyalar yapılıyor satış için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vavienist -- 23 Eylül 2015; 16:54:43 >

• Vavienist V kullanıcısına yanıt
    Note 5 2.300 seviyelerinde bulunabiliyor g4'de 1600 seviyelerinde eğer cihazı temiz kullanırım diyorsanız ithalatçı garantili alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun kendisinde sorun olma olasılığını düşünüyorum da, mesela G2 408k serisi almıştım özellikle sorunsuz diye, öyle de çıktı
  • Vavienist V kullanıcısına yanıt
    Samsung note 5 dishibitör garantili 2390tl düşünürseniz bakabilirsiniz
    http://www.hepsireyonda.net/samsung-galaxy-note-5-cep-telefonu-pmu13703?ref=akakce&v=1.5.2
  • malesef ticari karta taksitli almam gerekiyor, bu site ticari karta taksit yapmıyor, teşekkür edeirm yine de :) yapan bir yer mutlaka yakın fiyatlara var ama, şuanda g4 ile arasında araştırıyorum hala, gerekirse bir süre beklemeye hazırım da :)
  • öncelikle note 5 , g4 e göre daha üstün bir cihaz. ancak arada 500 lira gibi bir meblağ var. bende bilemedim
  • note5 varken g4e bakmazdım
  • Note 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında lg v10 çıkacakmış istersen bekle
  • n5 resmen note4un makyajlanmıs halı bır esprısını goremedım kı edıtorler tarafındanda elestırıldı bu sebepten benım tercıhım ıkısı arasında g4 olurdu helede o kamera ve ekran ıle sd kart ve cıkan batarya artıları varken
  • Mağazadan alacaksan illa arada çok fiyat farkı yok ortalama 600 civarı falan var.600 lira daha verip note 5 almak çok daha mantıklı oluyor.Note 5 neredeyse her yönden daha üst seviye bir cihaz.6s plus'ı bile tokatlayacak güce sahip note 5
  • Peki bu ürünlerde fiyatların düşmesi ne kadar sürer sizce? Yani note 5 bildiğim kadaryla iyi bir satış grafiğine sahip değil, belirli bir süre sonra illa ki fiyat kırıyorlar bir de... Gerekirse bir süre bekleyip en içim sineni alayım istiyorum...
  • Kesinlikle NOTE 5 g4 ben artık begenmemeye başladım

İ6s plus u tokatlayamaz çünkü ben i6s KULLANYOM dünyanın en iyi chupsteti var HAHA

2 çekirdekli a9 8 çekirdekli Exynos 7420 yı gecyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note4 bile g4 den cok daha iyi bir cihaz. Note 5 i tavsiye ederim. Fiyat fazla ise note4 daha alinasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavienist

Peki bu ürünlerde fiyatların düşmesi ne kadar sürer sizce? Yani note 5 bildiğim kadaryla iyi bir satış grafiğine sahip değil, belirli bir süre sonra illa ki fiyat kırıyorlar bir de... Gerekirse bir süre bekleyip en içim sineni alayım istiyorum...

Note 4'ün üstüne model çıkmasına rağmen hala fiyatı çok yüksek.2300 liradan piyasaya giren Note 4 şu an teknosada 2149 lira.Note 5 için fiyat düşme gibi bir şey söz konusu olmayacaktır.G4 paralel ithalattan 1649 liraya alınabiliyor.G4'ü paralel ithalattan almak mantıklı ama marketten alınacaksa Note 5 daha mantıklı.Paralel ithalat güvenilir mi diye soracak olursanız ben sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.