Şimdi Ara

G4 ampullü avizem bozuldu, yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 9 ay önce üzerinde yaklaşık 16 adet G4 ampul bulunan, uzaktan kumandalı (2 seviyeli) avize almıştık eve. Daha önceki anahtar dimmer anahtardı. Onu da sökmedik yeni avizeyi takarken. Takan arkadaş sorun çıkarmayacağını söyledi. Fakat anahtar yarım açıkken cızırtı sesi çıkarıyordu. Geçen gün anahtar yarım açık unutulmuş. Cızırtı sesi çıkıyormuş. Annemler vardı evde önemsememişler. Sonra da armatür çalışmamaya başladı. Anahtara baktım bi sıkıntı yok. İhtimal vermedim ama yine de G4 ampüllere de baktım sıkıntı yok. Anahtarı yarım da çevirsem eski cızırtı sesi de yok. Kısacası avizeden tık yok :). Sizce problem nerededir? Avize çok büyük söküp götürme şansım yok. Eve de elektrikçi çağırmaya çekindim işin aslı. Malum bi 50 100 lirayı gözden çıkarmam greekir gibi geldi. Acaba kendi imkanlarımla çözebileceğim bir sorun mudur? Yardım edebilirseniz sevinirim.

• Dimmer anahtar saglamsa, avize içerisinde yer alan (elektronik) transformatör bozulmuştur..
  • bağlanan lambası sayısı fazla gibi o yüzden ses çıkarabilir lambanın üstünde yazan güçle dimmerin gücünü karşılaştırın güce göre dimmer seçin test içinde dimmeri söküp normal anahtar takıp deneyin lambalar sağlammı diye..
  • Avizenin üzerindeki kumanda ünitesi yanmış. Onu iptal ettim. Kumandasız çalışıyor şimdilik. Teşekkür ederim önerileriniz için.
  • Yardım bulamadım buraya yazıyorum. 1 yıl önce led avize almıştık. Geçenlerde birden ışıklar titrmeye başladı. Trafodandır diye trafo aldım yine düzelmedi. Bi yardım lütfen ledlerde de arıza görülmüyo gözle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  G4 ampullü avizem bozuldu, yardımınız lazım

Trafoyu sadece Son resimdeki lede bağladım ledler yandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Yardım bulamadım buraya yazıyorum. 1 yıl önce led avize almıştık. Geçenlerde birden ışıklar titrmeye başladı. Trafodandır diye trafo aldım yine düzelmedi. Bi yardım lütfen ledlerde de arıza görülmüyo gözle.

Uygun maliyetlerle Avizenizin tamirini yapabilirim. İletişim bilgileri pm den gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman156 -- 31 Ekim 2017; 10:47:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman156

quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Yardım bulamadım buraya yazıyorum. 1 yıl önce led avize almıştık. Geçenlerde birden ışıklar titrmeye başladı. Trafodandır diye trafo aldım yine düzelmedi. Bi yardım lütfen ledlerde de arıza görülmüyo gözle.

Uygun maliyetlerle Avizenizin tamirini yapabilirim. İletişim bilgileri pm den gönderildi.

Lideri değiştirdim normal çalıştı bi ay sonra yine bozuldu. Kablolarda sıkıntı var gibi. Bağlantıları yenilediğimde göz kırpan eski ledler normal çalışmıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.