Bildirim
G3 ve Z2 arasında kaldım kararsızım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kusursuz bir telefon yok malesef günümüzde. Öncelikle şunu sorayım. Fiyat Aralığı nedir?
Eğer uyguna gelsin derseniz g3 almanız daha doğru olur. Çünkü paralel İthalat olarak oldukça uygun bulunuyor. Zaten ikisi de üst seviye cihaz olduğu için ikisi de kesinlikle pişman etmez.
Ben biraz f/p cihazı almak isterdim diye g3u seçerdim. Yoksa z2 de iyidir. Onu da tercih etseniz pişman olmazsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sercandk
Kusursuz bir telefon yok malesef günümüzde. Öncelikle şunu sorayım. Fiyat Aralığı nedir?
Eğer uyguna gelsin derseniz g3 almanız daha doğru olur. Çünkü paralel İthalat olarak oldukça uygun bulunuyor. Zaten ikisi de üst seviye cihaz olduğu için ikisi de kesinlikle pişman etmez.
Ben biraz f/p cihazı almak isterdim diye g3u seçerdim. Yoksa z2 de iyidir. Onu da tercih etseniz pişman olmazsiniz
Çok oyun oynarım g3 te ekran sararmasi çatlama gibi sorunlar kafamı karıştırdı
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
quote:
Çok Oyun oynuyorsaniz g3deki 2k ekran sorun yaratabilir. Sistemi zorluyor çünkü. Bu arada sararma olayina gelince biliyorsunuz teknoloji birz şans işi. Sararma sorunu yaşamayan da birçok kullanıcı var.
Tavsiyem iki telefonun da sayfasına girip detaylica bir araştırmadan sonra karar vermeniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkisi de güzel cihazlar. G3 ün problemlerinin abartılgını düşünüyorum. G2 yede aynısını yaptılar aldık sapasağlam cihaz. Bence git ikisininde dene hangisi hoşuna giderse al
quote:
Orijinalden alıntı: ohshit
İkisi de güzel cihazlar. G3 ün problemlerinin abartılgını düşünüyorum. G2 yede aynısını yaptılar aldık sapasağlam cihaz. Bence git ikisininde dene hangisi hoşuna giderse al
Saolun hocam g3 kesin karar kalmıştimki sorunları telefonda soğuttu ama sorunlar 406-407 serilerinde varmış sanırım
G3 derim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ohshit
Saolun hocam g3 kesin karar kalmıştimki sorunları telefonda soğuttu ama sorunlar 406-407 serilerinde varmış sanırım
Kardeşim g2 yede aynısını diyolar hiçbişey yok. Aşırı ısınıyolar falan diyolar geçen gün arkadaşın z1 ü elime aldım minion rush da cayır cayır yanıyor. Sana g3 al demiyorum git kullan içine sineni al sıkıntı çıkcagını sanmıyorum çıksa bile garanti diye bişey var
quote:
quote:
Çok oyun oynayan biriyseniz Z2 almanız daha mantıklı. Z2'de oyunlar daha akıcı çalışıyor G3'e göre. Ayrıca Z2'nin batarya ömrü G3'e göre çok daha iyi.
-
Tecnopat youtube kanalda 40 dk karsilastirma var izle her seyi ile karsilastiriolar a dan z ye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tamer0505
Tecnopat youtube kanalda 40 dk karsilastirma var izle her seyi ile karsilastiriolar a dan z ye.
İzledim kullanıcı yorumları daha faydalı bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tamer0505
İzledim kullanıcı yorumları daha faydalı bence
Sen bilin birde ukt (uzun kullanim testi) vidolarina bak baska you kanallardan yardimi dokunur.
Z2 daha iyi cihaz.
Z2
Z3 compact a ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- casper via m40 alınır mı
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin hatası
- infinix zero 40 5g
- red magic 10 pro fiyat
- nubia z50 ultra fiyat
- snapdragon 680
- infinix gt 20 pro fiyat
- ovion v30 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X