Şimdi Ara

G3 mi AK47 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

G3 mi AK47 mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.6.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: b437

kullanış amacına göre değişir.
    @_Corvette_
    g3 saniyeler içinde sökülüp toplanabilen bir silah. sen g3ü 10 saniyede söküp topluyorsan ak-47 7 saniye falan sürer. ayrıca g3ün toz topraktan kolayca etkilendiğini ilk defa senden duyuyorum.

ne diyosun kardeşim sen resmen sallamışsın g3 ü hiçbir insan evladı 10 saniyede söküp takamaz ayrıca g3 ün toz topraktan etkilenmediğini söylüyosun buda ayrı bir muamma

g3 ün tutukluk yapmasını söylemiyorum bile belliki yaşın daha küçük askere gidince hepsini öğrenirsin...

• hala g3 diyen var mı yahu
  • keleş güzel silahtır ama mevzi savaşında yalan olursun hedeflemesi çok zayıf baskın silahı oalrk kullanıabilir
    g3 mevzi silahıdır uzun menzilli etkili ve geçrekten güçlü bir silahtır.Baskınlarda ağırlığından ve boyundan dolayı sorun çıkartabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Her şeyin silahla çözülebiliceğini zanneden bir toplumda böyle bir anketin olması beni hiç şaşırtmadı.

ne alaka
  • ikisinide askerde kullandım..
    ak47 seyyar dipçik taşıması kolay suikastlarda ve yakın mesafede çok etkili.(bakımı kolay+su+çamur demez)
    g3 ise uzun mesafede etkili. g3 mermisini yiğen hapı yutar parçalar atar.
  • Piyasa 5-10 yasinda keleslerde var ama en yeni g3 en az 20 yasinda. Hepsinin mekanizma ve namlu omurleri dolmus. Bu sekilde nasil karsilastirma yapicaksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

quote:

Orijinalden alıntı: Deathly-Hallows

Kangal.

Bunu yazmak için girmiştim.

Bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

ama G3 in menzili ve yok ediciliği fazla. bir silahta bunlarda önemli değil mi ?

burdan buyur :D

G3 mi AK47 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Her şeyin silahla çözülebiliceğini zanneden bir toplumda böyle bir anketin olması beni hiç şaşırtmadı.

ne alaka

bu silah merakina laf ettiysen amerikayi gorsen kucuk dilini yutarsin.
  • çıtını çıkar konu yükselsin
  • quote:

quote:

ne alaka

Toplumun pürüzlerinin törpülenmesi gerek HOHOHOHOHO! (şakaa)
  • G3'ün 10 saniyede sökülüp takılacağını yazmış biri imkansız 10 saniyede g3 ün ancak yarısını sökersin. Bende askerde keleş ve G3 kullandım. G3 daha etkili atışlarda 200 metrede 2de 2 yapan 15 kişiden biriydim 90 a yakın asker içinde. Aynı zamanda acemi askerlere atış eğitimlerinde nezaretci olarak bulundum bu silahtan korkanlar var sesini duyunca ürperiyor insan. Hiç unutmam bir acemi ağlamıştı ben sıkamam korkarım diye

Silahın hangi marka, model olmasından ziyade nişancı veya atış yapacak insanın doğru nişan alma ve silah hakimiyeti kurallarına hakim olması silahın kalitesinden daha önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

quote:

quote:

ne alaka

Toplumun pürüzlerinin törpülenmesi gerek HOHOHOHOHO! (şakaa)

Biri çıkmış video koymuş amarikalı bir subayın açıklamaları var adam bütün silahları deniyo falan neyse ne hikmetse amerikan yapımı m16 ne geri tepiyo ne sekiyo hiç bir şey olmuyo ak 47 yi alıyor adam sanki sadece tetiğe öylesine basıyor ve Bağıra bağıra eline "ALMAN" yapımı g3 silahını alıyor ne hikmetse o da bozuk.

@EXE-C

Dert etme liseli sende seneye silah alabiliyosun ama içki içmek yok sana daha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

@_Corvette_
    g3 saniyeler içinde sökülüp toplanabilen bir silah. sen g3ü 10 saniyede söküp topluyorsan ak-47 7 saniye falan sürer. ayrıca g3ün toz topraktan kolayca etkilendiğini ilk defa senden duyuyorum.

ne diyosun kardeşim sen resmen sallamışsın g3 ü hiçbir insan evladı 10 saniyede söküp takamaz ayrıca g3 ün toz topraktan etkilenmediğini söylüyosun buda ayrı bir muamma

g3 ün tutukluk yapmasını söylemiyorum bile belliki yaşın daha küçük askere gidince hepsini öğrenirsin...

10 saniyeyi örnek olarak verdim, ben 10 saniyede söküp taktım demedim. ayrıca, ben kolayca etkilenmiyor dedim. zira siz öyle bir yazmışsınız ki gören m16dan bahsediyoruz sanacak. ben tutukluluk yapmasından bahsetmedim, eğer tutukluluk yapmıyor deseydim öğrenirdim ilerde. siz bahsetmediğim bir şeyden dolayı nasıl bilgim olmadığını anladınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

G3 ü nasıl okuyosun? Ci tiri mi. Yoksa g3 mü ak47 mi yazardın başlığa. g3 mi ne la mağarada türkce dersi vermiyorlarmı?

• tabiiki su tabancası

G3 mi AK47 mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

@_Corvette_

10 saniyeyi örnek olarak verdim, ben 10 saniyede söküp taktım demedim. ayrıca, ben kolayca etkilenmiyor dedim. zira siz öyle bir yazmışsınız ki gören m16dan bahsediyoruz sanacak. ben tutukluluk yapmasından bahsetmedim, eğer tutukluluk yapmıyor deseydim öğrenirdim ilerde. siz bahsetmediğim bir şeyden dolayı nasıl bilgim olmadığını anladınız acaba?

arkadaşım g3 kolayca tozdan sudan çamurdan etkilenir ak47 ye göre . bunu askere giden bir kişiye sorarsan illaki bunu sana söyleyecektir . askere gidipte 77 li g3 leri bilmeyen yoktur herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]*Qartal

quote:

Orijinalden alıntı: pog

ama G3 in menzili ve yok ediciliği fazla. bir silahta bunlarda önemli değil mi ?

burdan buyur :D

G3 mi AK47 mi ?

Oha juggernat dedikleri bu mu lan??

• tabii ki g3 ordan çıkan kurşun direk parçalar ölüm makinesidir.hatta komutanlarda şikayetçi bazı durumlarda göğsün altına vurup yaralamak isterken bile rahatlıkla öldürebiliyor.ben ak47nin kesinlikle uzun menzilli silah olduğuna inanmıyorum uzaktan hedef alınırken baya bir sekme olur.şu anda opersyonlarda g3 kullanılıyor.pkkda bilindiği gibi keleş kullanıyor.keleşin en iyi yanı kısa mesafede kullanımı kolay her yerde düşmanla çarpışabilirsiniz ama g3 tek kurşunla parçalar ben işimi yaklaşmadan bitirebilirim diyorsanız tabii ki g3
  • Üzülerek Ak-47 diyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.