Şimdi Ara

G2de kronik sorun var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa süre içerisinde G2 almayı düşünüyordüm fakat alttaki 2 şey kafamı karıştiriyor G2 kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var:

1- Forum ve şikayet sitelerinde şebeke ve veri ağında kronik sorun olduğu ciddi şekilde konuşuluyor kullanan arkadaşların bu durum hakkındaki bilgilerine ihtiyacım var

2- 311k serilerinde rom root ve dolayısıyla radyoyu aktiflestirme olayında sıkıntılar mi var? internetten alırken seriyi belirtirsek ona göre gönderirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Oyle Biseyler Karsilasmadim Hat Ile Alakali Oyle Bi durum Olabilir Aveada Sahsen Cok sıkıntı Yasayorum Ama Turkcellde Sıkıntı Yok

• kronik olarak dusuk isikta kotu fotograflar ve kamerada yavaslik var. 4.4 te duzelecegini soyluyorlar hadi bakalik

• 1- sebeke sorunu yasayanlar kesik sim kart kullandiklari icin sikinti cektiler.

2-radyo sadece d802 versiyonunda kapaliydi galiba. Onu da rootla hallettim. Ayrica d802 versiyonu avrupa standartlarina uygun olsun diye ses seviyesi dusuk olarak geldi. Onu da root ile hallettim. Htc one'dan bir farki kalmadi. Hatta o kadar guclu veriyor ki telefonun sesini sonlara getirince hoparlor patlayacak gibi oluyor. Diger serilerde turkiye uyum sorunu olabilir. D802 alin bence.

• Diğer cihazları beğenmiyor,onlara verilen paraya acıyorsunuz.
  • Bir kaç kişi yüzünden telefonun kronik sorunu olamaz. Kendilerini bilir kişi ilan edip kronik sorun yaftası vurdular güzelim telefona. Ya aldıkları yerin(veya serisinde) malında problem var yada bu adamlar telefon kullanmayı bilmiyor. Herşeyleri problem herşeye birşey buluyorlar. Tüm dünydaki lg g2 problemleri hep bu adamları buluyor ne hikmetse. İşte han işte kapı satsınlar kurtulalım diyorum.
    Bu forumda özellikle herşeye kronik sorun yakıştırması yaptıkları için sağolsunlar kendi telefonlarının adını çıkartmaya başladılar. Bir insan kendi kesesine zarar verir mi ? Evet veriyormuş.
    Ben ve benim çevremdeki kimsede herhangi bir sorun yok g2 ile ilgili hem 16 gb hemde 32 gb için konuşuyorum.
  • kronık sorun yanı tum telefonlarda olan ve cozumu olmayan sorun?

G2 de boyle bı sorun yok ama

bazılarında cekım kalıtesı dusukmus ses kotu gelıyormus..
    bazılarının kasası gıcırdıyormus
    bazılarında ısık sızması varmıs
    bazılarında ölu pıxel varmıs
    hepsınde vıdeo cekerken odaklanma sorunu var.

bunlar tum telefonlarda degıl bazı telefonlarda ayrı ayrı yada hepbırlıkte olan sorunlar ama bunlar KRONIK sorun degıldır !

bendekı tek sorun vıdeo cekerken sureklı odak yapmaya calısmasıydı ve onuda almanya 10e ye gecerek cozdum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörde ki sıkıntı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlariniz için. Bi de şu 310k 311k seri olayı nedir 311k larda radyoyu aktiflestirmede sıkıntı oluyormuş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

1- sebeke sorunu yasayanlar kesik sim kart kullandiklari icin sikinti cektiler.

2-radyo sadece d802 versiyonunda kapaliydi galiba. Onu da rootla hallettim. Ayrica d802 versiyonu avrupa standartlarina uygun olsun diye ses seviyesi dusuk olarak geldi. Onu da root ile hallettim. Htc one'dan bir farki kalmadi. Hatta o kadar guclu veriyor ki telefonun sesini sonlara getirince hoparlor patlayacak gibi oluyor. Diger serilerde turkiye uyum sorunu olabilir. D802 alin bence.

Kesik sim kart? zaten telefona takmak için kırdırmak zrounda değil miyiz sim kartı?
  • buyukkaptan90 B kullanıcısına yanıt
    alırken yok 311 yok 310 gıbı serı numaralarına bakmadım hala serısı ne bılmıom ama almanya 10e yı kurduktan sonra radıo aktıf oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

alırken yok 311 yok 310 gıbı serı numaralarına bakmadım hala serısı ne bılmıom ama almanya 10e yı kurduktan sonra radıo aktıf oldu

Bakma imkanınız var mı hocam şu an.
    almanya 10e nedir hocam almanya romu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukkaptan90 -- 13 Ocak 2014; 19:34:21 >
    nerden bakılıyor?
  • quote:

nerden bakılıyor?

ben de pek bilmiyorum ama kutunun kenarındaki etikette yazıyormuş galiba

310 k ımıs
  • quote:

310 k ımıs

peki hocam teşekkürler netten alacağım için 311k gelir diye çekiniyorum

• ses karşı tarafa kesik kesik ve kötü bir şekilde gidiyor,konuştuğum insanların yüzde 50 sinden aldığım feedback tir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

1- sebeke sorunu yasayanlar kesik sim kart kullandiklari icin sikinti cektiler.

Kesik sim kart? zaten telefona takmak için kırdırmak zrounda değil miyiz sim kartı?

Hayir iste. Gidip micro sim alip numarayi ona aktarmalisin. Yoksa boguk sese ve ani cekim dusmelerine katlanacaksin.

• bende video çekmeme sorunu var 3-4 lazım olan uygulamaları silince düzeldi.
    lakin tekrardan yükledim gene açmadı.
    hard format attım oyle düzeldi.
    telefonda başka bir sıkıntı yok
  • kart duzgun kesılırse sorun olmuyor suan 3g de 5 cızgı cekıyor bazen 4 e dusuyor(Rom almanya 10e)

hattım turkcell
    mekan ısparta merkez ve antalya alanya

ama bende 128 lık mıkro sım almayı dusunuyorum bakalım
  • karşıtarafın sesi ve sizin sesiniz boğuk geliyor.Hepsinde varmı bilmem?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.