Şimdi Ara

G2A hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    G2A sitesini çoğu kişi biliyordur sanırım. Bazı oyunları ucuz alma imkanı oluyor. Sitede çoğu yerde güvenilir diye bahsedilmiş.

    Sorum:
    Sitede alışveriş nasıl işliyor bilen var mı. Mesela gittigidiyor gibi para havuza aktarılıp, alıcı onay verdikten sonra mı satıcıya gidiyor para?

    Yoksa satınalma dan sonra para doğrudan satıcıya gidiyor ve sorun çıkması durumunda satıcının inisiyatifine mi kalmış oluyoruz?


    Gördüğüm kadarıyla ürün seçtikten sonra site sizden satıcıyı seçmeye imkan tanıyor. Burada tabi referansi en iyi olanı seçeceğiz, fakat purüzsüz olan yok. İlla bir kaç alışverişinde sorun yaşanan oluyor.

    Teşekkürler

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 8 Ocak 2016; 9:33:08 >



  • İlk defa alışveriş yapacaksan, ücreti ödedikten sonra telefonla arıyorlar seni. "Evet şu ürünü aldım" diyecek kadar da olsa ingilizce gerekiyor öncelikle. Ondan sonra aldığın ürün site üzerinde gözüküyor.

    Ben hesap vb. almıyorum, sadece oyun kodları ve Xbox için Gift Card alıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama yine de, ürünün yanlış olması, kodun çalışmaması gibi durumlar için, G2A Shield kullanmanı tavsiye ederim. Fiyatı 1 euro.
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende sırf bu risk var diye gift card veya kod alacağım. Hesap işi çok riskli. İngilizce de sorun yok. Shield olayını gördüm. Ne derece koruyor, daha doğrusu ne yapiyor da koruyor bizi.
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 8 Ocak 2016; 14:19:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.