Şimdi Ara

G2A Digital Key vs Steam Gift

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar G2A'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama digital key ve steam gift arasındaki farkı çözemedim yardımcı olusanız sevinirim

• ProDetecteD P kullanıcısına yanıt
    bu site ile ilgili çok fazla sorun yaşayan var. alış veriş yapmanı tavsiye etmem.
  • Sitede bir sorun yok için rahat olsun . +100 satış ve %100 güvenilirlik olan satıcılarda Shield açmaya bile gerek yok . Yok içim rahat olmaz dersen aç , zaten 1 dollar falan ortalama . Steam gift sorun olabilir yeni region lock olayından sonra o yüzden key tercih etmeni tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adittorie -- 26 Ocak 2015; 10:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2a patladı, bu aralar uzak durun aklanana kadar
  • Ubisoft global keyleri banlamaya başladı, bence de uzak dur. G2A herhangi bir yayımcının partneri değil, sadece ordan burdan ucuza key alıp size daha pahalıya satıyorlar. Arada çalıntı olanları mı ararsın, çalıntı kartla alınanlar, tarihi geçmiş promo kodları... Her şey denk gelebilir...
    Ha, sana gerçekten çalışan yasal bir kod verse de oyunun banlanabilir. Ubisoft banlamayı tercih etmiş mesela :D Haklılar aslında, kimse bunlara satması için key sağlamıyor ki, suistimalden banladılar.
  • Ben tam olarak anlayamadım arasındaki farkları hangisi daha güvenilir.Ve ben steam veya originden almak istiyorum original alınca onlardan oynayamıyor muyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 27 Ocak 2015; 20:46:50 >
  • Lütfen biraz daha açıklar mısınız çünkü benim için önemli bir konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum merhaba ,

G2A için endişelenmene gerek yok , yakın zamanda alışveriş yaptım .Öncesinde de yapmışlığım var hiçbir sorun yok.

Eğer Steam Key olarak istiyorsan sana hemen oluşturduğun g2a hesabına maili düşüyor .Keyi oradan alıp steam cüzdanında aktifleştiriyorsun.

Şayet gift olarak istiyorsan , g2a hesabınla steam i aktifleştiriyorsun ve sana gift olarak tanımlanıyor.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız gift dediği gerçekten de hediyeymiş son bir soru g2a da en güvenilir global mi yani alırsam origin ve steamde sıkıntı çıkmaz değil mi
    Açıkcası herkesin kendine ait bir fikri var bu sitelerle alakalı ama benim şahsi fikrim g2a gerçektende çok güvenilir bir sitedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese öncelikle,
    Bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
    G2A'dan yaklaşık 4-5 oyun aldım. Alışeriş yaparken dikkat etmeniz gereken bir nokta var bunu belirtmek isterim.
    Ödemeyi yaptıktan sonra siparişin tamanlandığına dair bir sayfa geliyor. Hatta sayfada yeşil renk ile Siparişiniz tamamlanmıştır diyor.Bu sayfadan ayrılmayın.Sayfanın orta kısımlarında proccessing yazısı göreceksiniz o yazı değişip yeşil olunca gift için link veya oyunun keyini verecektir.
    Eğer bu sayfayı hemen geçerseniz oyun size verilmiyor.Paranız da çekilmiş oluyor.Daha sonra iade için uğraşmak zorunda kalırsınız.
    Bunu 2 alışverişimde yaşadım bende sonradan anladım.Dikkat edin. :)

Ayrıca dün CS:Complete aldım. Fakat RU gift olarak aldım. Bu tür ru keyleri CyberGhost programını açıp Ukrain i seçip etkinleştirin. Bu şekilde cs complete i 13 tl ye aldım.
    (COD:Advanced Warfare ru key yaklaşık 26-27 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 28 Ocak 2015; 15:09:30 >

• en sondaki ru, ukrain, CyberGhost kelimelerini anlamadım onun dışında tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bunu bilmeseydim büyük ihtimalle sayfayı kapatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProDetecteD

en sondaki ru, ukrain, CyberGhost kelimelerini anlamadım onun dışında tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bunu bilmeseydim büyük ihtimalle sayfayı kapatırdım.

RU=Rusya oluyor.Ru key de rusya,ukrayna gibi bölgelerde kullanılan keydir.Diğer tüm bölgelerdeki oyunlardan çok daha ucuz oluyor bu keyler.
    Ukrain=Ukrayna (doğru yazdığımdan emin değilim ama)
    CyberGhost=VPN programı
    Yani;
    Rusya,ukraine gibi bölgelere ait olan keyleri,giftleri aktifleştirmek için CyberGhost programını kullanıyoruz.(Benim önerim bu tabii).
    Ukrayna yı bu programın içinden seçiyoruz böylece steam oyunu etkinleştirirken bizi türkiyede değilde ukraynadaymışız gibi görüyor.Bu sayede oyunumuzu rahatça etkinleştirebiliyoruz.

• Ayrıca,hesaplardan silinen Ubisoft oyunları için açıklama geldi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uplayden_Silinen_Oyunlar_Calinti_Kredi_Kartlariyla_Alinmis-76536.htm

Takipçilerimizin bildiği üzere Ubisoft, bazı oyuncuların Uplay hesaplarından oyunları silmeye başlamıştı. Yetkilendirilmemiş sitelerden satın alındığı belirtilen bu oyunlarla ilgili açıklama Ubisoft'tan değil, Electronic Arts'tan geldi.

G2A.com ve Kinguin gibi sitelerde oyuncular, sahip oldukları oyun anahtarını başka birine satabiliyor. İşte bu sitelerden alınan bazı oyunların çalıntı kredi kartlarıyla satın alındığı ortaya çıktı. Belirtilenlere göre bazı kişiler çalıntı kredi kartını kullanarak EA'in servisi Origin'den çok sayıda Far Cry 4 ve Assassin's Creed: Unity satın almış. Satın alınan oyunların Uplay kodlarını da G2A ve Kinguin'de satarak kendini temize çıkarmak istemiş. Ancak Ubisoft durumu farkedince böyle bir durum ortaya çıkmış.

Tabii ki burada bir tarafı suçlu belirlemek zor. Zira Electronic Arts, gelecekte yaşanabilecek diğer vakaları önlemek adına Origin'de Ubisoft oyunlarının satışını durdurdu. G2A ve Kinguin ise durumdan etkilenen oyunculara temiz oyun anahtarı vermeyi vadediyor.

• Peki ru vs. alınca oyun da mı rusça oluyor ve bu şekilde nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz
    Bazı oyunlar rusça oluyor evet,bazıları ingilizce desteğiyle geliyor.Eğer rusça gelirse dil dosyalarını değiştirmeniz gerekir.Gamekeystore sitesinde FAQ bölümü var orada anlatılıyor bazı oyunların dilini ingilizce yapmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Bazı oyunlar rusça oluyor evet,bazıları ingilizce desteğiyle geliyor.Eğer rusça gelirse dil dosyalarını değiştirmeniz gerekir.Gamekeystore sitesinde FAQ bölümü var orada anlatılıyor bazı oyunların dilini ingilizce yapmayı.

https://www.g2a.com/total-war-attila-steam-cd-key-preorder-ru.html

Hocam bunu alsam dediklerinizi yapsam sıkıntı yaşarmıyım.
  • aramızda g2a'da oyun satışı yapan arkadaş varmı?
  • Bu oyun zaten ingilizce geliyormuş,uyarı yazmadığına göre. VPN konusundan bahsediyorsanız maalesef bu oyun hakkında bir bilgim yok. Bazı oyunları vpn ile aktif ettikten sonra oynamak içinde vpn gerekiyormuş. Hangi oyunlarda bu sorun var bilmiyorum.
  • G2A'a patlamdı sadece Ubisoft ile ilgili sorunları olmuştu ben de Far Cry 4'ü oradan almıştım oyunum silindi Ubisoft yüzünden çünkü Origin üzerinden çalıntı olayları yaşanmış fakat sonra geri kütüphaneme eklendi oyun. Daha da bir çok alış veriş yaptım oradan hiç bir sorun yaşamadım. Key olarak satılan oyunlar bir süre sonra key geliyor size Steam'den girip keyi girip oyunu indirebilirsiniz nasıl yapıldığı resimler ile site üzerinden açıklanıyor. Gift ise size gift olarak geliyor key girmeden hediyeyi kabul edip ekleniyor kütüphanenize. Oyun alırken ROW mu bölge kısıtlaması var mı dikkat edin bir de bir sürü Offer oluyor en düşük fiyatlıyı eğer satıcı puanları yüksekse satın alın. Son olarak Shield var ekstra 1-2 dolara ama ben 2 kere kullandım onun dışında hiç kullanmadan oyun satın aldım hiç sorun olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.