Şimdi Ara

G2 STOCK LOLLİPOP MODLARI GÜNCELLENDİ [30F] [STABİL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
10
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dormanix 9.3 çıktı. Benim konuda sizlere direk verdiğim link ise 9.1 linki . Ve verdiğim linkteki 9.1 zipini indirip direk Twrp üzerinden kuruyorsunuz.

Diğer sorularınıza gelecek olursak;
    Markette dormanix 9.1 in uygulaması yok. Markette bulunan uygulama dormanix kernell ini yükleme ve güncelleme aracıdır. Pro versyonunu alırsanız gelen güncelleme de ne gibi değişiklikler var direk uygulama üzerinden görürsünüz. Normal versyonu ve pro versyonu arasında ki tek fark budur. İkisininde yaptığı işlemler aynıdır. Dormanix kernell cihazınızda kurulumu onu kontrol eder, kurulu değilse indirip kurar. ( otomatik herşeyi kendi Twrp ye girerek yapar. Siz sadece download ve install dersiniz.) . Eğer kurulu isede güncel mi değil mi onu kontrol eder. Güncel değilse , siz insiyatifinize bağlı olarak indirip kurabilirsiniz.

Şöyle birşey de var, diyelim ki yeni bir versyonu çıktı kernellin, siz xda daki anakonusuna girerek değişiklikleri görebilirsiniz. Uygulamanın pro versyonunu almanıza gerek yok. İsterseniz kernellin ana konusundan zipi indirir Twrp üzerinden kendiniz, google playdeki uygulamayı kullanmadın elle kurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Dormanix 9.3 çıktı. Benim konuda sizlere direk verdiğim link ise 9.1 linki . Ve verdiğim linkteki 9.1 zipini indirip direk Twrp üzerinden kuruyorsunuz.

Diğer sorularınıza gelecek olursak;
    Markette dormanix 9.1 in uygulaması yok. Markette bulunan uygulama dormanix kernell ini yükleme ve güncelleme aracıdır. Pro versyonunu alırsanız gelen güncelleme de ne gibi değişiklikler var direk uygulama üzerinden görürsünüz. Normal versyonu ve pro versyonu arasında ki tek fark budur. İkisininde yaptığı işlemler aynıdır. Dormanix kernell cihazınızda kurulumu onu kontrol eder, kurulu değilse indirip kurar. ( otomatik herşeyi kendi Twrp ye girerek yapar. Siz sadece download ve install dersiniz.) . Eğer kurulu isede güncel mi değil mi onu kontrol eder. Güncel değilse , siz insiyatifinize bağlı olarak indirip kurabilirsiniz.

Şöyle birşey de var, diyelim ki yeni bir versyonu çıktı kernellin, siz xda daki anakonusuna girerek değişiklikleri görebilirsiniz. Uygulamanın pro versyonunu almanıza gerek yok. İsterseniz kernellin ana konusundan zipi indirir Twrp üzerinden kendiniz, google playdeki uygulamayı kullanmadın elle kurabilirsiniz.

9.3 kendi sitesinden twrp ,le flashladım 890 fastboot mode started diyor telefon açılmıyor nasıl çözebilirim.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi sitesindeki en başta olanı indirmişsiniz. En başta olan da d800 modeli için olan. Sayfanın altına inip d802 modelini indirmeliydiniz.

Telefonu tamamen kapatmaya çalışın. Büyük ihtimal kapanmaz. Kapanır ama tekrar açılır. Birçok kez deneyerek tam kapanıp açılacağı sırada ses açma tuşuna basarak bilgisara bağlayın.
    Download moda girmesi lazım. Aynı hatayı aynı sebepten sizin gibi birkez bende yaşamıştım. Denemelerim sonucunda Download moda alıp kdz flashlamıştım.

Diğer yöntemde srk tool 2.1 kullanarak fast boot tan kurtarmak. Youtube da videolarını izleyerek bunu yapabilirsiniz.
  • Konu için teşekkürler tinted flashladım ama değişiklik olmadı yanında bi şeyler daja olması gerekiyor mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayir gerekmiyor.
    Stock romda çalışır. Stock uygulamalar da geçerlidir. Web browser , mesaj v.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam kendi sitesindeki en başta olanı indirmişsiniz. En başta olan da d800 modeli için olan. Sayfanın altına inip d802 modelini indirmeliydiniz.

Telefonu tamamen kapatmaya çalışın. Büyük ihtimal kapanmaz. Kapanır ama tekrar açılır. Birçok kez deneyerek tam kapanıp açılacağı sırada ses açma tuşuna basarak bilgisara bağlayın.
    Download moda girmesi lazım. Aynı hatayı aynı sebepten sizin gibi birkez bende yaşamıştım. Denemelerim sonucunda Download moda alıp kdz flashlamıştım.

Diğer yöntemde srk tool 2.1 kullanarak fast boot tan kurtarmak. Youtube da videolarını izleyerek bunu yapabilirsiniz.

Hard reset atarak çözdüm. Telefon bi türlü download moda geçmedi bende hard reset attım tuş kombinasyonları ile sorun çözüldü. Stock kernelde kalayim en iyisi birkez daha aynı sorunu yaşamak istemiyorum.

Sorun yuklediginiz kernell da degil ki sorun size hocam.

Her zaman icin doğru dosyayi doğru bir sekilde yüklediğiniz zaman hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Not: bir kez daha dormanix kernell yuklemek isterseniz google play deki dormanix ota uygulamasini indirin. Bu araç cihaziniza uygun en güncel kernelli otomatik olarak indirip yüklüyor. Hata ile karşılaşma oranınız yok. Tabi twrp ve root yuklemis olamniz lazim oncesinden.

• Yararlı konu.Teşekkurler
    Birde smart notice olsa çok iyi olacak

• dehşet.35 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .

Smart Notice ı bende isterdim hocam ama maalesef stock lpde sorunlu halen
  • G4 romundaki gibi üst bar simgelerinin küçük olmasını istiyorum ben.

• Ayrıca lte seçeneğini nasıl getirebiliriz.

• quote:

Sorun yuklediginiz kernell da degil ki sorun size hocam.

Her zaman icin doğru dosyayi doğru bir sekilde yüklediğiniz zaman hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Not: bir kez daha dormanix kernell yuklemek isterseniz google play deki dormanix ota uygulamasini indirin. Bu araç cihaziniza uygun en güncel kernelli otomatik olarak indirip yüklüyor. Hata ile karşılaşma oranınız yok. Tabi twrp ve root yuklemis olamniz lazim oncesinden.

Marketten yükleyince halloldu teşekkürler.
    Yapmam gereken ayarlar ne sizce.
    Bide o 3 program tam olarak ne işe yarıyor.

• quote:

Teşekkür ederim .

Smart Notice ı bende isterdim hocam ama maalesef stock lpde sorunlu halen

Modlari yükleyince üst bar simgeler küçülüyormus ben 44 dpi flaslayinca buyutuyormusum megerse devasa boyut 44dpi üst bar ufak halo daha iyi. Şimdi lte sorunum var. El atalım bi hocam.

• Lte secenegini nasil getiririz bilmiyorum hocam.

Ustbarin kucuk kalmasini istiyorsankz 44 dpi stock status dosyasini flashlamayin.

Hocam musit oldugumda ya video ya cekicem yada ekran goruntulerini alip burada paylaşacağım.

• snapchat uygulamasına giriş yapamamaktayım.uygulamada bir sorun yok çünkü geçtiğim romda çalışıyordu.
    ilk yüklediğim zamanda sıkıntı çıkarmıştı.Olamaz!...... gibisinden devam eden bir hata.romdan dolayı olduğu kanaatindeyim sorun nedir?
  • gayet stabil bir rom ve paylaşım.teşekkürler...inş sorun çıkartmaz
  • Arayan resmini büyük yapma zipini twrpden flasliyorum error hata veriyor sebebi nedir twrp 3.0 sürümünü kullaniyorum romda stock 30h

• Arkadaşlar şimdi bu Stock roma G2 tweaksbox mu g3 tweaksbox mu kuruyoruz?

• Çift pencere modu var mı stock rom için

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.