Şimdi Ara

G2 STOCK LOLLİPOP MODLARI GÜNCELLENDİ [30F] [STABİL] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
10
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim cevap için. Cihazım 32 GB. Acaba hangisini indireceğimi mesaj atar mısınız bana?
  • Lollipop sürümü TR cihazlar için yayınlandığında kurmuştuk tele. Fakat bildirim alınca yanması gereken ledler kafasına göre bazen yanıyo bazen sönmüyordu. Mesela watsapp mesajını okuyorsunuz fakat led yanmaya devam ediyor. Ta ki led ayarını aç kapa yapana kadar. Yanılmıyorsam TR cihazlarda sorun hala devam ediyor. Bu yüzden dönmüştüm kitkata geri.
  • UniqueLiFe U kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam verdiğim link zaten xcam uygulamasını yüklemiyor. Verdiğim link xcam driverlarını kurarak xcam uygulamasıyla daha iyi bir fotoğraf kalitesi elde etmenizi sağlıyor.
    Buyrun xcam ana konusu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
  • sahin_ S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 30h romunda şuan öyle bir sorun yok. 1 haftadan fazladır kullanmaktayım. Led sorunu da dahil hiçbir hata görmedim.
  • Xcam setting ücretsiz apk yokmu hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende arıyorum arkadaşım Lg G5 çıktı adamlar hala G2 den para kazanma peşinde.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Gavurun tohumları işte ne diyesin ki

• Cihazım bazen kendi kendine restart yapıyor donup sebebi ne olabilir sizce. Rootlu 30h kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam bende bi ara indirmiştim. Sonra silinmiş, linkini de bulamadım. bulduklarım da 16 lık içindi.
    O yüzden Flashlanabilir 30h ile Twrpden kurulum yaptım. Konu içinde linkini bulabilirsiniz.

LGSystemUI 44dpi Stock Status flaşlamama rağmen değişen birşey olmuyor neden olabilir?
  • sırayla flaşladım, fakat nedense navbar ve üst barı olmadı
  • 30H de bir sürü uygulama kurdu rom ile birlikte, bunları kaldırmak için ne kullanıyoruz.. Dondurma işlemi demişiniz orada bunlardan mı bahsettiniz ?
    Apk si yok hocam. Ben Google play den satın aldım. Her kuruşuna değer bence
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Hocam Xcam settings i ve Xcam uygulamasını yapan arkadaş Lg çalışanı değil. Bir geliştirici.Bu arkadaşa yaptığınız ödeme Lg ye gitmiyor.
    Bu adam G2 için böyle bir uygulama da geliştirmek zorunda değil. Kaldı ki Lollipop çıkınca bile desteğeni kesmedi ; lollipop için driverlarını yayınladı.
    Kullanmak yada kullanmamak size kalmış. Kimse kullanmak zorunda da değil.
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu 4 5 gün açık bıraktım geçenlerde.
    Hiç reboot yapmadım. Hiçbir hata, restart la da karşılaşmadım. Yüklediğiniz bir uygulama sebep olmuş olabilir.

Birde Dormanix kullanmıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Değişmek derken neden bahsediyorsunuz hocam ?
    LGSystemUI 44dpi Stock Status , status barın boyutunu stock haline çeviriyor. Başka birşey yapmıyor. Bunu flashlamamızın sebebi de G4 kilit ekranı ve animasyonları modunun statusbarın boyutunu küçültmesidir.

Siz nasıl bir değişiklik bekliyorsunuz ?
  • Dondurma işlemini Sd Maid Pro uygulaması ile yapıyoruz hocam.
    İsterseniz bu uygulama ile silebiliyorsunuz da .

Hangi uygulamaları dondurmak ya da silmek istiyorsunuz bu sizin keyfinize kalmış. Ben genelde google drive, hangouts gibi google uygulamalarını donduruyorum mesela.
  • Navbar boyutunu değiştiren dosyayı flashladıysanız navbar boyutu değişir.

Tinted bar modunu flashladıysanız , lg uygulamarında navbarın rengi status bar ile aynı olur.(lg mesaj uygulaması, arama uygulaması v.s)

Olmayan ne peki ?
  • Hocam LG G2 lerde T action ne işe yarıyor?

Telefonu ters cevirince cagriyi sessize alma gibi ozellikleri var hocam. Ben pek kullanmiyorum.

• Dormanx 9.1 markette free ve pro versiyonu var free yüklesem prodan farkı ne free de işime yarar mı söyledikleriniz mesela cpu hızı ayarlama vs

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.