Şimdi Ara

G2 ekran uyanmaması. tuhaf sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki defa oldu bu tuhaf şey. Gece şarja bıraktım. Sabah kalktığımda ekranı çift dokunarak veya arkadaki güç tuşu ile hiçbir şekilde açamadım. çift dokununca sadece mavi bildirim ışığı yanıyor ama ekran uyanmıyor. Telefonu açmak için güç tuşundan teli resetliyorum ancak o şekilde açılıyor. Şuan cloudy g3 1.3 romundayım. sorun rom ile mi alakalı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Romla ilgili bi sorun olabilir.Ben ilk defa sizden duydum boyle bi sorun

• sorun romla gelen kerneldedir muhtemelen, batarya performansını arttırmak için minimum frekansı düşürülmüş ya da underclock yapılmışsa çift tıkla ekranı açmak için yeterli işlemci ve elektrik gücünü telefon veremez. telefon deep sleep moduna geçince oluyor bu olay, ekranı kitleyip hemen bastıgınızda düzgün çalışır ama bi yarım saat sonra çalışmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

sorun romla gelen kerneldedir muhtemelen, batarya performansını arttırmak için minimum frekansı düşürülmüş ya da underclock yapılmışsa çift tıkla ekranı açmak için yeterli işlemci ve elektrik gücünü telefon veremez. telefon deep sleep moduna geçince oluyor bu olay, ekranı kitleyip hemen bastıgınızda düzgün çalışır ama bi yarım saat sonra çalışmayabilir

Yazılımcı mısın yoksa mühendismi panpa?

• quote:

sorun romla gelen kerneldedir muhtemelen, batarya performansını arttırmak için minimum frekansı düşürülmüş ya da underclock yapılmışsa çift tıkla ekranı açmak için yeterli işlemci ve elektrik gücünü telefon veremez. telefon deep sleep moduna geçince oluyor bu olay, ekranı kitleyip hemen bastıgınızda düzgün çalışır ama bi yarım saat sonra çalışmayabilir

1 ay kadar cloudy g3 romundayım. Bir kere bile yaşamadım bu sorunu baska birşeydendir muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

İki defa oldu bu tuhaf şey. Gece şarja bıraktım. Sabah kalktığımda ekranı çift dokunarak veya arkadaki güç tuşu ile hiçbir şekilde açamadım. çift dokununca sadece mavi bildirim ışığı yanıyor ama ekran uyanmıyor. Telefonu açmak için güç tuşundan teli resetliyorum ancak o şekilde açılıyor. Şuan cloudy g3 1.3 romundayım. sorun rom ile mi alakalı acaba?

Hocam cloudy g3 1.3 .zip dosyasını twrpden wipe yapmadan tekrar kurun. Kirli kurulum yapıcaksınız yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg_g2kullanicisi L kullanıcısına yanıt
    mühendisim de bu işle ilgili değil, xda-developers sitesinde dediklerimi bulabilirsin. sallamıyorum yani nexus 4'te defalarca başıma gelen birşey. yine bu ayarlar yüzünden bildirimlerin geç gelmesi sorunu falan da oluyor.

işte bunlar hep forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

1 ay kadar cloudy g3 romundayım. Bir kere bile yaşamadım bu sorunu baska birşeydendir muhtemelen

ne g2 yi ne de romu bilmiyorum, arkadaşın tarif ettiği şey çoğunlukla dediğim ayarlardan kaynaklanıyor, belki de kernel ayarlarını kendisi değiştirdi bilmeden

• quote:

Seni değerlendirirler Microsoft a başvuru yap panpa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.