Şimdi Ara

G2 deki durum anornal değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu dün gece sarja koymustum.Bu sabah aldım 1 saat kesintisiz muzik dinledim parlaklık %26 da 15-20 dk dolaştım internette (veri ile wifi ile değil) ve 5 -6 dk da erişim noktası açıkti fakat 1 saat sonra % 99 a düştü bu bir sorun mudur sizce? Her zaman oluyor.Bu sefer daha çok gözüme battı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki de özellikle gece boyunca şarj olursa uzun süre %100'de duruyor.Çok kullanmadığımda 4 saat civarı %100'de kaldığı oluyor, belki şarj göstergesinde problem olabilir.Yalnız dikkatimi çeken daha sonra öyle hızlı bir azalma da olmuyor, hani %100'de bir hata olup da daha sonra şarj yüzdesinin hızla azaldığı bir durum yok.
  • Bu bir sorun degil ki. En iyi pil performansı veren telefon. Günlük ekran %50 sabit 6.5 saat ekran suresı göruyorum. 3g ve sosyal aglarda aktıf kullandıgım halde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel bende de öyle oluyor, dün sabah şarjdan aldım epey bir kullanım telefon görüşmesi vs şu an %56
    hatta dün 100 den 99 a sendeki gibi 1 saattte düştü
  • 1 saat olmasada bende de bazen 40 dakikada falan düşüyor :-) maşAllah diyelim telefonum şarjı dolduktan sonra bekletince dibine kadar dolduruyor bundan olsa gerek. Çünkü şarj dolduğu gibi çektiğimde hemen iniyor ama bekletince uzun süre dayanıyor

• Evet geceden bırakınca oluyor o sanırım 100 de bayağı duruyor.Sonra normalce inmeye başlıyor aslında hızlı mı inmeye başlamış ne yapmiş su an yuzde 89.
  • sarj %100 olduktan sonra bir 15-20 dakika daha sarj tutabilecek kapasite var pillerde. ilk basta ordan yiyorsunuz o yuzden %99dan sonrasina bakmak lazim. ya ben bu telefonun sarjini hic takip bile etmiyorum ne yaparsam yapiyim 1 gunu cikartiyor zaten hic yari yolda birakmadi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hep böyle anornallik konuları olsa keşke!
  • G2'nin en büyük avantajı bu işte. Dün akşam 21.10 civarı %75 iken maça giderken çıkarttım şarjdan. Gelince de takmadım ve şu an %47 şarjım mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lutfen yardim edin sarjim bitmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Arkadaslar lutfen yardim edin sarjim bitmiyor

• Geceden telefonu şarj'a bırakıp sabah almak batarya ömrünü azaltıyor diyorlar böyle bir şey var mı g2 de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

Geceden telefonu şarj'a bırakıp sabah almak batarya ömrünü azaltıyor diyorlar böyle bir şey var mı g2 de?

bizimki uzuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Geceden telefonu şarj'a bırakıp sabah almak batarya ömrünü azaltıyor diyorlar böyle bir şey var mı g2 de?

bizimki uzuyo

İlk şarjı nasıl yaptınız özellikle 8-9 saat filan bıraktınız mı. ben direk bitirdim koydum şarja %100 olunca çekip kullandım :D
    orta yoğunlukta yüksek parlaklıkla 9saat civarı gidiyor benim.
    bugün az kullandım ekranı kıstım 7-8 saat oldu %50 şarj var hala :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 1 Şubat 2014; 19:23:49 >
  • quote:

quote:

bizimki uzuyo

Allah iyiliğini versin

• 12 saat geçmiş şarj %47, maşallah diyelim
    wi-fi hep açıktı sabahtan bu yana
  • quote:

Arkadaşlar telefonumu dün gece sarja koymustum.Bu sabah aldım 1 saat kesintisiz muzik dinledim parlaklık %26 da 15-20 dk dolaştım internette (veri ile wifi ile değil) ve 5 -6 dk da erişim noktası açıkti fakat 1 saat sonra % 99 a düştü bu bir sorun mudur sizce? Her zaman oluyor.Bu sefer daha çok gözüme battı.

arkadaslar telefonun bataryasi 3000 mah yazilmasina ragmen sikistirma teknolojisinden kaynaklanan bi isimlendirme olayi. cok takilmaya gerek yok cion hucreleri normal lion hucrelerinden daha iyi performans gostermektedir. normalde 3600 mah civarindadir g2 bataryasi ancak suda bi gercekki cion hucre bataryalar lion bataryalara oranla daha fazla radyasyon yayar ki buda cok umrumuzda olan bisey deil.

• Lityum polimer pil avantaji. Bakin bilmediginiz birsey soyleyeyim. Telefonu 7-8 saat sarjda tutarsaniz her ne kadar sarj olmuyor gozukse de sarj oluyor. Cunku standart lityum ion piller gibi degil. Elektrotlar yok. Fazladan kapasitenin ustunde sarj olabiliyor. Uzun sure %100'de durmasi bu yuzden veya %80'lere inme suresinin fazla olmasi. Lakin dezavantajlar da var. Haddinden fazla dolan lityum polimer pillerin patlama riski var. Dikkatli olun. Ozellikle ani voltaj dusmeleri bunu tetikleyebilir. Ayrica dokulara verdigi radyasyon dozu yani sar degeri normal pillere oranla daha fazla.

• LGboys L kullanıcısına yanıt
    6.5 saat fazla değil mi hocam hangi rom/kernel vb. kullanıyorsunuz ? ben en fazla 4.5 5 saati gördüm hiç oynamayan biri olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

6.5 saat fazla değil mi hocam hangi rom/kernel vb. kullanıyorsunuz ? ben en fazla 4.5 5 saati gördüm hiç oynamayan biri olarak.

Aslında bendeki pil biraz istikrarsız.Bazen hızli bir sekilde dusuyor oyun oynamadan normal kullanimda bazen cok stabil hep ayni oranda dusuyor.Ve su an sarjda.Tam olarak 1 gunumu geciremedim cunku tum gun telefonla ugrastim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.