Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajdaki linkten siparişimi paypal ile verdim. garanti bonus kartımla olgu hocamın söylediği yöntemi yaptım 110 lira kesti karttan. doların 2.60 olduğunu düşünürsek kur farkı almadı galiba.

olgu hocama teşekkür ederim emekleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Beyler bir konuda yardima ihtiyacim var :). Adres bilgilerim icin yanlis diyorlar bulamadik diyorlar. Acaba bana yardimci olurmusunuz..

Gurkan akyol
    Oto 88 3 bolge 1468 cadde no:143 ivoksan
    Cekosan muhendislik

Yenimahalle- Ankara Turkiye

Bu adresi veriyorum yanlis diyorlar şaştim :)

Dear gurkan,

Thank you for placing your order with us.

Can you give us your English address?
    To ensure the smooth delivery for this order, we want to confirm the order information before the shipment, would you please kindly spare us your time and help us confirm the order information as follows:

Consignee name :
    Receipt address :
    City :
    States :
    Country :
    Zip :
    Contact telephone :

Many thanks.
    We look forward to your swift reply.

Best Regards,
    Nydia

adres bilgilerinizi check edin turkce karekter kullanmayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Garanti ilk işlemden sonra görünen rakama birkaç gün sonra veya hesap kesim tarihinde ekleme yapıyor, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Garanti ilk işlemden sonra görünen rakama birkaç gün sonra veya hesap kesim tarihinde ekleme yapıyor, haberiniz olsun.

vay arkadaş :)

ne kadar ekleme yapıyo çoksa iptal edebilirim
  • Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Yok, çok değil yanlış hatırlmıyorsam 3-5 TL gibi birşeydi.
  • makovad kullanıcısına yanıt
    Hocam verdikleri formatta adresi yazıp cevaplayın, adrese yanlış demiyorlar ama düzgün bir teslimat yapabilmemiz için adresinizi teyit etmek istiyoruz diyorlar. Lütfen aşağıdaki formatta adresinizi yazın diyorlar.
    Alıcı adı:
    Adres:
    Ülke:
    Posta kodu:
    Telefon:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Hocam verdikleri formatta adresi yazıp cevaplayın, adrese yanlış demiyorlar ama düzgün bir teslimat yapabilmemiz için adresinizi teyit etmek istiyoruz diyorlar. Lütfen aşağıdaki formatta adresinizi yazın diyorlar.
    Alıcı adı:
    Adres:
    Ülke:
    Posta kodu:
    Telefon:

Tesekkurler yardimlariniz icin. Gun icinde mail attim .. Beklemedeyiz..

• nihayet ptt nin sitesinden de takip ediliyor.http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekool -- 29 Mart 2015; 12:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekool

nihayet ptt nin sitesinden de takip ediliyor.http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

hocam ya benim 35 gundur daha bu ekrani goremedigim ürünüm var.biz g1 leri daha yeni sipariş verdik yaw:Dşu mıknatıslı kamera tutucusu var ya 8 dolarlik ondan almiştim 2. ayın 25 nde daha ortalıkda yok.satıcısına sordum biraz daha bekle cıkmazsa sorun degil bitane daha gonderirim dedi satıcısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

nihayet ptt nin sitesinden de takip ediliyor.http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

hocam ya benim 35 gundur daha bu ekrani goremedigim ürünüm var.biz g1 leri daha yeni sipariş verdik yaw:Dşu mıknatıslı kamera tutucusu var ya 8 dolarlik ondan almiştim 2. ayın 25 nde daha ortalıkda yok.satıcısına sordum biraz daha bekle cıkmazsa sorun degil bitane daha gonderirim dedi satıcısı.

hocam yurt disi alisveris yapacaksan benim ogrendigim.hepsiburada tarzi sitelerden alisveris yapmsk mantikli cunku urunu kendi temin ediyor..banggood da iyimis..inslah en kisa zamnda gelir urunlerimiz..

• quote:

quote:

quote:

hocam yurt disi alisveris yapacaksan benim ogrendigim.hepsiburada tarzi sitelerden alisveris yapmsk mantikli cunku urunu kendi temin ediyor..banggood da iyimis..inslah en kisa zamnda gelir urunlerimiz..

abicim hepsiburada.com dedin illallah ettim.nedenine gelince!bende ticaretle ugraşiyorum.ve hp de calısan arkadasım var.hepsiburada.com calısma sitilini cok degiştirdi.artık kendi stogunda olmamayan deposunda olmayan urunu tedarik edemiyor ama satışına devam ediyor.mesala sen bir firmasin x urununu imal ediyorsun .hepsiburada.com senin urunu satıyor ve kar elde ediyor.ama stok durumunu sana hic sormuyor.tabi sipariş gecilincede urun gonderilmiyor.
    mobilya aldım parcası eksik cikti.
    hortum aldım patlak cikti
    araba paspası aldım yanlış geldi
    minder aldım sectigim urun gelmedi.
    hortum toplayici aldım gonderilmedi
    ve gonderilmeyen onlarca urun.
    bana hp demede ne dersen de abi.çin den bile yavaşlar adamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

abicim hepsiburada.com dedin illallah ettim.nedenine gelince!bende ticaretle ugraşiyorum.ve hp de calısan arkadasım var.hepsiburada.com calısma sitilini cok degiştirdi.artık kendi stogunda olmamayan deposunda olmayan urunu tedarik edemiyor ama satışına devam ediyor.mesala sen bir firmasin x urununu imal ediyorsun .hepsiburada.com senin urunu satıyor ve kar elde ediyor.ama stok durumunu sana hic sormuyor.tabi sipariş gecilincede urun gonderilmiyor.
    mobilya aldım parcası eksik cikti.
    hortum aldım patlak cikti
    araba paspası aldım yanlış geldi
    minder aldım sectigim urun gelmedi.
    hortum toplayici aldım gonderilmedi
    ve gonderilmeyen onlarca urun.
    bana hp demede ne dersen de abi.çin den bile yavaşlar adamlar.

demek istedigim tekil bir siteydi.hepburada ornk sadece...yada guvenilir bir satici bulmak..

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam gelsin de bakalım bi :)
  • Ben de sipariş verdim. Beklemedeyim. Umarım bir sorun çıkmaz
    Olgu beye teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asege

Ben de sipariş verdim. Beklemedeyim. Umarım bir sorun çıkmaz
    Olgu beye teşekkürler.

Rica ederim en kısa sürede kutu resimlerini bekliyoruz.

Evet ford forumdan ilk paylaşımlar gelmeye başladı. Eray bey'in gece çekimi

• Öncelikle Olgu Bey'e teşekkürler. Sayenizde yeni bir masrafa girdik :) iş yerindeki AGV ye kim çarpıyor, üzerine bir kamera monte ederek suçluyu bulalım derken bir araç kameramız da oldu :))

Kamerası ulaşan arkadaşlara da bir sorum olacak. Daha önceki sayfalarda göremedim. Bu kamera ile en düşük çözünürlükte ne kadar kayıt süresi alabilirim?

Tekrar teşekkürler
  • kargolarda bi gelişme varmı arkadaşlar.en son hollanda da idi kargolar
  • 28/03/2015 de Hollanda dan gönderilmiş görünüyor. Linkten bakabilirsiniz.

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
  • Benimki de bugün Hollanda'ya gelmiş. Yarın Türkiye'ye sevkedilmek üzere giden bölümüne göndermişler. Baya yaklaşmışız :)
  • Erhan Bey, tekrar teşekkür ederim. Siparişi bende geçtim artık beklemedeyim. Ellerinize sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.