Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.294
Cevap
106
Favori
105.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama videolardan birisinde (kutu açılım) "Class 4 Kingston Hafıza kartı tavsiye ediyorum." şeklinde bir ifade var. Class 4 hafıza kartları Full HD videolarda yetersiz kalacaktır, tavsiyem en az Class 6 hafıza kartı kullanmanız.
    Fiyatlar şimdi düştü, 32 GB Class 10 herhangi bir kartla sorun çözülebilir, tabii cihazla her zaman Full HD kayıt yapmak istemezseniz daha düşük boyuttaki hafıza kartları da işinizi fazlasıyla görür.

Orijinalden alıntı: SweetHome

Olgu bey geri göndermek için nasıl bir yol izlememiz gerek ? sizin bilginiz varmı ?

Yardımcı olurum da öncelikle test ettiniz mi ?

Başka araçta,
    Başka adaptörle,
    Başka micro sd kartla
    Evde usb den aldığı enerji ile

Cihazı güncelleyebiliriz belki 1 seçenek.

Rx270 te donuyordu dediğiniz için kuşkulandım acaba araç elektrik sisteminizde bir kaçak fln mı var.

Banada yollayabilirsiniz test etmemi isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama videolardan birisinde (kutu açılım) "Class 4 Kingston Hafıza kartı tavsiye ediyorum." şeklinde bir ifade var. Class 4 hafıza kartları Full HD videolarda yetersiz kalacaktır, tavsiyem en az Class 6 hafıza kartı kullanmanız.
    Fiyatlar şimdi düştü, 32 GB Class 10 herhangi bir kartla sorun çözülebilir, tabii cihazla her zaman Full HD kayıt yapmak istemezseniz daha düşük boyuttaki hafıza kartları da işinizi fazlasıyla görür.

Class 4 yazma hızı yetiyor çok test ettik önceden ama işte döngüsel kayıtta bazı class 10 kartlar sıkıntı çıkartıyor diye class 4 öneriyoruz.

Yoksa ucuz pahallı problem yok zaten fiyatlar aynı oldu

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    evde usb ile bağlayıp depolama modu yada kamera modu çıkıyor sıkıntı yok..
    200v prizden usb şarj aletim onda donuyor kart içindeyken , kart takılı değilse donma yok menüde geziyorum..
    rx270in adaptörü ile donuyor, kendi adaptörü ile donuyor, power bank ile donuyor.. hepsinde kart yokken sıkıntısız kart takınca hemen donuyor video ekliycem şimdi..
    hem class 4 hemde class 10 kartta donuyor.. tüm çözünürlüklerde donuyor vgada bile..
    yarın yeni kart gelir birde sandisk aldım class 10 16gb 48mbs yüksek hızlı sözde bakalım ne olcak..

güncelleme dosyası varsa yapabilirim rx270e yapmıştık ilk başta iyi gibiydi ama sonradan donmalar oldu hep..

evde usb ile bağlayıp depolama modu yada kamera modu çıkıyor sıkıntı yok..
    200v prizden usb şarj aletim onda donuyor kart içindeyken , kart takılı değilse donma yok menüde geziyorum..
    rx270in adaptörü ile donuyor, kendi adaptörü ile donuyor, power bank ile donuyor.. hepsinde kart yokken sıkıntısız kart takınca hemen donuyor video ekliycem şimdi..
    hem class 4 hemde class 10 kartta donuyor.. tüm çözünürlüklerde donuyor vgada bile..
    yarın yeni kart gelir birde sandisk aldım class 10 16gb 48mbs yüksek hızlı sözde bakalım ne olcak..

güncelleme dosyası varsa yapabilirim rx270e yapmıştık ilk başta iyi gibiydi ama sonradan donmalar oldu hep..

Öncelikle sorunu gösteren güzel bir video ile Ticket açalım GearBeste.

https://youtu.be/QtMNN1ZNZ3c
    ticket açıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 4 Ağustos 2015; 10:08:24 >

https://www.youtube.com/watch?v=QtMNN1ZNZ3c&feature=youtu.be

ticket açıcam..

İlk geldiğinde kameraya rx270 in adaptörü ile enerji vermediniz değilmi ondan şüphelendim.

Ticket cvp gelince bu msjda iade ile ilgili detaylar var :

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106318022

orjinal adaptörü ile çalıştırdım, ilk taktığımda hemen açılmadı 1 2 dk açamadım, sanırım kapasitör boş o yüzden açılmıyor diye düşündüm..
    açılınca sorunsuz ayarlarını yaptım kartı taktım class4 olanı dondu diğerini taktım yine dondu..
    kart yokken sıkıntı yok kayıt başlayınca donuyor nedense..

birde Dome G90 - 7S GS90C sipariş ettim oda istanbulda haftaya elimde olur inşallah onda sorun çıkmaz.. g1wc yi yeğene verecektim.. geri gönderip para iadesi isteceğim, yeğenede Dome G90 - 7S GS90C alırım beğenirsem..

orjinal adaptörü ile çalıştırdım, ilk taktığımda hemen açılmadı 1 2 dk açamadım, sanırım kapasitör boş o yüzden açılmıyor diye düşündüm..
    açılınca sorunsuz ayarlarını yaptım kartı taktım class4 olanı dondu diğerini taktım yine dondu..
    kart yokken sıkıntı yok kayıt başlayınca donuyor nedense..

birde Dome G90 - 7S GS90C sipariş ettim oda istanbulda haftaya elimde olur inşallah onda sorun çıkmaz.. g1wc yi yeğene verecektim.. geri gönderip para iadesi isteceğim, yeğenede Dome G90 - 7S GS90C alırım beğenirsem..

Bence yeni gelen kamerayı 1-2 saat başka bir arabada deneyin ilk sonra kendi aracınıza takın.

Test ettiyseniz sorun yok, genelde cep telefonlarında sıkıntı oluşuturuyor bu kartların yazım hızları video esnasında.
    Bu arada, bu cihazda GPS yok değil mi? Dahili GPS bulunan cihazlarda var mı buna rakip olabilecek, fiyatta ne kadarlık bir fark oluyor?

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Test ettiyseniz sorun yok, genelde cep telefonlarında sıkıntı oluşuturuyor bu kartların yazım hızları video esnasında.
    Bu arada, bu cihazda GPS yok değil mi? Dahili GPS bulunan cihazlarda var mı buna rakip olabilecek, fiyatta ne kadarlık bir fark oluyor?

A118c dahili gps değil ama iyi kameradır. Daha da netlik isterseniz G90 diyebilirim.

Orijinalden alıntı: muten_roshi

benim kameranın (g1w) şarj cihazı bozuldu. bunu nereden bulabilirm? yada başka bir marka muadil şarj hangisini almalıyım?

bu kamerayı aldık iyi hoşta 3 gün sonra şarz cihazı arıza verdi nasıl bunu tamir edeceğiz bilgisi olan varmı

Orijinalden alıntı: BehramX

quote:

benim kameranın (g1w) şarj cihazı bozuldu. bunu nereden bulabilirm? yada başka bir marka muadil şarj hangisini almalıyım?

bu kamerayı aldık iyi hoşta 3 gün sonra şarz cihazı arıza verdi nasıl bunu tamir edeceğiz bilgisi olan varmı

Bu ve içinden çıkan Usb kablo iş görür

http://www.hepsiburada.com/usb-cikisli-sarj-soketi-13b014-pm-otm13b014

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: BehramX

quote:

Bu ve içinden çıkan Usb kablo iş görür

http://www.hepsiburada.com/usb-cikisli-sarj-soketi-13b014-pm-otm13b014

makinayı usb kablosuyla bilgisayar takınca sorun yok umarım bu cihaz sorunumu çözer. teşekkürler olgun bey

• cok sayfa oldugundan bastan sona okuyamadim.

verilen ornekler hep 3-5 dk uzunlugunda. Acaba tek dosyada 7-8 saatlik kayit yapabiliyor mu?

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

cok sayfa oldugundan bastan sona okuyamadim.

verilen ornekler hep 3-5 dk uzunlugunda. Acaba tek dosyada 7-8 saatlik kayit yapabiliyor mu?

Tüm araç kameraları dosya bozulma riskine karşı videoları bölerek kayıt altına alır. Programla çok basit bir şekilde o parçaları birleştirerek hiç kesintisiz tek parça yapmak çok basit.

Fakat 8 saatlik kadar uzun bir süreci kayıt altına almak isterseniz Çift 128 gb micro sd kart desteği olan üst seviye kamera kullanmalısınız. Örnek mini0806 yada Panorama X2.

Ben bu çekimde ortalama 30 parça olan video dosyalarını 15 dakikada birleştirip tek parça haline basitçe getirebildim :

• Pakedim bugün UKİM'e girmiş. Artık en iyi ihtimalle 10 güne kavuşurum heralde. Çok uzun zamandır yurtdışından aldıklarımda sorunlu bir pakedim olmamıştı. Buna denk geldi.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.