Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
106
Favori
105.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: yalnizca

@OlguErhan

Hocam kameram henüz gelmedi, aklıma takıldı, ses kaydetmesin istiyorum, menüden kapatılabiliyor mu?

Evet sesi kapatma seçeneği var menüde. İsterseniz kapatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bütçemi 2.defa deldirdiğiniz için arkadaşların huzurunda size bir kez daha sitem ederim.

aldım getti bitane, siz ne derseniz o
    Lenovo Z580 Panasonic TX-P42GT20E neoPDP 3D TV Phillips HTS3154 DVD Home Theater System Egreat R6S Network Media Player Toshiba 1TB 2,5'' USB 3.0 External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanselah

Erhan Bey,

bütçemi 2.defa deldirdiğiniz için arkadaşların huzurunda size bir kez daha sitem ederim.

aldım getti bitane, siz ne derseniz o

• https://youtu.be/JLxAGfqILw4

bi örnek çekim yayınlayayım dedım.35.saniyeye dikkat. ya ama youtube de görüntü kalitesi aşırı derecede düşüyor.bu kaliteye aldanıp kamera alacaklar vazgecmesin kamera çok net çekim yapıyor.

Orijinalden alıntı: hilmi_85

bi örnek çekim yayınlayayım dedım.35.saniyeye dikkat. ya ama youtube de görüntü kalitesi aşırı derecede düşüyor.bu kaliteye aldanıp kamera alacaklar vazgecmesin kamera çok net çekim yapıyor.

Hayır hayvan demeye utandığım bu adam yayalarıda ezecekti

• merhaba ;
    ürünü yeni aldım
    güzel ürün iki sorum olacak.
    kayıda başladıktan 3 dak sonra arka görüntü gidiyor açık kalması için ne yapmam gerekiyor.
    2. cihazın çakmak şarjda takılı kalması problem yaratır mı ?

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 29 Temmuz 2015; 12:39:23 >

Orijinalden alıntı: hasso331

merhaba ;
    ürünü yeni aldım
    güzel ürün iki sorum olacak.
    kayıda başladıktan 3 dak sonra arka görüntü gidiyor açık kalması için ne yapmam gerekiyor.
    2. cihazın çakmak şarjda takılı kalması problem yaratır mı ?

teşekkür ederim

Ekran koruması devreye giriyor ayar videosunda ilk msjda ayarlar var. Ayrıca devamlı kalmasında sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: yalnizca

8 temmuzda verdiğim sipariş 10 Temmuzda kargoya verildi. 23 Temmuzda Gümrük'e ulaştı. Bakalım gümrükten bana kaç günde gelecek.

Bugün kamera işyerime ulaşmış, yıllık izinde olduğumdan haftaya kavusabilecegim ;)

• Bugün uğradım aldım kameramı. A101 den 18,95 TL ye Sandisk 16GB Class 10 sd kart aldım. Akşam çok kısa kullanma imkanım oldu. Kayıtta donma takılma yok. Ses kaydı çok başarılı bulmadım. Gece kaydı da beni pek tatmin etmedi. F/P açısından beklentim biraz fazlaymış onu anladım.

Sonra 16GB kartı eşimin telefona taktım ondan çıkan 8GB Class4 sd kart söktüm, yarın onu takıp kullanmaya devam edeceğim.

Daha detaylı test edince görüşlerimi tekrar yazarım.
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• Evet, sorunumu şöyle anlatayım.

Kamera aracımın çakmak yerine takılı. Aracı sadece hafta sonları kullanıyorum, hafta içi garajda yatıyor. Kamera menüsünden saat ve plaka bilgilerini giriyorum. Bir hafta kullanılmadan bekledikten sonra bilgiler silinmiş oluyor. Üzerindeki kapasitör 1 hafta süre için yeterli gelmiyor. Günlük kullanımda sıkıntı yok. Her seferinde plaka saat girmektense o şekilde kullanmayı tercih ediyorum şimdilik.

Biz de beklentiler sonsuz :) Biraz daha yüksek kapasiteli olsaymış kapasitör iyi olurmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svshndr -- 31 Temmuz 2015; 12:12:02 >
  • svshndr S kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinde ki kapasitör o bilgileri hafızada tutmak için gerekli enerjiyi sağlamıyor bildiğim kadarıyla çünkü kontağı kapattığınız gibi ''Good By'' yazıp kapanıyor orada kapasitörün içinde ki enerji harcanmış oluyor.Bizim araçta uzun süre yatıyor bende böyle bir sorun yok sizin sorununuz farklı bir şey bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 31 Temmuz 2015; 14:39:20 >
  • 2015-07-31 15:05
    İSTANBUL(AVR), İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM, ARNAVUTKÖY, Torba Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-07-31 14:52
    İSTANBUL(AVR), İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM, ARNAVUTKÖY, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2015-07-31 13:23
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2015-07-29 15:02
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-07-29 15:02
    Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2015-07-29 12:03
    Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2015-07-27 17:00
    Sweden (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2015-07-27 12:00
    Sweden (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

g1wc heralde haftaya elimde olur..

• 8GB Class4 ile de sorunsuz çalıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arabayı garaja koyarken veya düz yolda bazen stop ettiriyorum tekrar çalıştırınca kamera kayıt yapıyormuş gibi görünüyor fakat kayıt yapmıyor sadece bende mi öyle oluyor sizde de var mı böyle bir şey?Veya deneyerek test edebilicek var mı anahtarı çıkarmadan tekrar çalıştırıyorum kayıt yapmamış oluyor.

class 10uda denedim az önce aynı sorun var donuyor.. gerimi göndereyim ben bunu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 3 Ağustos 2015; 21:25:49 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.