|
-
Artık Türkiye için birşey ifade etmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
parası olan düşünsün. b sınıfı sıfır aldım kendimi zengin hissediyorum
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
Alamancı kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum yazın geldiklerinde canlı görme şansımızı artıracakları için…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 𐰤𐰀:𐰢𐰆𐱃𐰞𐰆:𐱅𐰇𐰼𐰚𐰇𐰢:𐰓𐰃𐰘𐰀𐰤𐰀 -
iktidar değişmeden bunlar bizim için haber kalır..
_____________________________ -
-
bizim için anlamı kalmadı sanki
_____________________________ 95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique... -
X5'in Coupe kardeşi X6'da makyajlı prototipler ile kış testlerine başladı.

Makyajlı X5'te arka stoplarda yenilecek. X5'in M versiyonu kamuflajlı yeni stoplarıyla test ediliyor. Ön farlarda da daha ince bir tasarıma geçiş yapılacak. Sınıfının lideri X5 güncellemelerde gücünü korumayı amaçlıyor.

X5'in Coupe kardeşi X6'da makyaj operasyonu öncesi testlerine devam ediyor. X6'nın da ön fyüzünde önemli tasarımsal değişiklikler yapılacak. Farlar X5'te olduğu gibi daha ince ve daha sportif hale bürününecek. Ön tamponda tamamen yenilecek. X6'ın arka bölümünde ise büyük çaplı bir değişiklik beklenmiyor.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler