BMW'nin orta üst segment SUV modeli X5, orta yaş makyajına hazırlanıyor. Ön bölümde daha ince ve yeni grafiğe sahip lazer farlar ilk dikkat çeken değişiklikler. Arka bölümde ise tampon yenilecek. İç mekanda ise iX ve i4'te kullanılan yeni kavisli ekran makyajla birlikte araçta yerini alacak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
G05 BMW X5 MAKYAJLANIYOR

-
-
Artık Türkiye için birşey ifade etmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
parası olan düşünsün. b sınıfı sıfır aldım kendimi zengin hissediyorum
-
Alamancı kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum yazın geldiklerinde canlı görme şansımızı artıracakları için…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iktidar değişmeden bunlar bizim için haber kalır..
-
-
bizim için anlamı kalmadı sanki
-
X5'in Coupe kardeşi X6'da makyajlı prototipler ile kış testlerine başladı.
-
hay tipini bu ne ya
-
Makyajlı X5'te arka stoplarda yenilecek. X5'in M versiyonu kamuflajlı yeni stoplarıyla test ediliyor. Ön farlarda da daha ince bir tasarıma geçiş yapılacak. Sınıfının lideri X5 güncellemelerde gücünü korumayı amaçlıyor.
-
stoplar yenilensin. tarkanın ahtapotu gibi bakıyordu
-
X5'in Coupe kardeşi X6'da makyaj operasyonu öncesi testlerine devam ediyor. X6'nın da ön fyüzünde önemli tasarımsal değişiklikler yapılacak. Farlar X5'te olduğu gibi daha ince ve daha sportif hale bürününecek. Ön tamponda tamamen yenilecek. X6'ın arka bölümünde ise büyük çaplı bir değişiklik beklenmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X