Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
95
Favori
263.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

G-Shock Topluluğu. bileğimden kalın saat ama her kuruşunu hakediyo

Aynısını kullanıyorum ben çok seviyorum bu saati ama benim bilek biraz kalın olduğu için küçük oluyor bana

G-Shock Topluluğu.

• @hie

Hayırlı olsun, o White modelin ışığı çok güzel bir görüntü verir.
  • Casio Mudman G-9300

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conbay

Saat güzelmiş
  • tesekkurler hie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GA-100'ün bu rengini kimse koymamış koyalım dedik :)
     G-Shock Topluluğu.
  • Saat güzel olmuş ama fotoğraf biraz özen istiyor, yenileme imkanınız varsa daha iyi olur.
  • ne zamandır bi g-shock alıcaktım sonunda aldım ve g-shock seven olarak kullanan da oldum memnunum
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

GA100 'debn sonra 110 ve 120 çıktı, sizinkisi GA120 Black olanı (: , bende 120 White aldım ama aldığımda saatin içinde birkaç toz parçacığı farkettim ve hemen aynı gün iade ettim, şimdi yenisini bekliyorum
  • Saatim bugün değişimden sıfır halde geldi işte birkaç resim işyerinde çektim resimleri, gömleğin altına olmadı saat, günlük ve spor kullanım için iyi.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

• Bu da benim G-Shock G9000 mudman

G-Shock Topluluğu.
  • Haydar, Batman temasına da uymuş saatiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

GA100 'debn sonra 110 ve 120 çıktı, sizinkisi GA120 Black olanı (: , bende 120 White aldım ama aldığımda saatin içinde birkaç toz parçacığı farkettim ve hemen aynı gün iade ettim, şimdi yenisini bekliyorum

Toz parçacıkları normal bakışta gözüküyor mu yoksa telefon ışığıyla bakıldığında büyüteç yardımıyla görülen çok ufak belli belirsiz parçacıklar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Toz parçacıkları normal bakışta gözüküyor mu yoksa telefon ışığıyla bakıldığında büyüteç yardımıyla görülen çok ufak belli belirsiz parçacıklar mı ?

Birtane camın tam ortasında gözüken bir tozdu, ışıkta belli oluyordu. Gönderdim hemen değiştirdiler sağolsunlar. Eğer sizde 'de b tarz bir sorun varsa götürün hemen yardımcı oluyorlar. Şuan saat gıcır gıcır

• Benimkinde 1 tane var ama gözükmüyor montajda kalmış. Olabiliyormuş bu şekilde montajda küçük zerreciklerin kalması, bana da isterseniz temizleriz demişlerdi de Ankara'daki servisine bir gösterdim acaba dedim 'bu toz mudur' sonrasında girer mi ? Adam büyüteçle dahi göremedi o an anladım ki biraz takıntı yapıyoruz. Bütün su denemelerini de deniz ve havuzda yaptım herhangi bir su alımı olmadığı gibi yeni toz da kesinlikle yok.

Sizinkiler biraz daha belirgin sanırım ki çok iyi yapmışsınız göndermekle, hayırlı olsun yenisi.

Benim g-shock'un fotoğraflarını yukarıda paylaştım gözüken birşey yok dediğim gibi:)
  • quote:

Benimkinde 1 tane var ama gözükmüyor montajda kalmış. Olabiliyormuş bu şekilde montajda küçük zerreciklerin kalması, bana da isterseniz temizleriz demişlerdi de Ankara'daki servisine bir gösterdim acaba dedim 'bu toz mudur' sonrasında girer mi ? Adam büyüteçle dahi göremedi o an anladım ki biraz takıntı yapıyoruz. Bütün su denemelerini de deniz ve havuzda yaptım herhangi bir su alımı olmadığı gibi yeni toz da kesinlikle yok.

Sizinkiler biraz daha belirgin sanırım ki çok iyi yapmışsınız göndermekle, hayırlı olsun yenisi.

Benim g-shock'un fotoğraflarını yukarıda paylaştım gözüken birşey yok dediğim gibi:)

Aynen öyle, biraz takıntı yapıyoruz (: ben saati aldım resmen el değmemiş ama tam ortasında tozu görünce bir an üzüldüm sonra anladımki bu normal, hemen değiştirdiler zaten. G-shock lar her kullanıma uygun bence, saatiniz güzel gerçekten, hayırlı olsun

• quote:

quote:

Benimkinde 1 tane var ama gözükmüyor montajda kalmış. Olabiliyormuş bu şekilde montajda küçük zerreciklerin kalması, bana da isterseniz temizleriz demişlerdi de Ankara'daki servisine bir gösterdim acaba dedim 'bu toz mudur' sonrasında girer mi ? Adam büyüteçle dahi göremedi o an anladım ki biraz takıntı yapıyoruz. Bütün su denemelerini de deniz ve havuzda yaptım herhangi bir su alımı olmadığı gibi yeni toz da kesinlikle yok.

Aynen öyle, biraz takıntı yapıyoruz (: ben saati aldım resmen el değmemiş ama tam ortasında tozu görünce bir an üzüldüm sonra anladımki bu normal, hemen değiştirdiler zaten. G-shock lar her kullanıma uygun bence, saatiniz güzel gerçekten, hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim sizinkisi de çok güzel bir model, iyi günlerde kullanın inşallah. İyi yapmışsınız değiştirmekle...

• quote:

ne zamandır bi g-shock alıcaktım sonunda aldım ve g-shock seven olarak kullanan da oldum memnunum
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.

ahanda benim saat...
    hastasıyım dedeeeeee...
    kesinlikle çok güzel kullanışlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 14 Temmuz 2012; 21:20:15 >

• benim ki de bu:

hala çalışıyor, ancak şarj ile sorunları var son 4-5 senedir. bu sene 10, yılını doldurdu. pil değiştirmeme rağmen şarj ile sorunlarım devam ediyor. bu gün doğrudan güneşin altına bıraktım, kitapçığında doğrudan güneşte 24 saat beklerse tamamı ile şarj olacağını söylüyor. ben de 3 gün boyunca tutacağım güneşte.

G-Shock Topluluğu.

bu da yaklaşık 3 saat sonra güneş altında şarj olduktan sonraki hali. güneş altında durunca ekranının siyahlaşması normal ve endişelenecek bir şey yok. bu kitapçığında da yazar. bu saat ısıya ve ışığa çok dayanıklı. 2 dk sonra ekrandaki siyahlık tamamen gitti.

G-Shock Topluluğu.

anı falan anlatın demişsiniz bir de anlatayım:

2000 yılında baby G aldım, 2002 yılında kaybettiğimi sanıp yukarıda resmini koyduğum modeli aldım. daha geçen gün baby g yi çok yakın arkadaşımızın çocuğuna hediye ettim, çok da sevindi. ben de benimkini kullanmaya devam.

dayanıklılık değil de nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 24 Temmuz 2012; 12:48:48 >

• Bende G306X-1A var, lastikleri açılma yaptı, saatçiye götürsek düzeltebiilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.