ftw1905 Ftw "Ali Koç açıklama yapsa senin anana avradını diye laf söylese bile ceza almadığı bir PDFK bu."
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Sezon sonunda FB den daha çok ceza almış olacağız
İhtimal dahilinde. Sene sonunda belki biz küme düşeriz. Sonuçta doğruyu söylüyoruz.
TFF den Galatasaray a tepki; vay namuslu vayyy... arkadaş bu devirde temiz olmak dürüst olmak suç, adi bir suç işleyen polis dayağı yer bu ülkede hücrelerde yatar gardiyan hakaretine uğrar. ama örgütlü bir şekilde katliamla yaparsan en ağır suçu ve ihaneti edersen sana özel bir ada tahsis ederler hayatının en rahat ve güvenli günlerini yaşamanı sağlarlar bu ülkede.
İhtimal dahilinde. Sene sonunda belki biz küme düşeriz. Sonuçta doğruyu söylüyoruz.
bizim düşmemiz gerekiyorsa düşeriz orda burda biz suçsusuz cemaat yaptı bilmem noldu diyecek kadar onursuz değiliz. şerefimizle düşeriz şerefimizle çıkarız kendimizi paspas yaptırmayız allah bee ne konuştum
Yalnız bizimle ilgili bir konu olduğu zaman direkt acil durum butonuna basıp 'tüm personel görev yerlerine' , 'bu bir tatbikat değildir' uyarısında bulunan, benim kulübümün başkanını fırsatçılık yapmakla suçlayan (http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=12997 ) ; fakat başkanı, asbaşkanları, yöneticileri şike, teşvik, teşebbüs suçlarından tutuklanmış, aynı nedenlerle şampiyonlar ligi'nden men edilmiş, etik kurulu'nun şu şu maçlarda şike yapmıştır dediği, rapor hazırladığı, iddianamesi kabul edilen, görüntü, ses kaydı, teknik takibe takılan konuşmalar vs. zibilyon tane belge olan falanca kulüp için 180 derecelik dönüşler yapan, o falanca kulübün başkanından bahsederken utanmadan 'benim başkanım' diyen filanca kişiye artık voleybol şubesinin sponsoru olmadığını, orada federasyon başkanı olarak bulunduğunu hatırlatmak gerek. Bu da bizim, Trabzon'un, Ordu'nun; yani 58. maddenin değişimiyle ilgili 26 ocakta yapılacak olan genel kurulda -halk arasında ifade edilen şekliyle şike kongresinde- ahlak mı para mı oylamasında 'ahlak' diyecek olanların işi.
tam bir komedi,helal olsun resmen bu ülkede koyun olmamak suç fikirlerimizi ve duruşumuzdan dolayı acaba nasıl bir ceza alacağız gerçekten çok merak ediyorum buarada bursada karşı çıktığını beyan etmiş acaba onlarda ceza alırmı gerçekten içler acısı bir durum bu denli sindirmme politikası ile bizi susturacaklarını sanan zihniyete acıyorum valla
Bursaspor: "Şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız ,Kulup olarak bizler ülkedeki tüm kisi ve kurumlari bu konuda mevcut kanunlari uygulamaya koymaya davet ediyoruz , Süreci basindan sonuna izleyen bir kulup olarak devamliligi konusunda da takipci olacagimizi kamuoyuna bildiririz."
BursaSpor açıklamasında "Şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız" demiş,helal olsun sizde adamsınız.
Galatasaray,Bursaspor,Trabzon,Orduspor tavırlarını net ortaya koydular,bakalım başka tapası yiyen başka spor kulübü varmı..
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
BursaSpor açıklamasında "Şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız" demiş,helal olsun sizde adamsınız.
Galatasaray,Bursaspor,Trabzon,Orduspor tavırlarını net ortaya koydular,bakalım başka tapası yiyen başka spor kulübü varmı..
Güya büyük dediğimiz takımların içinde bir tek biz ve Trabzon tavırlarını net koydu zaten.
Gözümde 4 büyük artık bu takımlardır, benim için.
Büyüklük kupayla,şampiyonlukla,galibiyetle olmuyormuş demek ki
yönetim dahada sert konuşmalı bence , bu işin cılkı çıktı artık daha savunma bile almadılar onu geçtik şimdide utanmadan madde değiştirmeye çalışıyolar ... trabzon ve gs el ele verirse büyük işler yapılır bence
Bursasporda yakın sevk edilir;
Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 26 Ocak 2012 tarihine genel kurul çağrısı yapılarak futbol disiplin talimatının 58.Maddesinden değişiklikler yapılması hususu genel kurulun tasvibine bırakılmıştır.
30.12.2011 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz futbol disiplin talimatı 58.maddedeki değişik yollarla gündeme getirilmek istenen tüm önerilerin OY BİRLİĞİ ile REDDİ yolunda karar almış, kararımızın ayrıca ve gerekçeleriyle birlikte kamuoyu ile paylaşılması da benimsenmiştir.
Şöyle ki;
1. Oyun oynanırken kural değiştirilmesi fikir ve düşüncelerinin kimseye ve özellikle futbol dünyamıza bir faydası düşünülemez.
2. Bursaspor Kulübümüzün yakın geçmişte ligden düşmesine neden olan olaylar halen hafızalarımızda derin ve silinmez izlerle yer almaktadır. Bu yıllardaki iddiaları bile halen ve tamamen açığa çıkarılmamış, kulüpler arası taraftarlar arası husumetler kapatılmamış iken şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız.
3. Bursaspor Kulübü olarak ülkemizdeki tüm kişi, kurum ve kurulları bu konudaki mevcut kanunlar ve kuralları gecikmeksizin derhal ve adil bir şekilde uygulamaya koymaya davet ediyoruz.
4. Ayrıca bu konuda süreci başından sonuna kadar dikkatle ve özenle takip edip özellikle şike konusunda hiçbir hukuksuzluğa mahal verilmeyecek şekilde sürecin devamının takipçisi olacağımızı da özellikle belirtiyoruz.
Kamuoyuna Saygıyla arz olunur.
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu
HELAL OLSUN...
FIFA, Sionun yerel mahkemelere başvurması sonrası İsviçre Federasyonunun üyeliğini askıya alma ile uyarınca İsviçre federasyonu uyarılara tepkisiz kalmadı ve Sion'un 36 puanını sildi.
Şimdi FIFA ve UEFA kuralları gereği TFF olağan duruma zamanında el koymaz ise Kararı Kulüplere bırakırsa 3-5 gün sonra gelip ben sizin üyeliğinizi askıya alıyorum Avrupa ve Ş.L. de oynayan takımlarınızıda men ediyorum derse ben ozaman bizi pfdkya veren o zavallı zihniyetin çırpınışlarını görücem !
Sionla kendilerini aynı kefeye koyanlar gelipte alıntı yapmasın lütfen. Çünkü fifa yada uefa bu işe çok yakın zamanda el atar !
Tff işin kolayını bulmuş, beğenmediği bir yorum ya da bildiri olunca hemen ceza kuruluna sevkediyor, iyi iş valla
ya daha bir hafta önce çıkıp "benim başkanlığım boyunca 58. madde değişmeyecek" diyen, hemen arkasından oylamaya açan, fb li yöneticilerin suçlamalarına karşı hiç bir şey yapmayan MAA nın başında olduğu TFF den onurlu ve şerefli bir hareket görebilecekmiyiz acaba?
F.Bahçe asbaşkanının, "Tahkim Kurulu 6-1, PFDK 4-3 bizde" dediği tespit edildi.