Şimdi Ara

'G.Saray'ın bizi yenmesi sürpriz olur'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları maçta kendilerini yenmesinin, sürpriz sonuç olacağını söyledi.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Şener, girişte gazetecilere açıklama yaparken, Galatasaray ile oynayacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Bu karşılaşma için ''Bu hafta Galatasaray'ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz'' ifadesini kullanan Şener, ''Galatasaray'ın bizi yenmesi sürpriz olur'' dedi.

Şener, ligde Konyaspor'a yenilmeleri ve ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın, taraftarlarca istifaya davet edilmesinin hatırlatılması üzerine, ''Bu, usuldendir. Yenilince bağırılır. Bir daha yenilirsek, benim için bağırılır. Bu bir sistem'' diye konuştu.

Bu arada, geceye katılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Sadri Şener'in sözleri hatırlatıldığında, ''Sadri Şener'e büyük saygı duyuyoruz. Trabzonspor maçından önce Hamburg maçımız var ve biz sözümüzü sahada söyleriz'' değerlendirmesinde bulundu.,

ligtv.com.tr

• En son ne zaman yenmişler acaba Galatasaray'ı .. İlk yarıki 3-0 lık maçı unutamamış galiba namağlup şampiyonlarda ASY geldiler havaları indi bizde yenersek iyice düşecekler..
  • Aferim doğru yoldasınız bu tür söylemler ile. Son haftalarda herkes konuşuyor ama sonradan susturuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Aferim doğru yoldasınız bu tür söylemler ile. Son haftalarda herkes konuşuyor ama sonradan susturuyorlar.

Kesinlikle haklısın.
    Aynı mesajı vermek için topiğe girdim.
  • yav bi de get
  • Acaba ne içipte röportaj verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke berabere kalmayı başarabilseler...
  • Ya yeneriz yenmeyiz olabilir de, ne bu kin bize karşı anlayamıyorum
  • Hiç değilse buyuklugumuzu gosterelim macı aldıktan sonra ee noldu trabzon nasıl ko..k hizaya soktuk gibi yorumlar yapmayalım onlar yırtsın bir tarafını
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30283498/tm.htm#30292024

Aynısını bende söylemiştim. Benden alıntı yapmış
  • Onlara sürpriz olabilir...
  • Peh
  • geliyoruz görüceksin sürpriz yapıcaz zaten sana

• quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

linki unutmuşum

http://forum.donanimhaber.com/m_30305129/tm.htm

yanlışlıkla bu konuya yazdım
  • yanlış yapıyorsun ey trabzon..
  • Kendilerini büyük olrarak adledmeye çalışmış başkan.
    gerek yok böyyle söylemlere sahada göster neyin varsa..
  • Sürpriz olur..3 ten az atarsak sürpriz olur çünkü büyük bir balonsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.