Şimdi Ara

G.Saray'da forma bilmecesi! Çubuklu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avusturya'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rapid Wien'le kaşrılaşacak olan Galatasaray'da yeni sezon formaları bir tartışmayı da beraberinde getirdi.
    Wien maçı öncesinde kulübün resmi twitter hesabından yapılan yaplaşımda yeni sezon sarı kırmızı formadan "çubuklu" olarak bahsedildi ve "Bu akşam sahaya çubuklu formamızla çıkıyoruz" ifadesi kullanıldı.
    Ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin "klasik çubuklu" formasıyla aynı terimin kullanılmasından rahatsız olan Galatasaraylı taraftarlar, durumu yoğun tepki gösterdi.

Bunun üzerine paylaşımını düzelten kulüp twitter hesabı, çubuklu ifadesini kaldırarak yeniden bir paylaşımda bulundu. Bu kez forma için "iç saha formamız" ifadesi kullanıldı.

İşte yapılan o paylaşımlar.

KAYNAK : Sporx
     G.Saray'da forma bilmecesi! Çubuklu... G.Saray'da forma bilmecesi! Çubuklu...

• arada farklı tatlar tatmak lazım bu hayatta

bu cevaba nelere diyeceğinizi biliyorum ama yinede yazıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki cubuklarin rengi sari lacivertte ortalik yikiliyor. Internette buna tepki gosterenler zaten takip edeni takip ederim renktas tayfasidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tepkisi lan, çubuklu forma işte sanki tarihimizde çubuklu yok.
    Kaynak zaten belli ediyor kendinj.

• tez zamanda kulüp ile ilişkileri kesile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

Sanki cubuklarin rengi sari lacivertte ortalik yikiliyor. Internette buna tepki gosterenler zaten takip edeni takip ederim renktas tayfasidir.

Geçen Sarı Kırmızı diye bir Facebook grubuna gireyim hadi belki transfer haberi, dedikodusu olur öğrenirim dedim. Selçuk'un kız kardeşinin düğününü, Burak'ın nikahını ve Bruma'nın kas yaptığını öğrendim. Bu tür Facebook sayfalarına lanet okuyorum. Gruba üye oluyorsun. Misal haberin başlığı "Bu oyuncu gitmiyor." Resimde iki tane oyuncu var, önde Dany arkada Amrabat. Ulan Dany mi gitmiyor acaba lan diye merak uyandırıyor, bakıyorsun Amrabat gitmiyo oluyo. Ulan bunu zaten biliyoruz diyip bildiğin saydırıyorum. Arda Turan Official Fan Page denen grupta bile bunlar mevcut. Üstelik yanında tik bile var ha onaylı yani.

Sonra komple bir temizlik yaptım şu an o tür gruplardan arındım. Ne milletin ağız kokusunu ne de meraklanmayı çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

rezalet formalar parçalı nerde lan.

Sen Fenerli değil misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu olayı anlamıyorum aga çubukluya bizim taraftar neden itiraz ediyor 5 senede bir kere çıksın ölmeyiz.

Rakip taraftarı da anlamıyorum neden biz çubuklu forma yapınca hemen saldırıya geçiyorlar Galatasaray her ne kadar finalde beyazda giyse çubukluyla uefa kupası aldı rakip ne aldı ? Süper kupa aldı yine çubukluyla rakip ne aldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

Sanki cubuklarin rengi sari lacivertte ortalik yikiliyor. Internette buna tepki gosterenler zaten takip edeni takip ederim renktas tayfasidir.

Geçen Sarı Kırmızı diye bir Facebook grubuna gireyim hadi belki transfer haberi, dedikodusu olur öğrenirim dedim. Selçuk'un kız kardeşinin düğününü, Burak'ın nikahını ve Bruma'nın kas yaptığını öğrendim. Bu tür Facebook sayfalarına lanet okuyorum. Gruba üye oluyorsun. Misal haberin başlığı "Bu oyuncu gitmiyor." Resimde iki tane oyuncu var, önde Dany arkada Amrabat. Ulan Dany mi gitmiyor acaba lan diye merak uyandırıyor, bakıyorsun Amrabat gitmiyo oluyo. Ulan bunu zaten biliyoruz diyip bildiğin saydırıyorum. Arda Turan Official Fan Page denen grupta bile bunlar mevcut. Üstelik yanında tik bile var ha onaylı yani.

Sonra komple bir temizlik yaptım şu an o tür gruplardan arındım. Ne milletin ağız kokusunu ne de meraklanmayı çekiyorum.

Tabiri caizse moku cikti artik bu tip sayfalarin,haberlerin. Ben o tip sayfalari falan birakali cok oldu kesinlikle dogru bi tercih yapmissin. Adamlar taraftari koyun yerine koyup,ne kadar tiklanma alirsak o kadar kardir mantalitesi ile calisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu o da çubuklu bu da, saçma sapan işler.
  • çubukluya itiraz ettiğim yok, parçalı yerine çubuklu çıkarmalarına itirazım.
    ayrıca forma gayet çubuklu, kimse 3 parçalı gibi saçma tabirler kullanmasın boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

çubukluya itiraz ettiğim yok, parçalı yerine çubuklu çıkarmalarına itirazım.
    ayrıca forma gayet çubuklu, kimse 3 parçalı gibi saçma tabirler kullanmasın boşuna.

+1
  • Ben bu formaya çubuklu falan demem. Bana göre bu forma 3 parçal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Sen Fenerli değil misin?

Yahu o değilde Emma'yı gördükçe final sahnesi aklıma geliyor bir hüzünleniyorum,ağlayasım geliyor değiştirmeyecek misin profili artık?
  • Nekadar çok işsiz ergen var şu memleketde,cubuklu denmesinden rahatsizlarmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arda turan sayfası ne ayak çözemedim ben cidden.

• Gecen sene biz bu sene gs forma konusunds tirtladi.

Çubuklu fb için parçali gs icin efsanedir. Ne diye oynarsin ki

• Abi Emre yemin ediyorum bıraksın futboldan ve hafızalardan silinsin.Forma güzel güzel olmasına da bende tosun gibiyim zaten çubuklu forma giyince kendimi malum adam gibi hissediyorum şimdi hiç almam bu formayı.

En iyisi mayiş yatınca gidip beyaz formadan almak.Ya da almasam mı ki acaba ? Seneye 4.yıldızı takınca alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Sen Fenerli değil misin?

Yahu o değilde Emma'yı gördükçe final sahnesi aklıma geliyor bir hüzünleniyorum,ağlayasım geliyor değiştirmeyecek misin profili artık?

Değiştirmeyecegim ulan

• benimde itiraz ettiğim nokta çubuklu yada parçalı olması değil.bi forma belirlersin ve hep onunla gider.bi kaç senede bir forma değişiklini anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.