Şimdi Ara

G.Saray'da 4 isim kovuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

G.Saray'da 4 isim kovuldu

Cim-Bom yönetimi, skandallara imza atan Kadri Çıtmacı, Yıldırım Ören, Hülya Tekin ve Sedef Hacısalihoğlu'nu görevden aldı.

Galatasaray'da son günlerde yapılan yolsuzluklar ve yönetimsel hataların cezaları kesilmeye başlandı. Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı, Stadyum ve Tesis Operasyonları Direktörü Yıldırım Ören ve İnsan Kaynakları Müdürü Hülya Tekin, Sportif A.Ş. Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu'nun görevlerine yönetim kurulu kararıyla son verildi.

Çıtmacı, Hacısalihoğlu ve Tekin'in kovulma sebeplerinin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan avukat skandalıyla ilgili olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi kulübün hukuk işlerinden sorumlu avukatı Ayşegül Egemen'in de görevine yaptığı usulsüz işlemler nedeniyle evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılıktan dava açılarak son verilmişti.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı skandallarla gündemde konuşulan isim olan Yıldırım Ören ise Ukrayna seyahatine giderek Galatasaray'ın adını küçültücü davranışlar yapmak, görevini yerine getirmemek ve son Juventus maçında yoğun kar yağması ve maçın iptal edilmesine rağmen stadı terk etmesi, ertesi gün de temizlik çalışmalarını başlatmak için görevinin başına geç gelmesi, çalışmalarla ilgilenmemesi nedeniyle Galatasaray ile ilişiği kesildi. Bu operasyonların devam edeceği konuşuluyor.

• Yıldım Örenin şimdiye kadar kalması hata.Adamın her işi skandal zaten.

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Yıldım Örenin şimdiye kadar kalması hata.Adamın her işi skandal zaten.

*Yıldırım
  • 600 kusur kişi çalışıyormuş klüpte , son iki sende bu sayı 200 kişi artarak gerçekleşmiş . bu kadar kişi nerede çalışıyor çok merak ediyorum. whatss-app da bile 57 kişi çalışıyor yahu yuh.

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

600 kusur kişi çalışıyormuş klüpte , son iki sende bu sayı 200 kişi artarak gerçekleşmiş . bu kadar kişi nerede çalışıyor çok merak ediyorum. whatss-app da bile 57 kişi çalışıyor yahu yuh.

Onlarca brans var. Bu onlarca bransin yoneticisi hocasi masoru iscisi saha komiseri vb. var. Kulubun pazarlamasi storelari scoutu vb. 600 gayet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

600 kusur kişi çalışıyormuş klüpte , son iki sende bu sayı 200 kişi artarak gerçekleşmiş . bu kadar kişi nerede çalışıyor çok merak ediyorum. whatss-app da bile 57 kişi çalışıyor yahu yuh.

Abi sen 10 mblık yazılımla koskoca anonim şirketi hangi kafayla karşılaştırıp, onda 57 bunda 600 kişi çalışıyor kıyasında bulunuyorsun yav

İyi güzel diyorsun da şirketler öyle personel sayısını 2 yılda % 50 arttırmazlar kolay kolay.. Yani bu 4-5 yıllık bir plan dahilinde gerçekleşir. Eleminasyon ve ihtiyaçların daha orantılı olabilmesi için. Yoksa isterse 1000 kişi olsun da dikkatimi çekti ne yapıyorlar hakikaten devlet dairesine dönemesin orası da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Yıldırım Ören'in Demirören ile isim benzerliğinden ötürü kovulduğunu düşündüm bir an.

Sebepler arasında vardır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • quote:

quote:

İyi güzel diyorsun da şirketler öyle personel sayısını 2 yılda % 50 arttırmazlar kolay kolay.. Yani bu 4-5 yıllık bir plan dahilinde gerçekleşir. Eleminasyon ve ihtiyaçların daha orantılı olabilmesi için. Yoksa isterse 1000 kişi olsun da dikkatimi çekti ne yapıyorlar hakikaten devlet dairesine dönemesin orası da.

Oyuncu izleme üyesinde çok ciddi artık oldu bir kısmı onlardır. Artık çok daha fazla ülkede oyuncu izleniyor kulüp tarafından. Bir kısmı da yabancı ülkelerde (Bu sene içinde Almanyada açılacak) futbol okulları içindir. Vardır yani bir olaylar.

Aysal yönetiminin boşa eleman alıp ekonomiyi çökertmesi kendi zararına olur.

• Kurumsallasma adi altinda esini dostunu kulube doldurup kadrolasma yaparsan bir yerden patlak verirsin. Gayet normal. Bakalim daha neler cikacak...

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

Oyuncu izleme üyesinde çok ciddi artık oldu bir kısmı onlardır. Artık çok daha fazla ülkede oyuncu izleniyor kulüp tarafından. Bir kısmı da yabancı ülkelerde (Bu sene içinde Almanyada açılacak) futbol okulları içindir. Vardır yani bir olaylar.

Aysal yönetiminin boşa eleman alıp ekonomiyi çökertmesi kendi zararına olur.

Olabilir de çok geldi bana yine de... o kadar türev integral alan kafa bunu hesaplayamadı Ayrıca operasyon giderimiz 55 milyon artarken gelirimiz 26 milyon artmış yani hala zarardayız. Bu hiç iç açıcı değil. yani klüp açık vermeye devam ediyor tamam iyi güzel, gelir artıyor da gider de artıyor. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum. Ünal aysala güveniyorum ama o bit yeniği çok nâlet birşey..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.