Şimdi Ara

G-500 Alıyorum Hangi Ses Kartını Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi ses kartını alayım çok pahalı bişi olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_41 -- 11 Ocak 2008; 15:51:21 >

bunu sana tavsiye edebilirim

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Creative Sb Audigy Value Ses Kartı

x-fi xtrem music
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

Kendi görüşüm bu kartı kesinLikLe tavsiye etmiyorum.Kartı Windows Vista ' da kuLLanamazsın
    Vista driverLarı yok sonradan pişman oLmayasın bu kartı aLıp... Haaa sonradan yayınLandıysa biLemem tabi...

G500 oyun için üretiLmiş bir ses sistemidir.Zaten Creative ProGamer G500 diye gecer modeLi adı üzerinde...
    Ben sana Creative X-FI Gamer önerebiLirim.Bütçeni kasmıcaksa tabi.Fiyatıda 140 - 150 YTL civarında...
    Fiyat/performans oLarak en iyi kartLardan biri oLdugunu rahatLıkLa söyLeyebiLirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar

x-fi xtrem music

Alıntıları Göster
    Xtreme music yada GAMER ... 2. el alırım ben olsam

Orijinalden alıntı: Darkchild

Xtreme music yada GAMER ... 2. el alırım ben olsam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bide alakası varmı bilmiyorum ama bass sesleri daha güzel vursun istiyorum ona göre bişi yazabilirmisiniz

Orijinalden alıntı: sasa_41

arkadaşlar bide alakası varmı bilmiyorum ama bass sesleri daha güzel vursun istiyorum ona göre bişi yazabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Ses sistemini yani G500 kuLLanmadıgım için birşey diyemiyeceğim o konuda fakat x-fi gamer ' in bass ve tiz
    performansı oLdukca iyi fakat bunun için sağLam bir sistem kuLLanman oLması gerek.Ben Z5500 iLe kuLLanıyorum ve gayette memnunum.
    Fakat ses göreceLi bir kavram oLdugu için bana iyi geLen sana geLmeyebiLir.Bu yüzden en iyisi dinLeyip aLman

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost54

Ses sistemini yani G500 kuLLanmadıgım için birşey diyemiyeceğim o konuda fakat x-fi gamer ' in bass ve tiz
    performansı oLdukca iyi fakat bunun için sağLam bir sistem kuLLanman oLması gerek.Ben Z5500 iLe kuLLanıyorum ve gayette memnunum.
    Fakat ses göreceLi bir kavram oLdugu için bana iyi geLen sana geLmeyebiLir.Bu yüzden en iyisi dinLeyip aLman

Alıntıları Göster
    Anladım dostum göreceli sonuçta :)
    Bende şu an Realtek AC97 Audio var o nasıl sizce arkadaşlar??*

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sasa_41

Son zamanLarda anakart üreticiLeri cok kaLiteLi ses kartLarı ekLemeye basLamısLar boardLarına.Hatta X-FI seriLeri
    bazı anakartLarda onboard ses kartı oLarak ekLenicekmis diye duymustum...

GeneLLeme yapmayım ama on-board ses kartLarının %90 ' ı dandiktir.Sistemin için tam performans aLamazsın...
    BeLki idare eder bana yeter diyebiLirsin ama kaLiteLi bir ses kartı aLdıktan sonra aradaki farkı hissedeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost54

quote:

Son zamanLarda anakart üreticiLeri cok kaLiteLi ses kartLarı ekLemeye basLamısLar boardLarına.Hatta X-FI seriLeri
    bazı anakartLarda onboard ses kartı oLarak ekLenicekmis diye duymustum...

GeneLLeme yapmayım ama on-board ses kartLarının %90 ' ı dandiktir.Sistemin için tam performans aLamazsın...
    BeLki idare eder bana yeter diyebiLirsin ama kaLiteLi bir ses kartı aLdıktan sonra aradaki farkı hissedeceksin

Alıntıları Göster
    anladım ben en iyisi alayım bitane alacamda bi kesinleşsin kafamda ses kartı pahalıda alamam en fazla 80 felan :)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

slm...

Nasıl bi bas istiyosan ona göre ayarları yapmalısın.. ses kartı çok dandik olmadıkça genelde aynı tür karakteristikde bas verir bence... alıcaksın en az Audigy 2 zs yada daha üst seviye bi ses kartı .. yumuşak bas istiyosan.. hoparlör kumandasından bası açıp yazılımdan bası kısıp deniceksin... eğer bas hoşuna gitmezse tam tersine aletin kumandasından bası kısıp yazılımdan bası açıcaksın... eğer bunu da beğenmezsen EQ yu... yada player plug in lerini devreye sokucaksın (ör: jammix enhancer, SRS Wow , DFX sound vs.. )

• quote:

quote:

slm...

Nasıl bi bas istiyosan ona göre ayarları yapmalısın.. ses kartı çok dandik olmadıkça genelde aynı tür karakteristikde bas verir bence... alıcaksın en az Audigy 2 zs yada daha üst seviye bi ses kartı .. yumuşak bas istiyosan.. hoparlör kumandasından bası açıp yazılımdan bası kısıp deniceksin... eğer bas hoşuna gitmezse tam tersine aletin kumandasından bası kısıp yazılımdan bası açıcaksın... eğer bunu da beğenmezsen EQ yu... yada player plug in lerini devreye sokucaksın (ör: jammix enhancer, SRS Wow , DFX sound vs.. )

Alıntıları Göster
    anladım dostum ben sert bas istiyorum vurdumu titretcek hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız bişi yapacagımız yok şimdilik ses kartı almayı düşünmemeye basladım anladımki iyi ses kartı şuan için beni aşıyor saygılar..

• quote:

anladım dostum ben sert bas istiyorum vurdumu titretcek hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız bişi yapacagımız yok şimdilik ses kartı almayı düşünmemeye basladım anladımki iyi ses kartı şuan için beni aşıyor saygılar..

Alıntıları Göster
    Bi dk.. titretecek bas istiyosan senin istediğin bas derin ,dolgun ,güçlü ve yumuşak bi bas anladığım kadarıyla.... aslında en sevilmeyen ve en kötü bas çeşidi sert bastır.. çünkü kolay kolay kimse sevmez sert bası ... çünkü tahtaya vurur gibi gelir sesi ve insanın başını ağrıtır kısa veya uzun vadede..

• quote:

Bi dk.. titretecek bas istiyosan senin istediğin bas derin ,dolgun ,güçlü ve yumuşak bi bas anladığım kadarıyla.... aslında en sevilmeyen ve en kötü bas çeşidi sert bastır.. çünkü kolay kolay kimse sevmez sert bası ... çünkü tahtaya vurur gibi gelir sesi ve insanın başını ağrıtır kısa veya uzun vadede..

Alıntıları Göster
    evet tam dedigin gibi ama benim başım agrımaz :) ben o şekildeki bası seviyorum tabi kisiden kişiye degişir sanırım Realtek AC97 Audio ve bi kaç ayar yaparak istedigimi bulurum gibi geliyor ama tabi bilemiyorum şimdi daha gelmedi g 500 kısmetse pazartesi geliyor.dener size düşüncelerimi yazarım...

• quote:

evet tam dedigin gibi ama benim başım agrımaz :) ben o şekildeki bası seviyorum tabi kisiden kişiye degişir sanırım Realtek AC97 Audio ve bi kaç ayar yaparak istedigimi bulurum gibi geliyor ama tabi bilemiyorum şimdi daha gelmedi g 500 kısmetse pazartesi geliyor.dener size düşüncelerimi yazarım...

Alıntıları Göster
    ben audigy 2 zs platinum pro ile kullanıyorum , setten mi karttan mı bilmiyorum ama acayip memnunum...

http://suganzm.deviantart.com/
    http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

ben audigy 2 zs platinum pro ile kullanıyorum , setten mi karttan mı bilmiyorum ama acayip memnunum...

Alıntıları Göster
    Senin setin nedir dostum ?

CREATİVE AUDİGY 2 ZS nın fiyatı nedir arkadaşlar??

Senin setin nedir dostum ?

CREATİVE AUDİGY 2 ZS nın fiyatı nedir arkadaşlar??

Alıntıları Göster
    quote:

setten mi karttan mı bilmiyorum ama acayip memnunum...

İkisinden birine bağlı değil arkadaşlar biliyosunuz... hem ses kartı da hem sistem de iyi olucak.. ki Audigy 2 zs çok çok iyi bi kart... ben megaworksle kullanıyorum ve bundan daha iyi ses nasıl olur merak ediyorum cidden... mp3 dinlerken tabi...

*Audigy 2 zs 60-70 YTL 2. el...

• quote:

quote:

İkisinden birine bağlı değil arkadaşlar biliyosunuz... hem ses kartı da hem sistem de iyi olucak.. ki Audigy 2 zs çok çok iyi bi kart... ben megaworksle kullanıyorum ve bundan daha iyi ses nasıl olur merak ediyorum cidden... mp3 dinlerken tabi...

Alıntıları Göster
    Saol dostum ben çok pahalı degilse alırsam Audigy 2 zs almayı düşünüyorum ama 1.elini

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Ankara da olacak muhtemel yarışmaya katılırsan daha iyi sesleri dinleme imkanı bulabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.