Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna hiç gerek yok flashtool ile FW atınca sorun düzeliyor ilk mesajdada yazdım bir kere bu hatayı aldım onuda dediğim şekilde çözdüm :)
    Romun paketinin içinden bir dosyada değişim olursa paketin imzası bozulur bunu unutmayın ...
    yükleme olur ancak bazı uygulamalarda hata verebilir
  • FXP 146 tamamlanmis. Yayinlarlar 2 gune.

Bu arada 2011 model Xperia telefonlarin aciklamasinda CM10 bolumu work in progress ibaresinden Done ibaresine cevirilmis. 1 aya kalmaz kucuk buglar da kapatilir, tam stabil olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad az önce mod 7'yi ve boot.img'sini yükledim önde. ilk açılışta 15dk bekledim açılmadı, açılış logosu bir yerde takılıyor o dönen ok. sonra yeniden oynatıyor. bataryayı çıkarıp taktım açtım, yine aynı şeyler. ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverNitrate -- 10 Kasım 2012; 21:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackjini

üstad az önce mod 7'yi ve boot.img'sini yükledim önde. ilk açılışta 15dk bekledim açılmadı, açılış logosu bir yerde takılıyor o dönen ok. sonra yeniden oynatıyor. bataryayı çıkarıp taktım açtım, yine aynı şeyler. ne yapmalıyım?

Kerneli tekrar yükle muhtemelen sorunun çözülecektir.
  • FXP 146 sürümü çıktı.

Yenilikler;

FXP146
    CM9.1
    - latest cm 9.1
    - boot logo (P,U,Sola,Go) - thanks munjeni
    - Fix Hotspot (P,U,Sola,Go)
    - Improved audio (P,U,Sola,Go)
    - Fix Keyboard (Go)

CM10.0 - M2
    - latest cm 10.0
    - Fix Browser and Facebook crash (S, Acro S, ION, T)
    - Fix Hotspot (2011 devices except play)
    - Fix YouTube (all 2011)
    - Zram start on boot (all 2011)
    - Fmradio update (all 2011 except play)
    - Impoved wifi (T)
    - Full resolution camera (all devices)
    - Wifi Sleep Bug Fix (All 2011 except Play)
    - MMS Fix (All 2011)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

üstad az önce mod 7'yi ve boot.img'sini yükledim önde. ilk açılışta 15dk bekledim açılmadı, açılış logosu bir yerde takılıyor o dönen ok. sonra yeniden oynatıyor. bataryayı çıkarıp taktım açtım, yine aynı şeyler. ne yapmalıyım?

tamam 5 dakika önce çözdüm sorunu fakat bir sorun daha çıktı. açıldığında sim kodu haricinde sim unlock kodu istiyor. girmezsem şebekeye bağlanmıyor. ayarlarına girip değiştirmeye kalktım, yine bir türlü bulamadım ayrıyaten sorduğu şifreyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

tamam 5 dakika önce çözdüm sorunu fakat bir sorun daha çıktı. açıldığında sim kodu haricinde sim unlock kodu istiyor. girmezsem şebekeye bağlanmıyor. ayarlarına girip değiştirmeye kalktım, yine bir türlü bulamadım ayrıyaten sorduğu şifreyi.

Sim kodu kullanmadığım için bu konuda bilgim yok.

• 1. sayfadaki FXP linkleri Yenilenmiştir FXP ekipi Adres değişikliği yapmış Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

1. sayfadaki FXP linkleri Yenilenmiştir FXP ekipi Adres değişikliği yapmış Bilginize...

Yeni adresi bulup eklemişsin sağolasın kardeşim. Bende birkaç gündür fxp sayfasında sorun var sanıyordum.
  • Benimde haberim yoktu sağolsun forumdan bir arkadaş linki attı ekledim :) CMciler yenilikleri takip etsinler
  • cm10 stabilmi artik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm10 fxp146 da ön kamera hariç hiçbir sorun görmedim sanırım 147 veya 148 de stabil olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

cm10 fxp146 da ön kamera hariç hiçbir sorun görmedim sanırım 147 veya 148 de stabil olur.

Hocam Wifi Tethering ve Bluetooth calisiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar ben CM10 FXP 142 sürümünü kullanıyorum ve ses inanılmaz az geliyor kulaklıktan.. Ekolayzır vs tüm ayarları denedim ama iflah olmadı. Bu ses sorununu nasıl halledebilirim? Eğer çözümü yoksa GB'ye geri döneceğim o derece sıkıntı yaratıyor. Kulaklıktan müzik dinleyemiyorum doğru dürüst ve zil sesini de bazen duyamıyorum.

Edit: Yine GB'ye döndüm ve sormak istediğim birkaç soru var.

1. Bu JB temasının aynısını bulabilir miyim? Arayüze çok alıştım GB biraz garip geliyor.

2. 4.0.2.A.42 derlemesi için önerdiğiniz bir kernel var mı? Başlangıçta Sony Ericsson logosu çıkmasın istiyorum.

cyanogen 7 sürümlerinde dene arayüz belki benziyordur :)

• Videonun kalitesizliğini ve ön kamera sorununu rapor etmişler. Bu iki sorun uzun süredir var. Bir dahaki sürüme düzeltilir herhalde.

http://code.google.com/p/freexperia/issues/detail?id=1230
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

cm10 fxp146 da ön kamera hariç hiçbir sorun görmedim sanırım 147 veya 148 de stabil olur.

Wifi Tethering sorunsuz şekille çalışıyor. Tabletim ile bağlanıp interneti telefon üzerinden kullanıyorum. Bluetooth ile dosya aldım fakat göndermeye hiç fırsatım olmadı, deneyemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Wifi Tethering sorunsuz şekille çalışıyor. Tabletim ile bağlanıp interneti telefon üzerinden kullanıyorum. Bluetooth ile dosya aldım fakat göndermeye hiç fırsatım olmadı, deneyemedim.

Sagolasin hocam bilgiler icin. FXP 150 gibi finali yaparlar sanirsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga benim telde şebeke sorunu var ilk icsye güncellediğimde de böyleydi sonra düzeldi şimdi cm9 kullanıyorum internete girmek işkence sorun telde çünkü yanımda vf945 var onda canavar gibi çalışıyor bende dakikada bir gidip geliyor romdan önce baseband yüklememiştim ne yapmam gerek valla tel kullanılmaz hale geldi birde batarya kalibrasyonu felan yapılabilir mi gece boyu şarjadaki tel sabah 11 de bitti
  • basebandı değiştirip sıfırdan kurup dene Bende 1.5 gün dayanıyordu şarj
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

basebandı değiştirip sıfırdan kurup dene Bende 1.5 gün dayanıyordu şarj

neo v basebandı indirip flastool ile flashlayayım
    factory reset
    wipe partition
    wipe dalvik
    sonra rom gapps vs mi sıralama böyle mi olacak?
    şebeke sorununu düzeltir mi ki?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.