Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia u kumquat için cyanogen 10 fxp 222 çıkmış. Fxp 221 kurmuştum daha önce wifi falan simkart çalışmıyordu. Şimdi 222 yüklersem herşey çalışırmı acaba nereden bakabilirim bunlara ben?

https://sites.google.com/site/projectfreexperia/download/cyanogen-mod-10
  • Üstadlar Neo V için jb rom önerebilir misiniz? birde jbyi deneyimlemeye karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

Üstadlar Neo V için jb rom önerebilir misiniz? birde jbyi deneyimlemeye karar verdim

Super Jelly Bean, 4.1 bazlı rom, 4.2 olanıda var ama stabil değil henüz
    stok android görüntüsü var, bi önceki versiyonunda vardı xperia launcher falan kaldırmış yeni sürümde
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632

birde RacingBean var, xperia görünümlü, daha fazla eklenti falan var
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305471

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Cm en kötü yanı SES ve Kamera
    GB de Extra Modifiyeler Yok Bu Yüzden ICS Stock Roma Devam :)

+1

GB'nin kamera performansı da iyi değil.
  • Cevabınız için teşekkürler.Super Jelly bean güzel gibi.Yanında kurmamı tavsiye ettiğiniz bir kernel,eklenti falan var mı?
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler.Super Jelly bean güzel gibi.Yanında kurmamı tavsiye ettiğiniz bir kernel,eklenti falan var mı?

ben fusion 5.4 ile kullanıyorum onun dışında reklam engelleyici başka bişey yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

quote:

Cevabınız için teşekkürler.Super Jelly bean güzel gibi.Yanında kurmamı tavsiye ettiğiniz bir kernel,eklenti falan var mı?

ben fusion 5.4 ile kullanıyorum onun dışında reklam engelleyici başka bişey yok sanırım

Peki,cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  • Az önce Super Jelly Bean 5.0 kurdum.Gingerbreaddan geçtiğim için fazla performans artışı olduğunu söyleyemem ama bazen olan takılmalar yok diyebilirim.Şimdilik eksikliğini hissettiğim birşey yok.Tuhafıma giden şeyler var.Örneğin bilgisayara bağladığımda ya da şarj olurken yandaki ışık yeşil yerine sarı yanıyor.Bunun haricinde sistem güzel

Edit:Birde ses modu önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangdasire -- 11 Haziran 2013; 15:10:35 >
  • Xperia T kullanıyorum, daha önce sorulduysa kusura bakmayın ama ben bulamadım.
    CM10.1 var. Birisi beni aradığında ben onu duyuyorum 3-5 kez alo diyorum 6. kez alo dediğimde (yaklaşık 3 sn sonra) beni karşı taraf duyuyor
    bu sourunu yaşayan var mı?
  • arkadaşlar ben cm7 kurdum telefonuma sonra kendim bir sürü tweak falan kurdum antutudan 7455 puan aldım 1 ghz de ama bi sıkıntım var
    kamera modu var mı böyle güzel çamur gibi çekiyo şimdi telefon
    bide benim build.prop ayarları çalışmıyor gibime geliyor çünkü nobootanimation tarzı bi kod var içinde ama açılırken boot animation çıkıyor hala bunu nasıl düzeltirim permissionlar falan tamam
  • Ana bant sürümünün sonunun 72 olması lazım diye bir yerde gördüm. Acaba doğru mu Mesut? Bende sonu 77.
    Xperia Neo V için sence hangisi daha iyi olur. 10.1 mi 10 mu?
  • 4.3 çıktı kullanan yokmu?
  • Xperia dan Emekli Oldum Artık CM gereği kalmadı Stock 4.2.1 Kullanıyorum
  • quote:

Xperia dan Emekli Oldum Artık CM gereği kalmadı Stock 4.2.1 Kullanıyorum

Dün gece kurdum birkac tane 4.3 rom ama begenmedim.

Hangi telefona gectiniz hocam?

• General Mobile Discovery
  • quote:

General Mobile Discovery

Suan piyasadaki en iyi f/p telefonu. Hayirli olsun hocam.

• arkadaşlar sola ya cm10 rom yükledim arama geldiği zaman telefon kasıyor zil sesi geç çıkıyor ekran açılmıyor vs çözümü bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.