Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Full_HD

Ben anlamadım gitti abi . Şimdi baştan özet geçim hemen. Cihazı ilk sıfır olarak aldım . 4.1 587. olan sony ile güncelledim .Son sürüm yükledim . Sonra custom rom atmaya başladım . Adımları tek tek yaptım . Şimdi hocalarıma sormak istediğim bi kaç sorum olucak .

1. BootLoader olayı bir kere açıldığı zaman tekrar orjinal yazılım yüklesem bile bootloader kapanıyormu yani ? Yada bir kere açıldığı zaman hep açıkmı oluyor ?

2.Bir türlü cm10 yükleyemedim . Baştan 4.1 flash tool ile temiz kurulum yapıyorum. 562. FLASlayıp root yapıp tekrar 587. flaslıyorm sonra root fala yapıyorum cvm falan . Sonrada cm10 zipin içinde boot çıkarıp faast mood da flaslayıp cihaz açarken zip li dosya wipe facttory format vs vs yapıp install yapıyorum ama hep status 7 hatası alıyorum bu cm10 da ?

Burdaki romu sorunsuz yükledim şuan onu kullanıyorumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 Ama bir türlü cm10 yükleyemiyorum ?

Cihazım arc s

Bootloader kilidi geri kapatiliyor sanirsam, orochi ustanin konusunda var.

Error 7 hatasini almamak icin de once temizinden ics 587 yukleyin flashtool ile. Sonra indirdiginiz fxp surumunun kernelini yukleyin. Komut ekranindan. Ms Dos ekrani yani bilgisayardaki. O da orochi hocanin konusunda var.

En sona da indirdiginiz dosyayi sd karta atip cwm den yukleyin. Tabii wipe data ve cache islemlerinden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

Ben anlamadım gitti abi . Şimdi baştan özet geçim hemen. Cihazı ilk sıfır olarak aldım . 4.1 587. olan sony ile güncelledim .Son sürüm yükledim . Sonra custom rom atmaya başladım . Adımları tek tek yaptım . Şimdi hocalarıma sormak istediğim bi kaç sorum olucak .

1. BootLoader olayı bir kere açıldığı zaman tekrar orjinal yazılım yüklesem bile bootloader kapanıyormu yani ? Yada bir kere açıldığı zaman hep açıkmı oluyor ?

2.Bir türlü cm10 yükleyemedim . Baştan 4.1 flash tool ile temiz kurulum yapıyorum. 562. FLASlayıp root yapıp tekrar 587. flaslıyorm sonra root fala yapıyorum cvm falan . Sonrada cm10 zipin içinde boot çıkarıp faast mood da flaslayıp cihaz açarken zip li dosya wipe facttory format vs vs yapıp install yapıyorum ama hep status 7 hatası alıyorum bu cm10 da ?

Burdaki romu sorunsuz yükledim şuan onu kullanıyorumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 Ama bir türlü cm10 yükleyemiyorum ?

Cihazım arc s

Bootloader kilidi geri kapatiliyor sanirsam, orochi ustanin konusunda var.

Error 7 hatasini almamak icin de once temizinden ics 587 yukleyin flashtool ile. Sonra indirdiginiz fxp surumunun kernelini yukleyin. Komut ekranindan. Ms Dos ekrani yani bilgisayardaki. O da orochi hocanin konusunda var.

En sona da indirdiginiz dosyayi sd karta atip cwm den yukleyin. Tabii wipe data ve cache islemlerinden sonra.

Hocam peki bu cm sürümlerinde anzu cocoint hallon hikari gibi bir sürü linkler var isimler onlar ne oluyor ? yada benmi yanlış sürüm indiriyorum ?

• ONLAR sony modellerinin Kod adıdır
    anzu = arc - arcs ;
    satsuma = active
    coconut = live with walkman vs vs
  • Kusura bakmayın arkadaşlar şu "wipe" terimini açıklayacak var mı?

Nedir tam olarak?
  • Temizle - Sil - Sıfırla - Yok Et (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Temizle - Sil - Sıfırla - Yok Et (:

Teşekkürler . Hep ROM açıklamalarında görüyordum şimdi anlamış oldum :)
  • Hocam XKernel de çalışır mı bu CM 9 (Live With Walkman)
  • Cyanogenler Kendi kernelleri haricinde çalışmazlar hatta bazı sürümler bile kendi kernellerini kullanırlar
    Xkernel tabanı cyanogen ise şansını dene yoksa 2 saniyede Kendi kerneli atıcaksın :)
  • FXP 145 sürümü çıktı. Bir çok hatanın giderildiği söyleniyor. Birazdan yükleyip deneyeceğim.
  • FXP 145 gayet iyi olmuş. Yüklemenizi tavsiye ederim. FXP 144'teki yavaşlama sorunu çözülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

FXP 145 sürümü çıktı. Bir çok hatanın giderildiği söyleniyor. Birazdan yükleyip deneyeceğim.

KRSH Kernel 3.0 ile denedim. Çalışıyor O/C ile 2 GHZ'ye yükseliyor fakat Wifi hatalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomeman

quote:

FXP 145 sürümü çıktı. Bir çok hatanın giderildiği söyleniyor. Birazdan yükleyip deneyeceğim.

KRSH Kernel 3.0 ile denedim. Çalışıyor O/C ile 2 GHZ'ye yükseliyor fakat Wifi hatalı :)

Wifi yüklediğiniz kernel ile ilgili bir sorundur. Rom'un mevcut kernel'ini yükledim ben. Wi-fi sorunsuz çalışıyor. Zaten mevcut kernel ile de OC yapabiliyorsunuz. OC için ayrıca kernel yüklemenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 3 Kasım 2012; 11:44:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: handsomeman

quote:

Wifi yüklediğiniz kernel ile ilgili bir sorundur. Rom'un mevcut kernel'ini yükledim ben. Wi-fi sorunsuz çalışıyor. Zaten mevcut kernel ile de OC yapabiliyorsunuz. OC için ayrıca kernel yüklemenize gerek yok.

Biliyordum hocam ama gene de sağol :) Biliyorum CM 9 kerneli ile d OC yapabileceğimi fakat 2Ghz'e yükseltim daha fazla performans almak için denemiştim. Wifi'sız Android bir işe yaramaz zaten o yüzden geri döndüm orjinal kernele

• Bu WiFi olayı bende düzgün çalışıyor. Stok GB ve ICS sürümlerinde kopup duran WiFi CM 10 ile düzeldi bende de.

Bu arada şu kamera ve bluetooth sorunları da düzelse on numara olacak rom. FXP 142 ile devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Baseband CM9 için flashtooldan yüklenecektir ilk mesajda ekliydi gözünüzden kaçtı heralde
    http://uploaded.net/folder/um2ivw

şu anda aktif olarak CM9 kullanıyorum. Bunu flashlarsam ROM gider mi ?
  • kardeşim ben neo v ye cm10 yüklemek istiyorum hangi linklerden indirme yapmam gerekiyor. Bir sürü link var orda anlayamadım pek :S ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

kardeşim ben neo v ye cm10 yüklemek istiyorum hangi linklerden indirme yapmam gerekiyor. Bir sürü link var orda anlayamadım pek :S ?

Haida için olanı indireceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

kardeşim ben neo v ye cm10 yüklemek istiyorum hangi linklerden indirme yapmam gerekiyor. Bir sürü link var orda anlayamadım pek :S ?

http://code.google.com/p/freexperia/wiki/CyanogenMod10 burdaki linkte birçok bağlantı var anlamadım ben ya :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

http://code.google.com/p/freexperia/wiki/CyanogenMod10 burdaki linkte birçok bağlantı var anlamadım ben ya :S

Orda fxp sürümlerine göre linkler verilmiş, her sürümde farklı düzeltmeler yapılıyor, haftada bir yeni sürüm çıkıyor, siz en sonuncunun yani fxp145'in yanındaki linki kopyalayıp açın(ul.to.... şeklinde olanı), gelen sayfadan da haida için olanı seçip indirin

• Beyler bu uploaded.to için nasıl bir çözüm buldunuz siz? Sürekli serverler dolu diyor. Deli çıkıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.