Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Sendeki hangi rom bilmiyorum ama ben 2.3.4 stock.rom + dk v22 ile 5293 aliyorum. free ram ise 265 i gorebiliyor

ICS stock Rom Kullanıyorum Buda Mesa v2.4 Kernelde 1.6 GHZ de aldığım En yüksek Skor :)

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 2 Aralık 2012; 9:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Sorum devam ediyor...

Fxp 148 bug'u hocam o. Xda Dev'de herkes bu sorunu yazmis.

Sorunun çözümü yok ise başka custom roma geçicem.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737862

Ya da bu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928946

Nasıldır?

purines romda hangi kerneli kullacagiZ cihaz arc bende denemek istiyorum.

Any Stock based kernel yazıyor. Yani 0.587 sürümü tabanlı bütün kerneller olur, ben birazdan kurup deneyeceğim.

• Antutu Benchmark İce Cream Pureness - Suave kernel v1.6 ile 5445 puan aldım. SS alma yok o yüzden ss atamıyorum. Değiştiricem şimdi romu.
  • ss alma nasıl yok :) ses kısma ve power tuşuna basıcaksın
  • Arkadaşlar yarın FXP149 yayınlanacak bir aksilik olmazsa. Pimp My Rom yardımı ile, biraz ayarları kurcalayarak, OC'li vaziyete AnTuTu'da 7000 puanı geçenler var CM10 ile. Meraklısı varsa söyleyeyim dedim.

Ayrıca CM10.1 (JB 4.2) için de çalışmalar sürüyor fakat epeyce hata mevcut bu sürümde. CM7.2 o kadar stabil ve rahat ki, şimdi kalkıp da FXP149'a geçmek istemiyorum. Olur da denemeye karar veren çıkarsa, lütfen buraya deneyimlerini yazsın.

Video oynatma problemi, kamera problemi (özellikle panorama modu), lag problemi ve diğer tüm problemlerin halledileceği söyleniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Fxp 149'u denerim buyuk ihtimal. Fxp 148+FlyKernel 0.6 stabil degil. Reset problemi var. Guzelim smartassv2 modunu batirmis adam bu sefer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkleri bekliyorum CM10 149 için

arc S de 4.0.4 ile 1.4 işlemci frekansında 8000 i geçenler var nasıl yaptıalr anlamadım ama

ben 1.6 ile arc S de CM10 la girdigim benchmarkta 6631 aldım en son denememde :/
  • Cm 10.1 için bölüm açılmış, içi boş tabi link falan yok
  • Son durum: 2.3.4 Based Codename_l7 Rom + Night elf v9.6 kernel @1.8 Ghz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 2 Aralık 2012; 16:57:25 >
  • Evet arkadaşlar, az önce ufak bir test yaptım. Rage Kernel 2.9 ile FXP 130'da aldığım sonuç;

1,7 GHz'de test edildi. 1,8'de sıkıntı yaratıyor. Şu durumda FXP149'a geçmek için bir sebebim yok diyebilirim. Pratikte de bu sonucun karşılığını veriyor. Şu telefonun pili 1500 mAh olsa başka bir şey istemezdim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 2 Aralık 2012; 17:25:27 >

•  FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için

Ben de bu kadar çıkabildim FXP 148+FlyKernel 0.6 ile. 1 ghz üstünde telefon sapıtıyor. Üst mesajda yazdığım gibi eleman batırmış yeni versiyonda kerneli. 0.4 şahaneydi. FXP 149 ve stok kerneli denerim yarın öğlene kadar çıkarsa yazılım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç fena değil bence. Normalde ne kadar olması gerekiyor bilmiyorum ama aynı donanıma sahip LWW'de daha yüksek çalışma frekansına rağmen sonuçlar daha kötü. Puanın daha yüksek olmasının tek sebebi 2D ve 3D puanlarının daha düşük çözünürlükte elde edilmiş olması. Görüldüğü gibi, bariz fark var bu değerler arasında.

Fakat önemli olan pratikteki yansıması. Şu anda LWW'deki akıcılık, 3GS ve üzeri iPhone'lardan farksız, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir de CM10'da oyun performansı biraz sıkıntılı. JB'nin Sony cihazlara verilmesiyle yeni CM sürümlerindeki sürücüler de stabiliteye kavuşacaktır diye düşünüyorum. Malum, henüz JB konusunda büyük sıkıntı var Sony'de. Keşke ICS yerine JB için bu kadar uğraşsalardı.
  • 2.3.4 stock rom + doom kernel v22 @1.8ghz tabi sürekli bu frekansta calıstırırsam işlemci elimde kalır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Aralık 2012; 19:12:15 >
  • bi kaç rom kurdum kaldırdım şimdi tel açılmıyor ne yapmam lazım kernel flaslayıp flashtooldan stok rom mu atmam gerek ail cevap lütfen
  • hiç birşey yapmadan en son kurulu olan rom neyse ICS ise ics stok FTFyi flashtolden flashla kernel falan atmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

hiç birşey yapmadan en son kurulu olan rom neyse ICS ise ics stok FTFyi flashtolden flashla kernel falan atmana gerek yok

fxp148 yükleyecem ama boot.imgyi flashladıktan sonra tel açılmıyor ama başka kernelle açılıyor
  • dostum bu gece yada yarın 149 yayınlanacak bekle biraz

bide telefonun ne yükleme yapmak için stock ics 587 olması lazım rotsuz flaslamadan önce usb debug modunu ve bilinmeyen kaynaklara izinver

telefonu menü tuşuna basarak usbye bagla mavi ışık yanınca kernel flashlamayı biliyorsundur devam et ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

dostum bu gece yada yarın 149 yayınlanacak bekle biraz

bide telefonun ne yükleme yapmak için stock ics 587 olması lazım rotsuz flaslamadan önce usb debug modunu ve bilinmeyen kaynaklara izinver

telefonu menü tuşuna basarak usbye bagla mavi ışık yanınca kernel flashlamayı biliyorsundur devam et ;)

cm9 kullanıyordum xperia t rom u gördüm kurayım dedim istediği kerneli bulamadım bende modifiye bir stock kernel kullandım açılmadı tel tekrar cm9a döneyiim dedim kerneli flashladım tteli açtım (cwmyi açıp romu kurmak için )ama güç düğmesine basıp tel titreyip açılması gerekirden açılmadı ne sony logosu ne fcp ekrana gelmedi bende mecbur miui kurdum kullanıyorum
  • JB kernelleri sadece kendi romu ile çalışır Stock Tabanlı Romlar için Extended Stock kerneller veyada Stock tabanlı Modifiyeli kernel kullanacaksın
    Stock romu atıp Extended Kernel atınca cihaz açılmıyorsa CWM girip Full Sıfırlama yapıp cihazı açabilirsin yine açılmazsa Yüklediğin kernel sorunludur...
  • fxp 149 yayınlanmış http://uploaded.net/f/1fg3yk deniyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.