Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Suan root lu 2.3.4 kullaniyorum. Ram sıkıntısı olmuyor oyun oynamadigim icin. Birde OC yaptim gayet iyi oldu cihaz. CM10 falan kursam simdikinden daha hizli olurmu?

Ram boşken arayüz daha akıcı olur, ancak ram daha çabuk doluyor
  • wifi hostpot denemedim için bişey diyemiyecegim

hız konusunda gayet iyi default olarak 1.0 işlemci frekans hızıyla geliyor zaten performans kısmından 1.6 ya kadar overclock edebiliyorsun ram konusundada stock romlara göre daha iyi durumda raambooster ile kill çekince 246 gibi boyutta boş ram açıyorsun

sırf gürültü dengeleyici microfon çalışmaması ve video oynatma sorunları nedeniyle tekrar stock ICS 587 ye döndüm final çıkınca komple geçecegim

CM10 148 stabilligi harike ;)
  • marketteki open garden wıfı tetherı deneyin kesin çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google talktan görüntülü görüşmeyi sıklıkla kullandığım için ön kamera benim için önemli, anlaşılan biraz daha beklemem gerekecek, ya da başka bir custom roma yönelmem...

• final sürümünü bekleyelim o zaman bizde.

• 150 çıksın bende yükleyeyim cm :-o

• An itibariyle CM 9.1 stable versiyonu ile ilk custom rom'u cihazıma yüklemiş bulunuyorum.
  • flashtool son sürüm nerden indiriyorduk?
  • miui roma cm kerneli kullansak sorun çıkarır mı onlar stock yada suave yi öneriyorlar
  • Şu ana kadar herşey çok güzel, fakat gapps paketini yüklediğim halde maps uygulaması yüklenmemiş.

• FXP 149 için:

-sensors update (all 2011)
    -youtube final fix (all 2011)
    -front camera fix (all 2011)

yazılmış. Ön kamerayı halletiler sonunda. 1-2 sürüme kadar iyice stabilleşir sanırsam. Bu arada alet (Xperia Ray) FlyKernel 0.4, Smartassv2 modunda 1.4 Ghz'de 6053 puan aldı AnTuTu v3 ile. Sizde durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 28 Kasım 2012; 14:35:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya düzeltmeler yapmışlar biraz daha bekleyeyim
  • ya aga bende şöyle bi sorun var tuş kilidini hızlı açıp hemen bildirim çubuğunu aşağı indirdiğimde saat tarih kısayollar fekan geç geliyor neden acaba çok canımı sıkıyor valla
  • cm9.1 stabil (fxp değil )kernli denedim miui romla açılmadı tel
  • quote:

Suan root lu 2.3.4 kullaniyorum. Ram sıkıntısı olmuyor oyun oynamadigim icin. Birde OC yaptim gayet iyi oldu cihaz. CM10 falan kursam simdikinden daha hizli olurmu?

bnm telde 2.3.4 .62 root lu, OC nasıl yaptınız? yüklediğiniz rom kernel'in özelliğinden mi? benim normal 2.3.4 rootlu herhangi bir rom yüklemedim öyle BL kapalı kullanıyorum bu şekilde OC yapılabiliyor mu? 1.4Ghz nasıl çıkardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 29 Kasım 2012; 10:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

bnm telde 2.3.4 .62 root lu, OC nasıl yaptınız? yüklediğiniz rom kernel'in özelliğinden mi? benim normal 2.3.4 rootlu herhangi bir rom yüklemedim öyle BL kapalı kullanıyorum bu şekilde OC yapılabiliyor mu? 1.4Ghz nasıl çıkardınız.

bl acmadan oc yapamazsiniz

• https://sites.google.com/site/projectfreexperia/download/cyanogen-mod-10

Yukarıdaki siteye girebilen var mı? Bende bütün siteler sorunsuz bir tek buraya girmiyor sinir oldum bir türlü indirip yükleyemedim şu CM10u
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

https://sites.google.com/site/projectfreexperia/download/cyanogen-mod-10

Yukarıdaki siteye girebilen var mı? Bende bütün siteler sorunsuz bir tek buraya girmiyor sinir oldum bir türlü indirip yükleyemedim şu CM10u

DNS degistirin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM10 yükleyeceğim ama hangi JB dosyasını indireceğimi anlayamadım. Bana listeden bulup direk link verebilecek biri varmı?
  • Cm 10 kurulu şuan. Acaba Cm7 yüklesem daha iyi performansı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.