Şimdi Ara

FX6100 ve bu soğutucuyla ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    soğutucum :http://www.vatanbilgisayar.com/vortex-plus--intel-lga-775_1155_1156_1366--amd-am2_am2-_am3-islemci-sogutucu.html
    ram: 4GB

arkadaşlar nasıl bi overlock yapmam gerekiyor tam bilmiyorum dün amd overdrive programını kurcaladım yaptım ama her restartta yapmam gerekiyor ve sanki yaptıktan sonra bilgisayar hızlanıcağına kasmaya başladı sanki.

bu anakarta biostan nasıl oc yapabilirim ve yapmam mantıklı mı bu soğutucuyla teşekkürler.

• 970ag43
    Fx6100 ve zalman cnps 9700 soğutucu ile stabil 4ghz kullaniyorum gayet iyi sorunsuz calisiyor sicaklik değerleri yuk altinda max 44 oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    suan 4ghz yaptım bende ama programla yük altında en fazla 45-50 gibi bişey oluyor ama programla yaptım bios üzerinden nasıl yapılacağı hakkında bilgim yok her restartta yapmam gerekiyor
  • Daeiya kullanıcısına yanıt
    hiç bi işe yaramaz .. işlemcinin üstündeki stok fanı ile aynı görevi görür sadece para harcamış olursun
  • insanlara yanlış bilgi vermeyelim 4.0 ghz alıyorum programla yük altında 40 dereceye cıkıyor sadece
  • anakartının modelini yazar mısın? Bir de Cpu fre. diye birşey vardır ya da Cpu çarpanın falan olur bir menu de oradan orj de atıyorum 17.5 dur 200 fsb ise 200x17.5=3500 mhz olur o 17.5 olanı 20 yap 4ghz ye ulaşmış olursun
  • tokay6767 kullanıcısına yanıt
    anakartımın modeli yazılı hocam asus M5A78L-M LX V2.. biostan sadece cpu frequency miydi neydi onu mu değiştirmem gerekiyor OC yapmam icin baska ayar gerekmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide güç kaynağım bu
    http://www.incehesap.com/en-ucuz-xilence-500w-guc-kaynagi-fiyati-23197/

bunun voltajla alakası varmı acaba arttırsam voltajı ne olur
  • 4ghz a kadar çok etkilemiyor vermesende olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.