Şimdi Ara

fx5200 ü değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende casperdan 2005 yılında aldığım bilgisayarda ddr fx 5200 128mb lık ekran kartı var ve ben bunu 512mb a yükseltmek istiyorum.

bu ekran kartını değiştirebileceğim modelleri biliyormusunuz bi model tavsiyesi olan varsa sewinirim tek önemli olan şey uyum göstermesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_scream -- 7 Temmuz 2009; 2:35:08 >

• agp çok fazla seçenek yok artık , sanırım en iyi performans alacağın kart 3850 olur ama o da oldukça pahalı.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=204&sp=ekran_kart_tipi=agp
  • verilen linkten 125 TL civarına HD3650 seçebilirsiniz.
    125 çok geldiyse, ikinci ele yönelmek veya komple sistem değişikliği düşünmek gerekebilir.
  • bu saatten sonra agp sistemlere yatırım yapılmak pekte doğru olmaz bu durumlarda sistem değişikliği en iyisi....

fakat o kadar durumum yok dersen HD3650 senin için güzel bir tercih olacaktır...
  • tesekkur ederım arkadaslar sıstem toplamaya param yetmedıgı ıcın atı3650 olan ekran kartını almakta karar kıldım cunku fıyat olarak en uygunu bu hatta 2.elını arastırmayı dusunuyorm once bulamssam hepsıburaddan sıparıs verıcem. ılgılendıgınız ıcın tekrardan tskkr ederım herkeze ıyı forumlar: )
  • oyun için sistem ömrünü doldurmuş. ekran kartı değişikliği ile çok fazla beklenti içerisine girmemek lazım.
  • 3650
    veya
    2600 XT

hangisini ucuza bulursanız onu alın.. zaten bir üstü 3850 oluyor ve baya pahalı bir kart agp için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pixel shader modeli düşük olduğu için, yüksek olsa bile diğer sistem bileşenlerin iyi olmadığı için hiç fazla uğraşma ikinci el sağlam(oyunlarda test ederek) bozuksa iade edebileceğin bir 9600pro yeter 5200 ün iki katı performans verir.
    edit: ikinci el 9600pro 25-35 liraya bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_sweet_shadow -- 8 Temmuz 2009; 2:42:13 >
  • 1650pro hem ucuz hem performanslıdır tavsiyem..
  • arkadaşlar alacağım kart 512 mb lık bir ekran kartı olduğu için daha çok 3650 nin 2. eline yoğunlaştım fakat benim sistemim 2004 te aldığım sistem bu nedenle ddr ve 3650 ddr2 yada ddr3 ü destekliyor diye görünüyor bu ekran kartı bnm sistemime bağlanır mı yada uyum gösterir mi bundan emin olamadım çünkü ikinci el de iade ya da değiştirme gibi bi şansım yok sistem bnm yanımda değil memlekette şu an da o yüsden sistemi de ekran kartını almaya gittiğim zman götürüp takıp deneme şansım yok malesef...

bu ekran kartı sisteme uyar mı acaba_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_scream

arkadaşlar bende casperdan 2005 yılında aldığım bilgisayarda ddr fx 5200 128mb lık ekran kartı var ve ben bunu 512mb a yükseltmek istiyorum.

bu ekran kartını değiştirebileceğim modelleri biliyormusunuz bi model tavsiyesi olan varsa sewinirim tek önemli olan şey uyum göstermesi..

İşlemcim ne. Pentiumsa boşuna para verme 512mb ekran kartına.

2. el x1950gt (agp) bulabilirsen pentiumla seni bayaa idare eder. Ayrıca ekran kartındaki ddr3 le sistemdeki bellek arasında bir bağ olmadığı için sorun çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 10 Temmuz 2009; 23:28:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.