Şimdi Ara

FX15 Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün aktarcıya gittim. Öğretmen hastalığı olan faranjit için çare sordum. O sırada konu kiloya geldi. Satıcı FX15 i kullandığını söyledi. Hatta 1 hafta kullan zayıflamaz isen paran iade dedi.

Fx15 i kullanan var mı? Varsa fayda ve zararları nelerdir?

• Yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Geçen gün aktarcıya gittim. Öğretmen hastalığı olan faranjit için çare sordum. O sırada konu kiloya geldi. Satıcı FX15 i kullandığını söyledi. Hatta 1 hafta kullan zayıflamaz isen paran iade dedi.

Fx15 i kullanan var mı? Varsa fayda ve zararları nelerdir?

Yıllardır bende de kroniktir faranjit. Nasıl kurtulduğum ise çok ilginç. İstanbuldan Eskişehir müzesine tayin olduğumdan beri soğuktan ayazdan daha fena olacağım diye tırsıyordum. Yemekleri vilayet yemekhanesinde yiyoruz ve yemekten çıkışta bir kab içerisinde ıslak mendil kürdan karanfil vs var. Bende alayım dedim. halbuki oldum olası karanfilden nefret ederim. çayda aşurede çıksa içmem yemem:) Attım bi tane ağzıma öyle çiğnerken hafif hoşuma gitti ogünden beri yani 3,5 aydır daima çiğnerim. Sonradan şunu farkettimki ben en çok faranjit olduğum ekim kasımda bir kere bile olmamışım. neden acaba havasımı suyumu derken netten tesadüfen karanfili okudum. Boğaz için çok faydalı antiseptik vs bi dolu şey yazıyor. Yani ben Allaha şükür böyle kurtuldum. sizde deneyin inşallah faydasını görürsünüz...
    Kilo alma verme konusu ise tamamen diyet ve sporla ilgili, kilo verecekseniz diyet irade ve spor şart...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.