Şimdi Ara

Fx 8350 ye fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımı yeni aldım rx470 ve bu ekran kartı ve bu işlemciyle oyun içi sık sık fps düşmesi oluyor ve bu durumun sebebi bence stock fan olmasından dolayı evde motosiklet çalışıyo sanıyo girenler acayip sesli bir fan onun için fan arıyorum maks200 tl sıvıda olabilir ve başka bir şeydende olabilirmi sorun gpu sıcaklığı 70 civarı çoğunlukla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.hepsiburada.com/akasa-venom-tek-fanli-120mm-sivi-sogutucu-ak-lc4001hs01-p-HBV0000000O87

neden bu dersen diğer 200tllik soğutucuların hiçbirinde sıvı kaçırma koruması yok bunda antileak proof diye bir özellik gördüğüm için önerdim sıvı soğutmadan şaşma

bu arada benimde gpu sıcaklığı 70derece o ayar bilerek yapılmış galiba hiç 80 olmadı sadece fanlar hızlandı o kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 10 Eylül 2016; 13:20:39 >

• Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Hocam tek fan yetebilekmş acaba çoğu model 2 fan bide ses konusunu merak ediyorum bu arada bunu alırsam veya başka bir sıvı soğutma kasa değiştirmem lazım

http://www.bilisimport.com/urun/dark-n10-usb-3-0-5x12cm-fan-fan-kontrolculu-pencereli-atx-kasa-dkchn10?ref=akakce&source=mobil&v=1.65.2

Bu sizce uygunmudur teşekkürler

• Captan42 kullanıcısına yanıt
    Bence Fps düşüşü ile Cpu fanı arasında bir ilgi yoktur.Başka bir nedenden kaynaklanıyor olabilir.Oyun içi Cpu,Gpu kullanımlarına vs.bakıp araştırmanız gerek.
  • fan ebadı 12cm vidaya uyacak şekilde kasanın modeli nedir?Belki panel kenarına takabilirsin diye söylüyorum(yada ön panele takanda var üst panel olmayınca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 10 Eylül 2016; 13:33:43 >
  • Düşüşün başka bir sevebi olduğunu sanmıyorum belki macundandır zaten oda değişmesi lazım ama soğutma her zaman lazım bence kasaya gelince hocam kasayı 3 yıl önce alınmış bir kasa boost diye bir markanın tam modeli şimdi söyleyemem standartlara göre mini bir kasa kartı zor sığdırdım zaten değişmesi lazım kapağa takma işini düşündüm ama sağlıklı olucağını sanmıyorum zorlamaya gerek yok bence
    Bu mesaja eklenen görseller:

Fx 8350 ye fan tavsiyesi

aynen kasa radyatör takmak için biraz minik gibi dark n10 kasa almakta fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX8320 & FX8120 SİSTEMLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İlk başta demişsiniz 70 derece diye benimkide görmedim kusura bakmayın ben ısınmadan olduğunu düşünüyorum ramler 8 gb yeterli bence zaten takılma fps düşüşü dediğim 1-2 skda 1 kez oluyor kasa duruma bakıyorum o anlarda ekran kartı gızı 1250den 350 ye düşüp yine yükselip inme yapıyor başka bi şeydenmi kaynaklanıyor sizce 😀

ekran kartım 70derece sıkıntı yok ama işlemci 70i görmedi :)
    İşte hocam ekranlartında zTen sorun yok ben yanlış anladım galiba kusura kalmayın işte benim işlemci 70 te hep😀 O yüzden dedim iyi bayramlar

• https://trbilgisayar1.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim-fan-sogutucu?sorting=storeShowcase
    Çapa'dan alabilirsin.
    Fiyatlar oldukça uygun. Ben bir tane aldım. 85 liralık olanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 10 Eylül 2016; 15:33:21 >
  • Kullandığınız anakart o kadar berbat ki VRM'leri 8350'yi besleyemiyor.

Bu da ekstra sıcaklığa neden oluyor ve sıcaklıkla ters orantılı olarak VRM'ler yeterli gücü sağlayamıyor ve CPU çarpan düşürmek zorunda kalıyor.

Bu da tam olarak FPS kaybınızı açıklıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.