Arkadaşlar amd tabanlı bir sistem toplayacağım ama fx 8350 işlemci için hangi anakartı alacağıma bi türlü karar veremedim, hangi anakartı almaya karar versem araştırdığım zaman o anakartla ilgili sorun yaşayan insanların sorunlarıyla karşılaşıyorum. assus marka 3 anakart arasında kaldım kullanan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. benim gönlümden geçen ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0
Bu arada sabertooth 990fx r.2 amd 9xxx serisi işlemciler ile uyumlu olacağı açıklandı yani ileri dönük
Evet benim gönlümden geçende bu anakart ama vatan bilgisayarın stoğunda gözükmüyor ne zaman gelir bilmiyorum. bu anakartı alabileceğim başka bir yer varmı ?
Bu anakartda ısınma sorunu olduğu söyleniyor ama kullanıcı kaynaklımı bilemiyorum. sabertootha alternatif olarak şu da olabilir. windows 8 ile tam uyumlu diyor ama ısınma sorunu varmıdır bilemiyorum.
Bu arada sabertooth 990fx r.2 amd 9xxx serisi işlemciler ile uyumlu olacağı açıklandı yani ileri dönük
Evet benim gönlümden geçende bu anakart ama vatan bilgisayarın stoğunda gözükmüyor ne zaman gelir bilmiyorum. bu anakartı alabileceğim başka bir yer varmı ?
Size en yakın vatan şubesine gidip derseneniz dier şubelerden gönderecekler
ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 alınmıştır. teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme